Njujork

„Rusi verovatno misle da smo ludi“

Vesti online pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ismevao je pretpostavku da je Moskva umešana u istoriju sa elektronskom poštom Hantera Bajdena, sina predsedničkog kandidata Džoa Bajdena, rekavši da u Rusiji, verovatno misle da su Amerikanci… »

Francuska planira da se obračuna sa nasilnim islamistima! Analiza Dojče velea: Predstoji teška borba, sve se otrglo kontroli

Kurir pre 1 dan
Nakon nedavnog ubistva jednog nastavnika, francuska vlada planira da se obračuna s nasilnim islamistima, međutim pored odlučne borbe predsedniku Emanuelu Makronu potrebni su i strpljenje i mera, piše Dojče vele. U analizi, koju je za DW uradila… »

Đoković: Ambicije? Vaspitan sam da se ne pretvaram

N1 Info pre 1 dan
Novak Đoković kaže da žali što nije osvojio još neku Gren slem titulu ove godine, uz Australijan open, pošto smatra da je blizu nivoa igre iz 2011. i 2015. godine, svojih najboljih sezona u karijeri. "Postoji mali žal što nisam uzeo jedan od dva… »

DW: Francuskoj predstoji teška borba protiv islamizma

RTV pre 1 dan
BON - Nakon nedavnog ubistva jednog nastavnika, francuska vlada planira da se obračuna s nasilnim islamistima, međutim pored odlučne borbe predsedniku Emanuelu Makronu potrebni su i strpljenje i mera, piše Dojče vele. U analizi, koju je za DW uradila… »

"Nemoj to da radiš, ona ima 15 godina": Đulijani uhvaćen u kompromitujućoj pozi sa devojkom, a zamku mu smestio - "borat"…

Blic pre 1 dan
Komičar Saša Baron Koen, poznat po nebrojenim ulogama u kojima ismeva političare i društvo u celini, ovog puta možda je nadmašio samog sebe. U videu koji je objavljen u petak i koji je deo drugog nastavka filma Borata opako se našalio sa Rudijem… »

Rudi Đulijani uhvaćen sa rukom u gaćama: Zamka Saše Barona Koena za Trampovog advokata je uspela

Nedeljnik pre 1 dan
Screenshot Twitter Nekadašnji gradonačelnik Njujorka i aktuelni advokat američkog predsednika Rudi Đulijani, naseo je na trik Saše Barona Koena i zbog toga je predmet podsmeha, ali i osuda. U Koenovom filmu objavljenom u petak, vidi se kako Đulijani… »

Agius: I pored pandemije, nastavak procesa Mladiću i Stanišiću

Dnevnik pre 1 dan
NjUJORK: Pandemija korona virusa poremetila je ranije usvojen raspored procesa u završnoj fazi, ali su u nastavku saslušanje po žalbi Ratka Mladića i završne reči u dokaznom postupku u slučaju Jovice Stanišića i Frenkija Simatovića, izjavio je… »

Evropske države: Dijalog uz posredstvo EU jedina održiva opcija

RTV pre 1 dan
NJUJORK - Estonija, Belgija, Francuska i Nemačka - istovremene članice Evropske unije i Saveta bezbednosti UN - uz Veliku Britaniju, Irsku i Norvešku, saopštile su da je dijalog Beograda i Prištine, uz posredstvo EU, jedina održiva opcija za… »

SBUN: Pohvale nastavku dijaloga, različiti stavovi o UNMIK-U

Dnevnik pre 3 dana
NjUJORK: Ambasadori zemalja članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija pozdravili su večeras nastavak dijaloga Beograda i Prištine pod pokroviteljlstvom EU, a Velika Britanija i SAD zatražili su da se preispita uloga UNMIK-a na Kosovu i Metohiji. S… »

I pored pandemije, nastavak procesa Mladiću i Stanišiću

Dnevnik pre 2 dana
NjUJORK: Pandemija korona virusa poremetila je ranije usvojen raspored procesa u završnoj fazi, ali su u nastavku saslušanje po žalbi Ratka Mladića i završne reči u dokaznom postupku u slučaju Jovice Stanišića i Frenkija Simatovića, izjavio je… »

Vesti dana »