Njujork

Haljina u kojoj je Merilin pevala rođendansku pesmu kenediju krije tajnu! Prodata je za 4.8 miliona $, a do sada se nije znalo…

Kurir pre 4 sata
Filmska ikona Merilin Monro bila je gola ispod poznate haljine koju je nosila dok je pevala "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" američkom lideru Džonu F. Kenediju. Koketna glumica mu je pevala na prikupljanju sredstava Demokratske stranke u… »

Nije se proslavio u Monaku, drugu šansu nalazi "preko bare" (foto)

Alo pre 4 sata
Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri imenovan je za novog trenera Montreal Impakta, potvrdio je danas taj MLS ligaš. Bivši as Barselone i Arsenala, osvajač evropske i svetske titule sa reprezentacijom Francuske, ugovor je potpisao do 2022. godine… »

Novinari, pomozite sami sebi: Objavite svoje plate

Cenzolovka pre 5 sati
Ko je uputio ovaj poziv američkim novinarima, ne zna se, tek odgovor je stigao od desetina novinara Njujork tajmsa, BuzzFeed-a, CNN-a, Volstrit džornala, Vajsa i Conde-a. Kako prenosi Blumberg njuz, anonimni inicijator je pozvao novinare da objave koji… »

Muzej Metropoliten dobio 80 miliona dolara i 375 dela

B92 pre 4 sata
Njujorški muzej Metropoliten dobio je izuzetno veliku donaciju od Džejn Vajtsman, počasne članice uprave i velike dobrotvorke, koja je preminula u aprilu u 100. godini. Donaciju čine 80 miliona dolara i više od 375 slika, skulptura, crteža i… »

Tjeri Anri ima novi posao

RTS pre 5 sati
Proslavljeni francuski fudbaler Tijeri Anri postavljen je danas za novog trenera Montreal Impakta, potvrdio je taj MLS klub na svom sajtu. Legenda Arsenala i bivši član Barselone, osvajač EP i SP sa reprezentacijom Francuske, potpisao je ugovor koji… »

Tjeri Anri postao trener montreala: Legendarni Francuz potpisao ugovor do 2022. godine (foto)

Kurir pre 7 sati
Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri imenovan je za novog trenera Montreal Impakta, potvrdio je taj MLS ligaš. Bivši as Barselone i Arsenala, osvajač evropske i svetske titule sa reprezentacijom Francuske, ugovor je potpisao do 2022. godine. Anri… »

Donacija Metropoliten muzeju-80 miliona dolara i 375 dela

Dnevnik pre 8 sati
NjUJORK: Njujorški Metropoliten muzej dobio je izuzetno veliku donaciju od Džejn Vajtsman, počasne članice uprave i velike dobrotvorke, koja je preminula u aprilu u 100. godini. Donaciju čine 80 miliona dolara i više od 375 slika, skulptura, crteža… »

“Nije da nedostajemo jedan drugom. Možda malo…”: Istina o odnosu De Nira i Paćina. I kako će dvojica prijatelja da…

Nedeljnik pre 10 sati
Filip Montgomeri za Njujork tajsma LONDON – Nema nikakve plakete u čast tog susreta, niti bi bilo ko od učesnika mogao da kaže tačan datum kada se on dogodio, ali negde u Ist Vilidžu na Menhetnu nalazi se mesto na kojem su šezdesetih godina dva… »

UN u krizi: Nema novca, nema zapošljavanja, štednja na struji i grejanju

Sputnik pre 12 sati
Ujedinjene nacije (UN) su u najvećoj finansijskoj krizi u poslednjoj deceniji. Prema navodima ove organizacije, operativni budžet je u manjku za skoro 1,2 milijarde dolara zbog dugovanja pojedinih država. Prilaz pokretnim stepenicama u sedištu… »

Legendarni dubl najavio povlačenje: Braća Brajan završavaju karijeru posle US opena (foto)

Kurir pre 11 sati
Najbolji dubl u istoriji tenisa Amerikanci Bob i Majk Brajan sledeće godine završiće karijeru, posle Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku. Bob i Majk Brajan, 41-godišnji blizanci, završiće karijeru na Ju Es openu, grend slem turniru na kome su… »

Vesti dana »