Njujork

Važne stavke na stolu! Savet bezbednosti UN sutra o Kosovu i Metohiji

Srbija danas pre 3 dana
Savet bezbednosti UN sutra će na sedici u Njujorku razmatrati situaciju na Kosovu i Metohiji i izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o stanju u južnoj srpskoj pokrajni. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće na… »

Mapa pandemije u svetu: Gde raste, a gde opada broj novozaraženih i gde je tu Srbija

Blic pre 3 dana
Korona virusom je zaraženo više od 40 miliona ljudi, a broj smrtnih slučajeva je veći od 1,1 miliona. Iako je zabeležen u skoro svim državama na planeti, situacija se razlikuje od zemlje do zemlje. Pandemija korona virusa opada u nekim zemljama koje… »

Tužba veka: SAD optužuju Gugl za ilegalni monopol

Nova pre 3 dana
Ministarstvo odbrane SAD planira da optuži američkog tehnološkog giganta Gugl za održavanje ilegalnog monopola nad pretraživanjem i reklamiranjem u pretragama. Tužba, koja će danas biti podneta, predstavlja najvažniji korak vlade u borbi protiv… »

Objavljen izveštaj UN o tzv. Kosovu; Gutereš: Zahtevam od Beograda i Prištine

B92 pre 3 dana
Njujork -- Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozdravio je obnavljanje dijaloga Beograda i Prištine uz posredovanje EU, posle dužeg prekida. On je pozvao dve strane da pokažu fleksibilnost i kreativnost u naporima da prevaziđu razlike. U novom… »

Hakeri doniraju ukradeni novac u humanitarne svrhe

RTV pre 3 dana
NJUJORK - Novac koji ukrade kompanijama anonimna hakerska grupa donira dobrotvornim organizacijama i dokaze o tome objavljuju na "dark webu". Hakeri koji sebe nazivaju Dark sajd, tvrde da su od kompanija iznudili milione dolara, ali da s tim novcem žele… »

Hakeri doniraju ukradeni novac u humanitarne svrhe

Dnevnik pre 3 dana
NjUJORK: Novac koji ukrade kompanijama anonimna hakerska grupa donira dobrotvornim organizacijama i dokaze o tome objavljuju na "dark vebu". Hakeri koji sebe nazivaju Dark sajd, tvrde da su od kompanija iznudili milione dolara, ali da s tim novcem žele… »

Njujork tajms: “Stejt department ignoriše čudne zdravstvene tegobe diplomata u Kini i Rusiji”

Nedeljnik pre 3 dana
Foto: Profimedia (Beta) – Američke diplomate tvrde da Stejt department ignoriše zdravstvene tegobe sa karakterističnim simptomima koje su imale diplomate u Kini, Rusiji i na Kubi, koje, kako navode, najverovatnije uzrokuju “ciljani napadi”… »

Njujork tajms: Stejt department ignoriše zdravstvene tegobe diplomata u Kini, Rusiji i Kubi

Danas pre 3 dana
Američke diplomate tvrde da Stejt department ignoriše zdravstvene tegobe sa karakterističnim simptomima koje su imale diplomate u Kini, Rusiji i na Kubi, koje, kako navode, najverovatnije uzrokuju „ciljani napadi“ Rusije. Više desetina američkih… »

Njujork tajms: Stejt department ignoriše tegobe diplomata u Kini i Rusiji

N1 Info pre 3 dana
Američke diplomate tvrde da Stejt department ignoriše zdravstvene tegobe sa karakterističnim simptomima koje su imale diplomate u Kini, Rusiji i na Kubi, koje, kako navode, najverovatnije uzrokuju "ciljani napadi" Rusije. Više desetina američkih… »

Njujork tajms: Stejt department ignoriše tegobe diplomata u Kini, Rusiji i Kubi

Novi magazin pre 3 dana
Američke diplomate tvrde da Stejt department ignoriše zdravstvene tegobe sa karakterističnim simptomima koje su imale diplomate u Kini, Rusiji i na Kubi, koje, kako navode, najverovatnije uzrokuju "ciljani napadi" Rusije. Više desetina američkih… »

Vesti dana »