Miljana Kulić

"Mnogo mi je loše": Miljana uplakana u Zadruzi

Blic pre 8 dana
Miljana Kulić opet je prolazila kroz težak period, a u jednom trenutku se tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i rasplakala zbog svog sina Željka. - Nisam uopšte dobro. Lazare, on nema majku - rekla je Miljana kroz suze. - Nemaš razloga za… »

Produkcija poslala obezbeđenje po Miljanu Kulić, ona neće da ide! Marija prebledela

Alo pre 8 dana
Spava joj se... U toku dana došlo je do velike svađe između Miljane Kulić, Marka Janjuševića i Lazara Čolića Zole. Posle toga je Kulićeva otišla u sobu i legla da spava. Međutim, obezbeđenje je reklo Nini Babić da je probudi i dovede ispred… »

Bio sam sa puno muškaraca: Zola šokirao Janjuša izjavom, priznao mu sve! Kulićeve će eksplodirati od muke! (video)

Kurir pre 8 dana
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su došli na ideju da se našale sa Marijom Kulić. Zola se poverio Marku Janjuševiću Janjušu da želi da vidi reakciju svoje buduće tašte kada joj saopšti da je bis*ksualne orijentacije. "Obećaj da nikome… »

Miljana Kulić na ivici nervnog sloma! Zabrinuta za svoje dete!

Alo pre 8 dana
Stiglo je sve. Miljana Kulić se sinoć u dvorištu jadala svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, pa mu priznala da se plaši da neće obezbediti svom sinu lagodan život. "Nisam uopšte dobro. Lazare, on nema majku", pričala je Miljana jecajući. "Nemaš… »

Siniša Kulić ogorčen i osramoćen: Miljana je jedna obična glupača, a Zola slepac čije dugove vraća moja ćerka! Žena…

Kurir pre 9 dana
Siniša Kulić ogorčen je ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić i njenim izbogom partnera. Uplašen je za zdravlje svoje žene Marije i smatra da ona sa ćerkom vodi bezuspešnu borbu. "Sramota me je Miljane, i mislim da bi mnogo bolje prošla sama… »

Marija Kulić se upi*kila za crnim stolom?! Gušeći se u suzama priznala, za sve je kriva Miljana!

Alo pre 9 dana
Šok! Danima se priča o zdravstvenom stanju Marije Kulić, pa se čak i njen muž Siniša oglasio i rekao da je zabrinut. Nakon jedne od rasprava za crnim stolom, Marija Kulić je izašla ispred Bele kuće i sa Janjušem porazgovarala o svom zdravstvenom… »

Nedopustivo i sramotno! Učesnica Zadruge rekla da je Jasenovac bio "logor gde su klali Hrvate"

Telegraf pre 9 dana
Ermina Pašović nije kažnjenja zbog sramotnog izvrtanja istorije i vređanja žrtava. U Zadruzi je prošle noći došlo do velike frke, pošto je Miloš Bojanić nazvao Dalilu Dragojević vehabijom. Nakon toga je kažnjen dvonedeljnim honorarom, a u… »

Siniša Kulić ogorčen na ćerku: Miljana je glupača, a Zola slepac čije dugove vraća moja ćerka!

Alo pre 9 dana
Opleo nikad žešće! Siniša Kulić ogorčen je ponašanjem svoje ćerke i njenim izbogom partnera. Uplašen je za zdravlje svoje žene Marije i smatra da ona sa ćerkom vodi bezuspešnu borbu. "Sramota me je od Miljane, i mislim da bi mnogo bolje… »

Miljana Kulić osula po janjušu i ani Korać! Svoju ženu biraj, a ne prostitutkice! Zadrugar joj nije ostao dužan! Nastao…

Kurir pre 9 dana
Marko Janjušević Janjuš i Miljana Kulić žesotko su se posvađali, a pale su teške reči i upletene si u nekadašnje relacije između zadrugara, tačnije Ane Korać i Janjuševe žene. Tokom žestoke svađe, Miljana je spomenula Anu Korać i… »

Miljana otkrila Janjuševu tajnu iz Zadruge 1! Ovo joj nikada neće oprostiti

Alo pre 9 dana
Puče kumstvo. Večeras se održava još jedna u nizu emisija "Gledanje snimaka" u kojoj će se mnogi odnosi u kući razrešiti. Međutim, usred emisije došlo je do žestokog sukoba rijaliti komova Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša. Tokom… »

Vesti dana »