Njujork

Iznenađujuća reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj

Nova pre 5 dana
Megan Markl je za "Njujork Tajms" otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju. Iako se… »

CIA izgubila agenta na misiji: Amerikanci najavljuju osvetu, militantna grupa će platiti skupu cenu

Srbija danas pre 5 dana
Identitet nastradalog agenta, nije objavljen u javnosti. Službenik Centralne obaveštajne agencije (CIA) preminuo je od povrede zadobijene tokom misije u Somaliji prošlog vikenda, izvestio je Njujork Tajms, pozivajući se na bivšeg visokog zvaničnika… »

Dizni otpušta 32.000 radnika

RTV pre 5 dana
NJUJORK - Kompanija Dizni saopštila je da će proširiti obim otpuštanja na oko 32.000 radnika, pre svega u industriji tematskih parkova, jer je zbog pandemije korona virusa desetkovan broj posetilaca. U podnesku dostavljenom američkoj Komisiji za… »

Bogati Njujorčani unajmljuju druge da umesto njih čekaju u redu ze testiranje

Biznis i finansije pre 5 dana
U Njujorku raste potražnja za ljudima koji prihvataju da umesto drugih čekaju u redovima za testiranje na korona virus. Neki ovu sulugu naplaćuju i do 80 dolara na sat. U ovakvim redovima stoje brojni nezaposleni, koji ne poštuju epidemiološke mere… »

Dizni otpušta 32.000 radnika

Dnevnik pre 5 dana
NjUJORK: Kompanija Dizni saopštila je da će proširiti obim otpuštanja na oko 32.000 radnika, pre svega u industriji tematskih parkova, jer je zbog pandemije koronavirusa desetkovan broj posetilaca. U podnesku dostavljenom američkoj Komisiji za… »

Dan zahvalnosti slavimo zajedno, svako kod svoje kuće

Dojče vele pre 5 dana
Za američki praznik Dan zahvalnosti (Thanksgiving) obično se sastaju porodice i prijatelji. Ali, vlasti ove godine upozoravaju da se to ne radi, jer broj novozaraženih u SAD ponovo dramatično raste. Dan zahvalnosti je jedan od najvažnijih i… »

Protest Srba u Njujorku zbog razrešenja sveštenika, ali i obnove crkve

N1 Info pre 5 dana
Oko 50 Srba protestovalo je zbog razrešenja sveštenika srpske pravoslavne crkve "Sveti Sava" u Njujorku Živojina Jakovljevića. Okupljeni su noseći transparente "Ne damo našeg oca Živojina" održali protestnu vožnju do rezidencije episkopa eparhije… »

Da li biste prijavili saobraćajni prekršaj, ako vam država da deo novca od naplaćene kazne?

Auto blog pre 5 dana
Grad Njujork pokušava da stane na put nepropisnom parkiranju neobičnom taktikom - deleći deo naplaćene kazne sa "uzbunjivačem", prenosi B92. Predlog zakona se odnosi na prekršioce koji parkiraju svoja vozila tako da blokiraju autobuske saobraćajne… »

Megan Markl otkrila da je imala pobačaj u julu

Radio 021 pre 6 dana
„Dok sam grlila moje prvo dete, znala sam da gubim drugo", napisala je Markl u tekstu objavljenom u dnevnom listu Njujork Tajms. Getty Images Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, otkrila je da je u julu imala pobačaj i da je to bio „osećaj gotovo… »

Imperial Triumphant predstavili novi video

Balkan Rock pre 6 dana
Avant-metal sastav Imperial Triumphant objavio je novi spot za pesmu “Excelsior”. Veoma filmičan video odašilje Taxi Driver vibracije, dok se susrećemo sa žiteljima Njujorka iz perspektive protagoniste, taksiste. Kao i muzika benda, u pitanju je… »

Vesti dana »