Miljana Kulić

Siniša Kulić otkrio: Miljana samo nije probala drogu sa Lazarom!

Alo pre 2 dana
Nikada nije bila pozitivna na test! Siniša Kulić, otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka u vezi s Lazarom Čolićem Zolom, za kog nikada nije imao lepu reč. Siniša je u razgovoru za „Alo!“… »

Miljana Kulić krši sva pravila rijalitija: Učesnica pokazala koliko je opasna, niko nije primetio da je uradila ovo!

Kurir pre 2 dana
Miroslava Mima Živković i Dragana Stojančević nominovane su ove sedmice, a to znači da ne smeju da komuniciraju sa ostalim učesnicima, već samo sa vođom. Međutim, Miljana Kulić pokušala je da prevari sve, te je prekršila pravilo boravka na… »

Ja ću za svoje dete da ubijem! Miljana provocirala Janjuša, a on eksplodirao! Ništa od kumstva, nastao lom! (video)

Kurir pre 3 dana
Marko Janjušević Janjuš izgubio se kada je Miljana Kulić vređala njegovu ćerku, pa je obezbeđenje moralo da reaguje. Janjuš je ponavljao da će Miljani uništiti život, psovao je i vikao, dok su svi prisutni pokušavali da ga smire. "Svaki dan… »

Miljana Kulić uputila strašne uvrede na račun Janjuševe ćerke! (VIDEO)

Svet plus pre 3 dana
Miljana Kulić uputila strašne uvrede na račun Janjuševe ćerke! Nezapamćeni haos u rijalitiju "Zadruga 3"! Janjuš divljački nasrnuo na cimerku, jedva su ga obuzdali. Kulićevu to nije zaustavilo, nastavila je sa provokacijama... Sinoć je, dok su u… »

Zajecala pred svima, pa priznala! Kulićke napuštaju Zadrugu?!

Alo pre 3 dana
Ne može da se smiri. Miljana Kulić je tokom noći isprovocirala Marka Janjuševića Janjuša i uvredila ga spomenuvši mu ćerku u negativnom kontekstu. Zbog ovoga je košarkaš pobesneo. Janjuš je napustio Belu kuću, a zadrugari su ga tešili. U… »

Miljana nikad odvratnje izvređala Janjuša: Eksplodirao od besa, krenuo na nju, zadrugari ga zadržali

Telegraf pre 3 dana
- Uništiću joj život. Ja nisam došao ovde da mi se vređa ćerka. Ne mogu da verujem. Miljana Kulić prevršila je svaku meru kada je nikad gnusnije i odvratnije izvređala Janjuša. Kada mu je rekla da njegova ćerka treba da ga oralno zadovolji… »

Miljana slomila nos Zoli, odmah stiglo pismo produkcije! Svi vrištali kad su čuli

Alo pre 3 dana
Tako je odlučeno. Miljana Kulić je sinoć u naletu besa udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu i izazvala mu ozbiljne povrede nosa i oka. Prem proceni zadrugara nos je slomljen, a šta će reći lekari na kraju pregleda ostaje da vidimo. Kada se… »

Miljana ušla u ozbiljan sukob sa Janjušem, pa napala i ispolivala Zolu

Telegraf pre 3 dana
Zola je pokušao da stane u Janjuševu odbranu što je Miljanu dovelo do ludila. Veliki šef tačno zna kako da zadrugarima pomrsi konce, pa je tako nakon njegovog zadatka gde su zadrugari trebali da imenuju lažnog prijatelja nastao opšti haos za crnim… »

Lazare, on nema majku: Miljana se isplakala zbog sina

Večernje novosti pre 3 dana
U dvorištu „Zadruge“ Miljana Kulić se izjadala dečku Zoli kako neće uspeti da obezbedi lagodan život svom sinu Željku. PLAKALA je kao kiša Miljana Kulić u dvorištu "Zadruge", jadajući se dečku Zoli kako neće uspeti da obezbedi lagodan… »

Miljana na ivici nervnog sloma: Posvađala se sa Janjušem, pa iz sveg glasa urlala na Zolu "Izvukao si najgore iz mene!"

Blic pre 3 dana
Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da komentarišđu lažna prijateljstva, što je prouzrokovalo velike svađe u Beloj kući. Miljana Kulić je istakla da je njoj lažni prijatelj Lepi Mića, koji joj se našao kada je bila trudna, ali i okrenuo… »

Vesti dana »