Miljana Kulić

Miljana Kulić udarala u glavu zadrugara: Obezbeđenje odmah uletelo: Novi obračun potresa rijaliti

Blic pre 12 dana
Miljana Kulić i Marko Đedović su se sukobili. Naime, Đedović je odlučio da obuče doktorski mantil, te je provocirao Miljanu i gurao joj bombone koje su izgledali kao lekovi. Obezbeđenje je uletelo u kuću kako ne bi došlo do haosa, ali je došlo… »

Đedović gurao bombone miljani u usta! Obezbeđenje uletelo, umešali se i zadrugari, nastao karambol: Nisu mogli da ih smire…

Kurir pre 13 dana
Miljana Kulić i Marko Đedović su se sukobili. Naime, Đedović je odlučio da obuče doktorski mantil, te je provocirao Miljanu i gurao joj bombone koje su izgledali kao lekovi. Obezbeđenje je uletelo u kuću kako ne bi došlo do haosa, ali je došlo… »

Da si mi živ i zdrav sto godina! Mišel dobio prvi poklon od Miljane, a onda joj postavio ovo pitanje: Ona mu žestoko…

Kurir pre 13 dana
Pevač Mišel Gvozdenović slavi rođendan danas, a Miljana Kulić je iskoristili priliku da čestita rođendan Mišelu i da mu prvi poklon. "Srećan ti rođendan, da si mi živ i zdrav sto godina", rekla je Miljana i izljubila ga. "Nije trebalo"… »

Mišel na svoj rođendan Miljani priznao: "niko me ne zanima, samo ti" - ovome se nije nadala

Blic pre 13 dana
Miljana Kulić nije želela da prisustvuje rođendanu Mišela Gvozdenovića, jer se požalila ukućanima da je nije ni pozvao. Ipak, Gvozdenović ju je ubrzo demantovao i otišao da je oraspoloži. - Svi su pozvani! Rekao sam dođite svi! - rekao je… »

Niko me ne zanima, samo ti! Mišel moli Miljanu da dođe na njegov rođendan: Oraspoložio Kulićevu, a ona odmah uradila ovo

Kurir pre 13 dana
Nakon ispovesti koju je dala Filipu Caru povodom rođendana Mišela Gvozdenovića, Car je uspeo da nagovori Mišela da dođe do Miljane Kulić kako bi rešili spornu situaciju. Ona mu se požalila, ako u njegovom ponašanju od jutros nije videla da je on… »

Maltretira me psihički i fizički, a mogu da je ukanalim do kraja života! Zola nikad oštrije o Miljani, doneo važnu odluku…

Kurir pre 14 dana
Miljana Kulić nasurnula je juče na svog partnera Lazara Čolića Zolu, koji je sada otvoreno govorio o njihovom odnosu. - Što se tiče te situacije, zamolio bih sve zadrugare da to više ne komentarišu. Što se tiče Miljane, bliži nam se dve godine… »

Pao sočan poljubac između Miljane i Milice Kemez (foto/video)

Alo pre 14 dana
Izvinjenje ili nešto drugo. izazvala je skandal kada je Boru Santanu, bivšeg dečka njene drugarice Milice Kemez, poljubila u usta! Miljana Kulić Miljana Kulić Milica joj je ovo zamerila, a Miljana je odlučila da joj se izvini nakon svega. Ona je… »

Sandra i kristijan plaču zbog Nece: Rijaliti učesnici se rastužili posle poruke koju je Neca poslao majci! Tuga (video)

Kurir pre 14 dana
Miljana Kulić nije mogla da sakrije ponovo emocije koje je imala tokom nastupa Mišela Gvozdenovića, njene velike ljubavi, pa čim je začula njegovo ime, dotrčala je kako bi ponovo odgledala sve. Kada su zadrugari začuli ponovo emotivni nastup Nenada… »

Ona je psihički bolesnik, a Zola je isto go*no! Kristijan nije birao reči za Miljanu Kulić, brutalno je izvređao (video)

Kurir pre 14 dana
Kristijan Golubović i Marko Đedović ogovarali su Miljanu Kulić, sa kojom imaju problem i zbog koje je izgubio živce. Naime, tokom noći Miljana i kristijan su se posvađali gde je moralo da reaguje i obezbeđenje. Nakon toga, Miljana je ponovo napala… »

Kristijan nije birao reči, ovog puta udario po Miljani žestoko: Ona je psihički bolesnik, a Zola je isto go*no! (video)

Alo pre 14 dana
Ovo joj neće oprostiti! U ranim jutarnjim satima, u Pabu su se sastali i Marko Đedović koji su ogovarali Miljanu Kulić, sa kojom imaju problem. Naime, tokom noći Miljana i kristijan su se posvađali gde je moralo da reaguje i obezbeđenje. Nakon… »

Vesti dana »