Njujork

Analizira NBA i ima veću platu od čak 150 igrača iz te lige

RTS pre 2 dana
Nije baš često da novinar zarađuje više od osobe sa kojom razgovara ili ljudi čija dela analizira. Postoje i sportisti koji zarade više novca na jednoj utakmici nego što većina novinara zaradi za celu godinu, pa i karijeru. Ali, Amerikanac Stiven… »

Neobično venčanje: Udale se jedna za drugu, a rekvizitima na svadbi šokirale svatove (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Upoznale su se pre pet godina na OkCupidu, stranici za upoznavanje, i ubrzo su shvatile da dele zajedničku ljubav prema fitnesu. Fotografija mladi Zin Hernandez i Lise Jang iz Njujorka kako zajedno podižu tegove u svojim venčanicama postala je viralna… »

Retrospektivna izložba Čistač Marine Abramović

Arte pre 2 dana
Režija: Julija Hic (Julia Hitz) Snimatelj: Kristijan Kaufman (Christian Kaufmann) Montaža: Ivan Marales ml. (Ivan Morales Jr.) Trajanje: 29 minuta Napomena: film je na engleskom jeziku bez prevoda na srpski jezik U okviru retrospektivne izložbe… »

Otkrijte nova True Music pakovanja – Ballantine’s ‘The Clubs Collection’

BizLife pre 2 dana
Foto: Promo Poklonite deo klupske kulture sa The Clubs kolekcijom, najnovijim izdanjem Ballantine’s-a, koje slavi legendarne klubove elektronske muzike širom sveta od kojih je sve počelo: Sub Club (Glazgov), The Gärten (Bejrut), Nitsa (Barselona) and… »

"Poslednji vitez": umetnost i oružje cara Maksimilijana Prvog

Dnevnik pre 2 dana
NjUJORK: Prva značajna izložba koje će biti posvećena ulozi koju je oružje igralo u životu i ambicijama imperatora Svetog rimskog carstva Maksimilijana Prvog (1459-1519) biće otvorena u njujorškom Metropoliten muzeju, čime će biti obeležena… »

Novi Supreme kofer će neko sigurno pokušati da vam ukrade

Noizz pre 2 dana
Jedna od najvećih noćnih mora za fashioniste (pored toga da se neko na važnom eventu pojavi u istom autfitu) jeste da kofer sa svim sold out favoritima nestane u galimatijasu avionskog prtljaga. Šansu da se to desi eksponencijalno uvećava novi… »

Izložba „Tolerancija“ 16. novembra u Prajd Info Centru

Danas pre 2 dana
Dizajner iz Njujorka Mirko Ilić predstaviće javnsot isvoju putujuću izložbu „Tolerancija“ u Prajd Info Centru (Kralja Milana 20), 16. novembra sa početkom u 19 časova, povodom Međunarodnog dana tolerancije. Kako su najavili organizatori… »

United Grupa preuzima Vivacom

Personal magazin pre 2 dana
United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, vlasnik SBB-a, Telemacha, N1, Nove S, postigla je dogovor o kupovini Vivacoma, najvećeg operatora u Bugarskoj. Ova akvizicija je druga…. United Grupa, vodeći… »

„Priznajem! Kriv sam!“

Vesti online pre 2 dana
Suosnivač Microsofta Bil Gejts izjavio je da je njegova krivica to što je ta kompanija propustila šansu da na vreme razvije Windows Mobile, kako bi on postao osnovni operativni sistem za prenosne uređaje. Glavni razlog za to je, prema njegovim… »

Ana Pendić radoš za lenu: Dug jezik me je koštao u životu

Kurir pre 2 dana
Maksimalno profesionalna, na prošlost gleda s osmehom, ljubav u braku osvežava putovanjima, a vitku liniju održava šetnjom sa ćerkom. Voli farmerke, Njujork, Meksiko i mohito Nasmejana, lepa, čista, otvorena i zabavna, Ana Pendić više od dve… »

Vesti dana »