Njujork

Državnu pomoć zatražilo još 778.000 nezaposlenih u SAD

Dnevnik pre 5 dana
NjUJORK: Oko 778.000 američkih radnika prijavilo se prošle sedmice za dobijanje naknade za nezaposlene, jer nagli rast slučajeva koronavirusa koči i drži oporavak tržišta rada pod pritiskom, sapštilo je danas Ministarstvo rada SAD. S novim… »

Korona utiče na mozak?! Naučnici otkrili podmukli mehanizam virusa - tera inficirane da zaraze što više ljudi!

Mondo pre 5 dana
Ne utiče samo na pluća i srce, već i ponašanje?! Ne utiče samo na pluća i srce, već i ponašanje?! Istraživači sa Univerziteta Njujork u Olbaniju objasnili su da kovid 19 menja ponašanje zaraženih ljudi na način koji mu omogućava maksimalno… »

Stotine hiljada moli državu, izgubili su sve!

Alo pre 5 dana
Oko 778.000 američkih radnika prijavilo se prošle sedmice za dobijanje naknade za nezaposlene, jer nagli rast slučajeva koronavirusa koči i drži oporavak tržišta rada pod pritiskom, sapštilo je danas Ministarstvo rada SAD. S novim nezaposlenima… »

Skok nezaposlenosti u SAD: Državnu pomoć zatražilo još 778.000 radnika

Večernje novosti pre 5 dana
OKO 778.000 američkih radnika prijavilo se prošle sedmice za dobijanje naknade za nezaposlene, jer nagli rast slučajeva koronavirusa koči i drži oporavak tržišta rada pod pritiskom, sapštilo je danas Ministarstvo rada SAD. S novim nezaposlenima… »

Nemaju autorska prava: Obeležje Njujorka uklonjeno iz nove Spider Man video-igre

B92 pre 5 dana
U naporima da developeri donesu video-igre koje su što vernije kreirane, u njima se često nađu razni objekti i obeležja stvarnog života, ali ponekada i izostanu. Na primer, autorska prava su razlog zbog kojeg je jedna zgrada "nestala" iz Playstation… »

Vojvotkinja od Saseksa otkrila da je imala pobačaj tokom leta

Glas Amerike pre 5 dana
Vojvotkinja od Saseksa Megan otkrila je da je u julu imala pobačaj, i iznela svoju ličnu priču o traumatičnom iskustvu, u nadi da će time pomoći drugima. Megan je iskustvo opisala u autorskom članku u Njujork Tajmsu, pišući: "dok sam stezala… »

Sara Džesika Parker: Zbog korone sam postala prodavačica

Nova pre 5 dana
Sara Džesika Parker u intervjuu za novo izdanje časopisa "Town & Country" progovorila je o snazi ​​i duhu Njujorka, koji se usled pandemije koronavirusa našao u velikim problemima, baš kao i ostatak sveta. Američka glumica, najpoznatija po ulozi… »

Izrael se sprema za rat? Vojska je u stanju pripravnosti, čekaju da Amerika prva napadne

Srbija danas pre 5 dana
Ova priča dolazi samo nekoliko dana nakon što je Njujork Tajms objavio da je Tramp razmišljao o napadu. Izraelska vojska priprema se za mogući američki napad na Iran, izvestio je Barak Ravid u novom članku na Aksiosu. Prema autoru, izraelskoj… »

Posle koliko vremena se vraća čulo mirisa? Doktorka otkriva ko najčešće ima ovaj simptom korone i kako teče proces…

Večernje novosti pre 5 dana
GUBITAK čula mirisa je na početku pandemije bio pouzdaniji znak da neko ima koronu od prisustva antitela u krvi, istakla je dr Galina Joković, specijalista ORL iz bolnice "Dragiša Mišović". Međutim, upozorila je da čak ako neko izgubi čulo mirisa… »

Pevala sam sinu uspavanku sinu, desio se oštar bol, pala sam na pod i osetila kako gubim dete... (video)

Alo pre 5 dana
Bivša američka glumica Megan Markl otkrila je da je u julu ove godine imala spontani pobačaj. Vojvotkinja od i bivša američka glumica otkrila je da je u julu ove godine imala spontani pobačaj. Ona je za Njujork tajms rekla da se to dogodilo u , u… »

Vesti dana »