Njujork

Havarijska isključenja: Danas bez vode ovi potrošači u Kragujevcu

iKragujevac pre 3 dana
JKP vodovod i kanalizacija bez vode danas ostavljaju ove potrošače. Centar, ul. Lepenički bulevar – novi most ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija. Mala Vaga, ul. Kneza Miloša 12 ( od 12:00 do 16:00 časova ), ulična linija. Beloševac… »

Zlatni globus: Kloi Džao - prva Azijatkinja dobitnica nagrade za najbolju režiju

Radio 021 pre 3 dana
Rediteljka filma Zemlja nomada (Nomadland) tek je druga žena koja je dobila nagradu u ovoj kategoriji. EPA Kloi Džao je ušla u istoriju Zlatnih globusa Drama „Zemlja nomada" i satira „Borat 2" veliki su pobednici Zlatnih globusa. Ovog puta, bila je… »

Zlatni globus: Kloi Džao – prva Azijatkinja dobitnica nagrade za najbolju režiju

Danas pre 3 dana
Drama „Zemlja nomada“ i satira „Borat 2″ veliki su pobednici Zlatnih globusa. Ovog puta, bila je to pretežno virtuelna ceremonija, održana uporedo u Los Anđelesu i Njujorku, a obeležili su je pandemijski uslovi i pozivi na veću raznovrsnost… »

Dodeljen Zlatni globus: Ovo su najbolji filmovi i serije za 2020. godinu

B92 pre 3 dana
Drama "Zemlja nomada" i satira "Borat 2" osvojili su noćas nagrade za najbolje filmove na dodeli Zlatnih globusa. Ovog puta, bila je to pretežno virtuelna ceremonija, održana uporedo u Los Anđelesu i Njujorku, a obeležili su je pandemijski uslovi i… »

Zlatni globus za "Zemlju nomada" i "Borat 2"

Dnevnik pre 3 dana
LOS ANĐELES/NjUJORK: Drama "Zemlja nomada" i satira "Borat 2" osvojili su noćas nagrade za najbolje filmove na dodeli Zlatnih globusa. Ovog puta, bila je to pretežno virtuelna ceremonija, održana uporedo u Los Anđelesu i Njujorku, a obeležili su je… »

Bez vode sledeći potrošači

Veliki park pre 3 dana
JKP vodovod i kanalizacija danas bez vode ostavlja sledeće potrošače : Centar, ul. Lepenički bulevar – novi most ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija. Mala Vaga, ul. Kneza Miloša 12 ( od 12:00 do 16:00 časova ), ulična linija… »

Kuomo traži nezavisnu istragu optužbi da je seksualno uznemiravao saradnice

Beta pre 3 dana
Guverner države Njujork Endru Kuomo odustao je od plana da izabere advokata-istražitelja koji će ispitati optužbe da je seksualno uznemiravao saradnice, a umesto toga tražio je od državne tužiteljke Njujorka i sudije Apelacionog suda da izaberu… »

Filmovi "Zemlja nomada" i "Borat 2" dobitnici Zlatnih globusa

Radio 021 pre 3 dana
Drama "Zemlja nomada" i satira "Borat 2" osvojili su sinoć nagrade za najbolje filmove na dodeli Zlatnih globusa. Ovog puta, bila je to pretežno virtuelna ceremonija, održana uporedo u Los Anđelesu i Njujorku, a obeležili su je pandemijski uslovi i… »

“Golden Globe” u karantinu i “obrisi rasizma”: Od “Borat 2” do “The Queens Gambit”, ko je sve nagrađen…

Nedeljnik pre 3 dana
Credit line: VALERIE MACON / AFP / Profimedia Drama “Zemlja nomada” i satira “Borat 2” osvojili su nagrade za najbolje filmove na dodeli Zlatnih globusa u nedelju uveče. Bila je to virtuelna ceremonija, održana uporedo u Los Anđelesu i… »

Seriji „Kruna“ tri Zlatna globusa, „Nomadland“ najbolja drama

N1 Info pre 3 dana
Zlatni globus za najbolju dramu pripao je filmu "Nomadland", najbolju komediju filmu "Borat Subsequent Moviefilm", dok je kod televizijskih serija najviše nagrada osvojila Netfliksova "Kruna", objavljeno je na onlajn dodeli nagrada. Ove godine, s obzirom… »

Vesti dana »