Njujork

Gitarista benda Vulfpeck Kori Vong, prvi put u Beogradu

Blic pre 43 minuta
Jedan od najuspešnijih gitarista današnjice i član benda Vulfpeck Kori Vong nastupiće u Beogradu 7. novembra u klubu Bitefartcafe, na poznatom, i sada već regionalnom muzičkom serijalu, Musicology Barcaffè Sessions, sa svojim bendom. Voong je… »

Testiran najduži let na svetu – putnici skoro 20 sati u vazduhu!

RTS pre 10 sati
Avion australijskog avio-prevoznika „Kvantasa“ obavio je najduži komercijalni let, bez sletanja, od 19 sati i 16 minuta, od Njujorka do Sidneja, preletevši razdaljinu od nešto više od 16.000 kilometara. To je izvedeno „Boingovim“ avionom, a za… »

Uspešno prošao najduži let na svetu! Avion leteo 19 sati bez stajanja! Preleteli 16.000 km u cugu i ušli u istoriju…

Kurir pre 12 sati
SIDNEJ - Australijska avio-kompanija Kvantas uspela je da realizuje najduži let bez sletanja koji je trajao skoro 20 sati od Njujorka do Sidneja. Kompanija je želela da proveri dokle idu granice izdržljivosti putnika i da li su letovi koji traju skoro… »

Vašington zbog zahlađenja sa Turskom uvlači Grčku u svoje antiruske planove

Sputnik pre 2 sata
Povjerenje na relaciji Vašingtona i Ankare poljuljano je do te mjere da se spekuliše o mogućnosti povlačenja američkih nuklearnih bombi iz turske baze „Indžirlik“, ali i o planovima administracije Donalda Trampa u pravcu stvaranja… »

Testiran najduži let na svetu – putnici skoro 20 sati u vazduhu

Politika pre 5 sati
Avion australijskog avio-prevoznika „Kvantasa” obavio je najduži komercijalni let, bez sletanja, od 19 sati i 16 minuta, od Njujorka do Sidneja, preletevši razdaljinu od nešto više od 16.000 kilometara. To je izvedeno „Boingovim” avionom, a za… »

Sirijski mediji: Amerikanci evakuišu žene terorista DAEŠ-a iz Sirije

Sputnik pre 8 sati
Američka vojska izvlači žene pripadnika terorističke grupe DAEŠ iz izbegličkog kampa Hol u sirijskoj provinciji Hasaka, javila je televizija „Ihbarija“. „Američke okupacione trupe odvode supruge pripadnika terorističke grupe DAEŠ iz kampa… »

Testiran najduži let na svetu: Putnici skoro 20 sati u vazduhu

Nedeljnik pre 8 sati
Foto: Profimedia Avion australijskog avio-prevoznika „Kvantasa“ obavio je najduži komercijalni let, bez sletanja, od 19 sati i 16 minuta, od Njujorka do Sidneja, preletevši razdaljinu od nešto više od 16.000 kilometara. To je izvedeno… »

Šta ako Erdogan stvarno pokrene novi izbeglički talas?

Nedeljnik pre 8 sati
(Laura Boushnak for The New York Times) SKALA SIKAMINEAS, Grčka – Prvi čamac pristao je oko petnaest do šest po podne na stenovitu obalu u blizini zabačenog ribarskog sela u Grčkoj. Pošto je trinaesti po redu pristao 35 minuta kasnije, na grčkom… »

Putnici bili deo eksperimenta: Najduži let bez sletanja, avion preleteo 16.000 km

OK radio pre 9 sati
Sidnej -- Australijska aviokompanija Kvantas uspela je da realizuje najduži let bez sletanja koji je trajao skoro 20 sati od Njujorka do Sidneja. Kompanija je želela da proveri dokle idu granice izdržljivosti putnika i da li su letovi koji traju skoro… »

Nisu mogli u avion jer su je krili! Kontrola im u koferu našla šokantnu stvar! Zašto ste to poneli?!

Kurir pre 9 sati
Nik i Vori Kol putovali su za Njujork, a pre ukrcavanja u avion morali su da prođu obaveznu rendgensku kontrolu. Međutim, bili su neprijatno iznenađeni kada ih je obezbeđenje pozvalo sa strane, a njihov prtljag je odnesen na dodatnu kontrolu. Krenuli… »

Vesti dana »