Miljana Kulić

Đedović i Miljana napravili haos! Siniša Kulić opet na tapetu: Je l' tati loše što je silovatelj?! (foto/video)

Alo pre 14 dana
Orilo se u Šimanovcima. Miljana Kulić i Marko Đedović se ne smiriju, pa su tako sada nastavili svoj sukob i ponovo izneli niz optužbi jedno protiv drugog. -Je l' tati loše što je silovatelj? - provocirao je Đedović. - Ide tužba - rekla je… »

Jezive uvrede u zadruzi: Miljana i Đedović u žestokom klinču izneli užasne optužbe - "tata ti je silovatelj"! (video)

Mondo pre 14 dana
Niz psovki i uvreda u novoj svađi! Niz psovki i uvreda u novoj svađi! Taman kako se gledaocima Zadruge učinilo da su Miljana Kulić i Marko Đedović uspeli da zakopaju ratne sekire izbio je novi sukob i nove pretnje tužbama. Oni su u svađi jedno… »

Miljana i Đedović u opasnom klinču! Pale jezive uvrede: Marko spomenuo i Sinišu Kulića, pa nastao haos! (video)

Kurir pre 14 dana
Miljana Kulić i Marko Đedović se ne smiriju, pa su tako sada nastavili svoj sukob i ponovo izneli niz optužbi jedno protiv drugog. -Je l' tati loše što je silovatelj? - provocirao je Đedović. - Ide tužba - rekla je Miljana. - Nije tata dobro -… »

Stigla tužba iz Parova - uzeće joj sve što ima: Miljana otkrila uživo - Happy televizija me tuži za 200.000 evra!

Mondo pre 15 dana
Mijana Kulić sve otkrila uživo. Mijana Kulić sve otkrila uživo Zadrugarka Miljana Kulić požalila se u programu uživo da je čeka nova tužba Dok se takmiči u rijalitiju Zadruga, Miljani je stigla tužba Happy televizije zbog kršenja ugovora… »

Dužna sam im 200.000 €! Miljana Kulić mora na sud zbog kršenja ugovora, a još se vodi kao neuračunljiva

Kurir pre 15 dana
Zadrugarka Miljana Kulić požalila se u programu uživo da je čeka nova tužba. Naime, nju su tužili jer je napustila "Parove 6" tokom 2017. i otišla u "Zadrugu 1" početkom 2018. godine. - Prethodna televizija gde sam bila podnela je tužbu protiv… »

Pored sume koju će morati da plati, veći problem za Miljanu Kulić je što se vodi kao neuračunljiva (video)

Alo pre 15 dana
Nema mira u glavi... Zadrugarka požalila se u programu uživo da je čeka nova tužba. Naime, nju su tužili jer je napustila "Parove 6" tokom 2017. i otišla u "Zadrugu 1" početkom 2018. godine. - Prethodna televizija gde sam bila podnela je tužbu… »

"Dužna sam im: 200.000 evra" Miljana drhtala, poslednji udarac za Kulićevu: Stigla tužba kojoj se nije Nadala

Blic pre 15 dana
Zadrugarka Miljana Kulić požalila se u programu uživo da je čeka nova tužba. Naime, nju je televizija "Happy" tužila što je napustila njihov rijaliti "Parovi 6" tokom 2017. godine i otišla u "Zadrugu 1" početkom 2018. godine. - Prethodna… »

(Video) Miljana rešila da odustane! Kulićka se obratila svima, donela je konačnu odluku

Blic pre 15 dana
Miljana Kulić je ustala za crnim stolom i obratila se Velikom šefu, kao i zadrugarima i obavestila ih da odustaje od poligrafa, koji je trebalo da se održi u četvrtak. - Trebao je poligraf da mi bude u četvrtak. Ja odustajem od poligrafa, nemam… »

Miljana Kulić rešila da odustane: Obratila se produkciji i saopštila im odluku! Spremna da ide i na sud (video)

Mondo pre 16 dana
Niko nije očekivao. Niko nije očekivao. Miljana Kulić iznenadila je cimere u Zadruzi, kada je ustala i za crnim stolom se obratila produkciji. Ona je odlučila da neće ići na poligrafsko ispitivanje, koje je trebalo da se održi u četvrtak. "Trebao… »

Kulićka se obratila produkciji pa donela konačnu odluku: Svi ostali u šoku!

Vesti online pre 15 dana
Miljana Kulić je ustala za crnim stolom i obratila se Velikom šefu, kao i zadrugarima i obavestila ih da odustaje od poligrafa, koji je trebalo da se održi u četvrtak. „Trebao je poligraf da mi bude u četvrtak. Ja odustajem od poligrafa, nemam… »

Vesti dana »