Njujork

8 Lokacija na kojima bi Bajden mogao da započne rat! Ruski eksperti upozoravaju: Ova zemlja je prva na listi

Pravda pre 2 dana
Dobitnik Nobelove nagrade za mir, demokrata Barak Obama, vodio je četiri rata kao predsednik Sjedinjenih Država. Njegov naslednik, republikanac Donald Tramp, nije hteo da povećava broj žarišta na kojima je prisutna američka vojska. Stručnjaci… »

Jedna od poslednjih Trampovih odluka: Pomilovan bivši savetnik Stiv Benon

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia Donald Tramp je pomilovao bivšeg višeg savetnika Stiva Venno, kao i brojnih drugih saradnika u poslednjim satima svog predsedničkog mandata, prenosi CNN. “Predsednik Tramp je dao puno pomilovanje Stivenu Benonu. Tužioci su teretili… »

Trampova poslednja odluka

Nova pre 2 dana
U jednom od poslednjih poteza na mestu predsednika SAD, Donald Tramp je pomilovao svog nekadašnjeg savetnika i bliskog saradnika Stiva Benona, koji je optužen za zloupotrebu sredstava koje je prikupio od Trampovih pristalica za izgradnju zida prema… »

Planirao da digne u vazduh spomenik: 9/11 Uhapšen američki vojnik optužen za saradnju sa ID

Blic pre 2 dana
Pripadnik američke vojske Kol Džejms Bridžis uhapšen je pod federalnom optužbom da je pokušao da pomogne pripadnicima Islamske države (ID) da sprovedu ubitačnu zasedu protiv američkih oružanih snaga. On se optužuje za "pokušaj da obezbedi… »

Više od četvrtine Njujorčana ne planira da se vakciniše

Blic pre 2 dana
Više od četvrtine Njujorčana ne planira da se vakciniše protiv kovid-19, pokazuje istraživanje koje je na uzorku od 804 anketiranih sproveo Fakultet Sijena u Njujorku u periodu od 10 do 13. januara. Prema rezultatima istraživanja, sedam odsto… »

Bajden odao počast Amerikancima žrtvama korone

Nova pre 2 dana
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden odao je danas poštu za 400.000 Amerikanaca koji su umrli od Kovida-19, na kratkoj ceremoniji organizovanoj po njegovom dolasku u Vašington kod Linkolnovog memorijalnog centra. Komemoraciji je prisustvovala i… »

Uhapšen američki vojnik zbog plana da digne u vazduh Memorijalni centar u Njujorku

Danas pre 2 dana
Vojnik SAD uhapšen je danas u državi Džordžiji pod optužbama za terorizam posle izjava preko interneta o planovima za dizanje u vazduh Memorijalnog centra za nastradale u terorističkom napadu 11. septembra u Njujorku i drugih spomenika i napad na… »

Poslednjeg dana mandata Tramp potpisuje pomilovanja

Danas pre 2 dana
Donald Tramp počeo je svoj poslednji dan kao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, a očekuje se da ga provede tako što će odobriti nekoliko predsedničkih pomilovanja. Mediji u SAD prenose kako bi Tramp mogao da odobri predsedničko pomilovanje… »

Bajden i Haris odaće poštu za 400.000 Amerikanaca preminulih od kovida 19

Danas pre 2 dana
Izabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džo Bajden i izabrana potpredsednica Kamala Haris odaće večeras, uoči inauguracije, poštu za 400.000 Amerikanaca preminulih od kovida 19. U društvu bračnih partnera, Džil Bajden i Daga… »

Kokoškov dovodi NBA pojačanje

Vesti online pre 3 dana
Centar iz Trinidad i Tobaga Kajl O’Kvin uskoro bi mogao da potpiše ugovor sa Fenerbahčeom, koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov. Iskusni, 30-godišnji košarkaš bi član istanbulske ekipe i saigrač Marka Gudurića trebalo da postane ovih dana… »

Vesti dana »