Njujork

Snimak ubistva policajca u Nju Meksiku: Zaustavio je "pikap" i zatražio od vozača da izađe, a onda je sve krenulo u…

Blic pre 3 dana
Novoobjavljeni snimak pokazuje jezivi trenutak kad je policajac Nju Meksika upucan tokom rutinskog zaustavljanja automobila. Video kamere postavljene u policijskom vozilu pokazuje kako Darijan Džerot prilazi “pikapu” na autoputu 4. februara i… »

Odlazak Remzija Klarka – tužioca koji je sakupio dokaze protiv Amerike i NATO za agresiju na SRJ

Sputnik pre 4 dana
Remzi Klark, američki državni pravobranilac u vreme administracija predsednika Džona Kenedija i Lindona Džonsona, koji je juče preminuo, u julu 1999. godine sačinio je optužnicu protiv SAD i NATO zbog agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju… »

Preminuo Remzi Klark, protivnik NATO agresije na SRJ

Politika pre 4 dana
Remzi Klark, američki državni pravobranilac u vreme administracija predsednika Džona Kenedija i Lindona Džonsona, preminuo je u 94. godini. Remzi Klark preminuo je u svom domu u Njujorku, piše Vašington post. Klark je na funkciji državnog… »

Puj pike ne važi za dečije crtane junake ANKETA

B92 pre 4 dana
Kako su glavni crtani likovi od nekadašnjih zabavljača, danas postali - silovatelji, rasisti i nasilnici? Tvor "silovatelj" i miš "rasista" Nakon što je kolumnista Njujork tajma Čarls Brou pisao o tome da crtani film Pepe le Tvor promoviše… »

"Moramo da poštujemo privatnost" Zašto je Amerika protiv kovid pasoša i šta je njena alternativa

Srbija danas pre 4 dana
Privatne kompanije širom sveta već koriste digitalne potvrde o vakcinaciji u turizmu, industriji zabave i drugim granama. Američka administracija predsednika Džozefa Bajdena saopštila je da neće uspostavljati nacionalni sistem "pasoša za… »

"Moramo da poštujemo privatnost": Zašto je Amerika protiv kovid pasoša i šta je njena alternativa

Blic pre 4 dana
Američka administracija predsednika Džozefa Bajdena saopštila je da neće uspostavljati nacionalni sistem "pasoša za vakcinisane protiv kovida", već da će, umesto toga, prepustiti privatnim kompanijama da primene mehanizme kako bi građani… »

Odlazak američkog državnika koji se protivio bombardovanju i stao u odbranu Srba! Remzi Klark preminuo u 94. godini!

Pravda pre 4 dana
Prošle noći je u Njujorku, u 94. godini, preminuo Remzi Klark, kopredsednik Međunarodnog komiteta „Slobodan Milošević“. Piše: Vladimir Kršljanin Remzi je bio jedan od najbriljantnijih i najpoštenijih Amerikanaca savremenog doba, čovek koji je… »

Preminuo veliki prijatelj Srba: Kada su svi bacali bombe, Remzi Klark stao u odbranu Jugoslavije (video)

Srbija danas pre 4 dana
Klark je bio kopredsednik Međunarodnog komiteta "Slobodan Milošević" Remzi Klark, bivši visoki zvaničnik američkog ministarstva pravde u vreme administracija predsednika Džona Kenedija i Lindona Džonsona, preminuo je u 94. godini. Klark je na… »

Preminuo bivši američki državni tužilac Remzi Klark

Novi magazin pre 4 dana
Američki državni tužilac u vreme administracija predsednika Džona Kenedija i Lindona Džonsona, Remzi Klark preminuo je u 94. godini. Porodica je medijima saopštila da je preminuo u svom domu na Menhetnu u Njujorku. Nakon službe u administraciji… »

Preminuo bivši američki državni tužilac Remzi Klark

Danas pre 4 dana
Američki državni tužilac u vreme administracija predsednika Džona Kenedija i Lindona Džonsona, Remzi Klark preminuo je u 94. godini. Porodica je medijima saopštila da je preminuo u svom domu na Menhetnu u Njujorku. Nakon službe u administraciji… »

Vesti dana »