Njujork

Arheolozi: Najstariji crtež životinje nastao pre 45.500 god

RTV pre 1 dan
DŽAKARTA - Arheolozi veruju da su otkrili najstariji crtež životinje koju je čovek naslikao - u pitanju je slika praseta nacrtana pre 45.500 godina u pećini na indonežanskom ostrvu Sulavesi, mestu poznatom kao Leang Tedongnge. Preliminarna… »

Stanovnici Njujorka se sele u mala mesta, cene kuća skaču

Danas pre 1 dan
Mnogo Njujorčana se tokom prošle pandemijske godine preselilo u susedni Konektikat gde je sve teže naći kuću po povoljnoj ceni. Od početka pandemije KOVID-19 Njujorčani su počeli da beže iz grada i okoline, grabeći se za kuće u manjim mestima… »

Sead Hakšabanović se seli u Njujork Red Bul

Sport klub pre 1 dan
Sead Hakšabanović, reprezentativac Crne Gore i prošle sezone jedan od najboljih igrača Norčepinga i šampionata Švedske, postigao je dogovor sa čelnicima kluba da može da napusti ekipu u slučaju da stigne adekvatna ponuda. Podsećanja radi… »

Preminuo muzički producent Fil Spektor

Nedeljnik pre 1 dan
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Jedan od najuticajnijih i najuspešnijih muzičkih producenata Fil Spektor, poznat po “zvučnom zidu” i radu sa mnogim muzičkih legendama, preminuo je u 81. godini u zatvoru, gde je više od decenije… »

6 država Balkana međusobno ukinule obavezan PCR test, a za ostale šta nam Bog da

Luftika pre 1 dan
Protekla godina nije bila pogodna za putovanja zbog epidemije korona virusa, a sada je glavno pitanje šta nam donose predstojeći odmori i da li će nam vakcinacija otvoriti granice? Pre nekoliko dana ukinut je obavezan PCR test na granicama država… »

Rezultati Džej-Pi Morgana bolji od očekivanih

B92 pre 1 dan
Njujork -- Tromesečna sezona objave poslovnih rezultata otvorena je u petak. Prvo su rezultate objavili bankarski džinovi. Za Džej-Pi Morgan Čejs poslednje tromesečje bilo je rekordno, jer je (uglavnom zbog procvata poslovanja u investicionom… »

Crv u Velikoj jabuci

Danas pre 1 dan
Ima li osnova u najavama da bi Njujork mogao da bankrotira Crv nagriza Veliku jabuku. Crv bankrota preti da Njujork pretvori u – trulu jabuku. Ako vlast najvećeg američkog grada nešto hitno ne preduzme, Njujork bi mogao da doživi sudbinu Detroita iz… »

Veliko otkriće arheologa! Najstariji crtež životinje nastao pre 45.500 godina

Srbija danas pre 1 dan
Novo otkriće. Arheolozi veruju da su otkrili najstariji crtež životinje koju je čovek naslikao - u pitanju je slika praseta nacrtana pre 45.500 godina u pećini na indonežanskom ostrvu Sulavesi, mestu poznatom kao Leang Tedongnge. Preliminarna… »

Prvo pa tripl-dabl, spektakularan debi Hardena u Bruklinu (VIDEO)

RTV pre 1 dan
NJUJORK - Dugo je insistirao na trejdu, a onda veću prvom meču u novom klubu Džejms Harden pokazao sav svoj repertoar i vodio Bruklin do pobede nad Orlandom od 122:115. ”Brada” je u svom debi nastupu u dresu Netsa imao spektakularne brojke i… »

Arheolozi: Najstariji crtež životinje nastao pre 45.500 godina

Dnevnik pre 1 dan
DžAKARTA: Arheolozi veruju da su otkrili najstariji crtež životinje koju je čovek naslikao - u pitanju je slika praseta nacrtana pre 45.500 godina u pećini na indonežanskom ostrvu Sulavesi, mestu poznatom kao Leang Tedongnge. Preliminarna testiranja… »

Vesti dana »