Miljana Kulić

Htela da ga ljubi, on sklanjao glavu, nije mogao da je se otarasi (foto/video)

Alo pre 9 dana
Šta uradi višak alkohola... Miljana Kulić danas je proslavljala svoju slavu, a tim povodom morala je i da zalije. Jedva je dočekala da cugne malo alkohola kako bi ruke prestale da joj se tresu od kriziranja, a više o tome možete pročitati … »

Potresem se i plačem, da li sam to zaslužila? Kristijanu stiglo pismo od sestre! Pomenula i njegovu decu

Mondo pre 9 dana
Evo šta je rekla i za ostale učesnike rijalitija. Evo šta je rekla i za ostale učesnike rijalitija. Učenici Zadruge Miljana Kulić i Kristijan Golubović obeležili su krsnu slavu Aranđelovdan u Zadruzi. Tim povodom Kristijan je dobio pismo od… »

Miljana se ušunjala kod janjuša, pa pokušala da ga poljubi! Nije znao šta ga je snašlo, a Kulićeva nije odustajala…

Kurir pre 10 dana
Miljana Kulić odlučila je da se našali sa Markom Janjuševićem Janjušem i pokaže mu svoje simpatije, tako što je otišla u Pab dok je on spavao i dala sve od sebe da ga poljubi. On se trgao i upitao je šta to radi, a ona je pokušala da mu objasni… »

Trese se, paniči i moli za pivo (foto/video)

Alo pre 10 dana
Ne može da dođe sebi... Miljana Kulić danas je krizirala pred Tomom, jer joj je bio potreban alkohol, a s obzirom na to da neki od zadrugara slave slavu pa i ona sama, Miksi će sigurno iskoristiti jedinstvenu priliku. Molila je Panića da joj da pivo… »

Svi bruje o miljaninoj trudnoći: Test pozitivan, Zola pogubljen - govori da nije istina: "Marija ja mislim ludi"

Blic pre 10 dana
Miljana Kulić je priznala zadrugarima da misli da je trudna, te je i uradila test koji je navodno pokazao da je u drugom stanju, a nakon toga je Lazaru Čoliću Zoli rekla da je uradila još jedan test i da je bio negativan. Od tog trenutka ne prestaje… »

Zadrugare u cik zore probudilo njegovo urlikanje: Svi poskakali od straha! (VIDEO)

Alo pre 10 dana
Godine u rijalitiju su učinile svoje. Skoro svi zadrugari su se uspavali, a njihov san rano jutros je prekinuo Naime, on je ponovo počeo da psuje u snu, što je izazvalo njihovu reakciju. - Šta je, j*bem tu mater? J*bem ti mater onu - govorio je Mića… »

Miljana Kulić ponovo trudna!? (video)

Alo pre 10 dana
Marko Đedović otkrio je šokantne detalje koje je čuo o Miljani Kulić. Zadrugar otkrio je da je rijaliti zvezda navodno ponovo u drugom stanju, a o tome je razgovarao sa ukućankom i pevačicom Sandrom Rešić. Miljana Kulić Miljana Kulić Marko… »

Ovakve psovke i uvrede odavno se nisu čule: Zaratili Miljana Kulić i Ša! Pljušte optužbe

Kurir pre 11 dana
Dok je Miljana Kulić govorila o Mini Vrbaški i Vladimiru Tomoviću u emisiji "GLedanje snimaka", došlo je do haosa između nje i Nenada Aleksića Ša, kada je on krenuo da je vređa. - Stoko, jebem te u usta, k*rvo narkomanska. J*bem te u usta, nakazo… »

Mišel konačno progovorio o milici Kemez! Gvozdenović otkrio da li nešto oseća prema cimerki, a onda se ubacili Bora i…

Kurir pre 11 dana
Odnos Mišela Gvozdenovića i Milice Kemez već neko vreme intrigira ukućane Bele kuće, a sada je Miljana Kulić dobila pitanje vezano za njih. "Da li Milica ima šanse kod Mišela?" , glasilo je pitanuje, a potom je Miljana odgovorila kao iz topa… »

Đedović i Miljana napravili haos! Siniša Kulić opet na tapetu: Je l' tati loše što je silovatelj?! (foto/video)

Alo pre 12 dana
Orilo se u Šimanovcima. Miljana Kulić i Marko Đedović se ne smiriju, pa su tako sada nastavili svoj sukob i ponovo izneli niz optužbi jedno protiv drugog. -Je l' tati loše što je silovatelj? - provocirao je Đedović. - Ide tužba - rekla je… »

Vesti dana »