Miljana Kulić

Urnebesno! Miljna Kulić gimnastičarka! (VIDEO)

Svet plus pre 3 dana
Urnebesno! Zadrugarka gimnastičarka! Miljana Kulić je rano jutros odlučila da pokaže zadrugarima svoje gimnastičarsko umeće. Kulićeva je skakala sa kreveta na krevet, dok su zadrugari gledali u neverici. Zadrugari su se ludo zabavljali dok su… »

Miljana vrišti i razbija sve što joj padne pod ruku: Naljutila se na majku kad je videla da radi ovo! Besna! (video)

Kurir pre 3 dana
Marija Kulić je nastavila svoju svađu sa Vladimirom Tomovićem na stepeništu ispred Bele kuće, a u svađu su umešali i Lazara Čolića Zolu i njegov odnos sa Miljanom Kulić. Sve to je posmatrala Miljana ispred paba, pa je počela da histeriše i… »

Marija Kulić grca u suzama: Otvorila dušu o Miljani i sve priznala, u Beloj kući muk

Blic pre 5 dana
Marija Kulić danas je završila u suzama, pa se obratila svim zadrugarima i poručila da je sa njima u lošim odnosima ne zbog svog ponašanja, nego zbog Miljaninog. Marija je otvorila dušu pa pred svima zaplakala i poručila: - Što se tiče… »

Neviđen haos u Zadruzi: Miljana udarila Orozovića, pa momentalno usledilo ono što niko nije očekivao (video)

Alo pre 4 dana
Ne smiriju se. U toku večerašnjeg porodičnog sastanka u "Zadruzi" došlo je do žestokog okršaja između Miljane Kulić i Nikole Orozovića, a sve je počelo Miljaninim izlaganjem za crnim stolom. - Drago mi je što postoji crni sto, 24 sata se… »

Miljana poljubila Janjuša u usta na kvarno: Marija poludela, pa osula paljbu po ćerki

Telegraf pre 4 dana
- Tebe prati kamera otkad si krenula za mnom, poljubila si me namerno u usta - rekao je Janjuš Miljani. Marko Janjušević Janjuš tokom svađe sa Miljanom Kulić otkrio je da ga je ona na kvarno poljubila u usta, zbog čega je poludela Miljanina majka… »

Miljana dovela Orozovića do ludila, Marija poludela pa je gađala

Telegraf pre 4 dana
- Odvratana si - ponavljala joj je Marija. Žestoki sukob dogodio se između Miljana Kulić i Nikole Orozovića za vreme porodičnog sastanka za crnim stolom, nakon čega je ona ustala i slomila mu naočare što je njega dovelo do ludila. Još na samom… »

Miljana Kulić trudna sa gavrićem?! Izlanula se u jeku svađe, Mirko počeo da muca od šoka (video)

Kurir pre 4 dana
Miljana Kulić i njen prijatelj Mirko Gavrić posvađali su se nakon sastaka u Zadruzi. Naime, Gavrić pomislio da je Kulićeva stala na stranu Mime Živković, dok je Miljana pokušavala da mu objasni situaciju. "Ti mene sada napadaš zbog jedne Mime i… »

Miljana Kulić trudna sa Gavrićem: Izlanula se u jeku svađe? (video)

Alo pre 4 dana
Ona mislila da su u vezi, ali... Miljana Kulić i njen prijatelj Mirko Gavrić posvađali su se nakon sastaka u Zadruzi. Naime, Gavrić pomislio da je Kulićeva stala na stranu Mime Živković, dok je Miljana pokušavala da mu objasni situaciju: - Ti mene… »

Haos u "zadruzi 3": Miljana i Nikola se žestoko izvređali, usledilo pljuvanje i sukob, a razdvajalo ih obezbeđenje

Blic pre 4 dana
Miljana Kulić se žestoko sukobila sa Nikolom Orozovićem, a nako teških reči u Belu kuću je uletelo obezbeđenje kako bi ih razdvojilo. Miljana je krenula sa svojim izlaganjem na porodičnom sastanku, ali je vrlo brzo nastao haos, kada su zadrugari… »

Miljana Kulić pokazala srednji prst Dušici Jakovljević? (video)

Alo pre 5 dana
Neverica! Sinoć je održana "Paklena Zadrugovizija" u kojoj su se učesnici rijalitija takmičili u raznim kategorijama. pobednike takmičenja. U jednom trenutku, dok je voditeljka Dušica Jakovljević govorila, Miljana Kulić je pokazala srednji prst sa… »

Vesti dana »