Njujork

Opasniji od bin Ladena: Evo ko je Mač osvete, Saif al-Adel (60) novi vođa Al Kaide! SAD nude 10 miliona za informaciju o…

Kurir pre 3 dana
Teroristička organizacija Al Kaida se sprema da ponovo postane pretnja svetu kao što je to bila tokom napada na Njujork 11. septembra 2001, jer je na čelo došao nemilosrdni vođa koga zovu "Mač osvete" i za koga obaveštajne službe kažu da je gori… »

Ovo je novi vođa Al Kaide, opasniji od Bin Ladena, a zbog njega su obaveštajne službe u stanju najviše pripravnosti!

Alo pre 3 dana
Vodio "Crnu gardu" Teroristička organizacija Al Kaida se sprema da ponovo postane pretnja svetu kao što je to bila tokom napada na Njujork 11. septembra 2001, jer je na čelo došao nemilosrdni vođa koga zovu "Mač osvete" i za koga obaveštajne… »

London grad s najviše dolarskih milionera na svijetu

Al Jazeera pre 3 dana
Blizu 875.000 građana britanske metropole ima više od miliona dolara, što praktično znači da je svaki deseti stanovnik ovog grada milioner. London je pretekao New York po broju dolarskih milionera i postao prvi grad u ovoj kategoriji u svijetu, prema… »

London grad sa najviše dolarskih milionera na svetu

Radio 021 pre 3 dana
London je pretekao Njujork po broju dolarskih milionera i postao prvi grad u ovoj kategoriji u svetu, prema godišnjoj studiji najbogatijih ljudi na svetu agencije za nekretnine Najt Frenk. Blizu 875.000 građana Londona imaju više od miliona dolara… »

"Rusija da smanji zavisnost od američkog dolara"

B92 pre 3 dana
Njujork, Moskva -- Rusija mora da smanji zavisnost od američkog finansijskog sistema i dolara, rekao je zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov. Prema njegovom mišljenju, odnosi dve zemlje su sada napetiji nego u vreme postojanja… »

Policajac poginuo spasavajući decu iz ledenog jezera: Nije preživeo uprkos pokušaju lekara da ga vrate u život

Mondo pre 3 dana
Policajac i 16. godišnja tinejdžerka su stradali u ledenom jezeru u Ohaju, dok je 13. godišnji dečak povređen, ali je preživeo. Policajac i 16. godišnja tinejdžerka su stradali u ledenom jezeru u Ohaju, dok je 13. godišnji dečak povređen, ali… »

Episkop nezakonito trošio novac za obnovu hrama u Njujorku? Deo parohijana traži reakciju novog patrijarha, vladika odgovara…

Blic pre 3 dana
Grupa njujorških parohijana angažovala je advokata koji je uputio poslednje pismo upozorenja episkopu istočnameričkom Irineju zbog njihovih tvrdnji da je novac za obnovu hrama Svetog Save na Menhetnu nezakonito trošen. Episkop Irinej sad mora da se… »

"Mač osvete" opasniji od bin Ladena: Obaveštajci tvrde - Novi vođa Al Kaide reorganizuje trupe, Zapad strahuje od napada

Večernje novosti pre 3 dana
TERORISTIČKA organizacija Al Kaida se sprema da ponovo postane pretnja svetu kao što je to bila tokom napada na NJujork 11. septembra 2001, jer je na čelo došao nemilosrdni vođa koga zovu "Mač osvete" i za koga obaveštajne službe kažu da je gori… »

Policajac i tinejdžerka stradali u ledenom jezeru: Tragedija u Ohaju, povređen i dečak od 13 godina

Večernje novosti pre 3 dana
POLICAJAC i 16. godišnja tinejdžerka su stradali u ledenom jezeru u Ohaju, dok je 13. godišnji dečak povređen, ali je preživeo. Policajac je pokušao da im spasi živote, ali je nažalost i on stradao, saopštili su lokalni zvaničnici, preneo je… »

Tinejdžerka i policajac stradali u ledenom jezeru: Pokušao da joj pomogne, pa poginuo

Blic pre 3 dana
Policajac i 16-godišnja tinejdžerka su stradali u ledenom jezeru u Ohaju, dok je 13-godišnji dečak povređen. Policajac je pokušao da im spasi živote, ali je nažalost i on stradao, saopštili su lokalni zvaničnici, preneo je Njujork post… »

Vesti dana »