Njujork

Vremeplov (24. februar 2020)

RTS pre 3 minuta
Nacionalni praznik Estonije. 1786. - Rođen Vilhelm Grim, nemački filolog i književnik (Hanau, 24. 02. 1786 - Berlin, 16. 12. 1859) 1803. - Rođen Miša Anastasijević, trgovac, brodovlasnik, dobrotvor i zadužbinar (Poreč, 24. 02. 1803 - Bukurešt… »

Med Majk poginuo pokušavajući da dokaže da je Zemlja ploča

Dnevnik pre 17 sati
NjUJORK: Majk Hjuz, poznatiji kao Med Majk, poginuo je kada se tokom eksperimenta srušila raketa koju je napravio pokušavajući da dokaže da je Zemlja ravna. „Naše misli i molitve usmerene su ka porodici i prijateljima Majka Hjuza tokom ovog teškog… »

Kad rijaliti stvarno ubije: Sudbina jedne voditeljke i zahtev za specijalni zakon…

Nedeljnik pre 16 sati
Profimedia Smrt Kerolin Flek, rijaliti zvezde i omiljene mete tabloida, najnovija je tragedija koja baca svetlo na specifičnost britanske tabloidne kulture. Pošto se u Britaniji proširila vest da je bivša voditeljka „Ostrva ljubavi“, popularne… »

Svetske duboko u crvenom zbog koronavirusa: Investitori kupovali zlato kao utočište za kapital

B92 pre 18 sati
Njujork, London -- Na svetskim berzama cene akcija su prošle nedelje oštro pale jer su investitore zabrinule vesti o širenju koronavirusa izvan Kine. Naime, počeli su da se pojavljuju i konkretni podaci o posledicama te epidemije po ekonomije država… »

Twitter blokirao naloge bliske Majklu Blumbergu

PC Press pre 19 sati
Iz Twittera su objavili u petak da će suspendovati oko 70 naloga koji su objavljivali sadržaj u znak podrške predsedničkoj kampanji Majkla Blumberga. Ovo akcija je preduzeta jer je došlo do kršenja pravila o manipulaciji na Twitteru. Blokade… »

Kada treba da izađe napolje ovaj pas pleše

Telegraf pre 24 sata
Sreća njegova najveća. Ovaj australijski ovčar živi u Njujorku. Kako iz stana izlazi samo kada gazda ima vremena svaka takva prilika je razlog za slavlje, a on slavi sve jednim posebnim plesom. Australijski koli ili australijski ovčar, podvrsta je… »

Potvrđeno: "Prijatelji" opet na okupu, evo i za koliko love! (video)

Mondo pre 1 dan
Rejčel, Džoi, Fibi, Monika, Čendler i Ros opet na malim ekranima! Rejčel, Džoi, Fibi, Monika, Čendler i Ros opet na malim ekranima! " Prijatelji" opet na okupu! Posle "šuškanja" koje traje GODINAMA, potvrđeno je da ćemo ponovo gledati… »

Paranoja Vašingtona: Moskva odbacila optužbe za ponovno mešanje Rusije u predsedničku kampanju u SAD

Večernje novosti pre 1 dan
To nema nikakve veze sa istinom, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitri Peskov. MOSKVA je nazvala paranojom optužbe trojice zvaničnika američkih obaveštajnih službi da se Rusija meša u američku predsedničku kampanju 2020. godine da bi… »

Neprocenjivo: Naučnici u ledu Sibira pronašli pticu staru 46.000 godina

Mondo pre 1 dan
Otkriće ptice ocenjeno je kao "neprocenjivo“ jer omogućava pronalaženje DNK i povremeno RNK, nukleinskih kiselina prisutnih u svim živim organizmima. Otkriće ptice ocenjeno je kao "neprocenjivo“ jer omogućava pronalaženje DNK i povremeno RNK… »

Markif skinuo dres Detroita i krenuo u Los Anđeles: Markuse, brate, dolazim

Mondo pre 2 dana
Klipersi su doveli mlađeg Morisa, Lejkersi odgovorili potpisivanjem starijeg. Klipersi su doveli mlađeg Morisa, Lejkersi odgovorili potpisivanjem starijeg. Los Anđeles se sprema za plej-of sudar svoja dva NBA tima. Dve nedelje nakon što su Klipersi… »

Vesti dana »