Njujork

Googleov Messages postaje konkurencija WhatsAppu i Viberu

SEEbiz pre 3 dana
NEW YORK - Google je 14. studenoga objavio da je najnovija generacija mobilnih osobnih poruka za korisnike Android-a u SAD-u obogaćena s Rich Communications Services (RCS). Naime, aplikacija za poruke koja se obično smatra nasljednicom tradicionalnih… »

Boris Džonson odbio da komentariše slučaj princa Endrjua

Blic pre 2 dana
Britanski premijer Boris Džonson dva puta je danas odbio da komentariše slučaj princa Endrjua (59), koji je negirao da je imao seksualne odnose sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila… »

Zašto Amerika kupuje sve više dizela iz Rusije?

Vesti online pre 2 dana
Poslednjih meseci, dizel je postao sirovina koja se najviše izvozi iz Rusije u Ameriku. Šta je doprinelo da ovaj nusproizvod dobijen u ruskim rafinerijama nafte postane toliko važan za SAD, piše Sputnjik. Uvoz dizela iz Rusije i bivših sovjetskih… »

Kilpatrik je samo početak! Budućnost u Podgoricu dovodi jedno od najvećih pojačanja ikada!

Blic sport pre 2 dana
Podgorička Budućnost u ponedeljak je potpisala ugovor sa Šonom Kilpatrikom, a uskoro bi u Podgoricu mogao da dođe još jedan provereni košarkaš. "Vijesti" prenose da je Budućnost u pregovorima sa 29-godišnjim centrom Kevinom Serafanom, koji se… »

Prvi komšija s prozora snimio kultni Džokerov ples VIDEO

B92 pre 3 dana
Snimak glumca Hoakina Finiksa dok se priprema za snimanje sada već kultne scene plesa na stepenicama u fimu "Džoker" nedavno je objavljen na društvenim mrežama. Snimak snimanja scene plesa, iz filma Toda Filipsa, napravio je stanovnik Njujorka, koji… »

Srđan Đoković više nije mogao da ćuti! Novak je dokazao da nismo genocidan narod zato mu i zvižde u Londonu i Njujorku!

Kurir pre 2 dana
Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog teniser Novaka Đokovića nije više mogao da ćuti na pitanja o ugledu njegovog sina u svetu, ali i provokacijama koje doživeo u Londonu. U razgovoru za Radio televiziju Srbije Srđan Đoković je poručio kako… »

Srđan Đoković nije mogao da izdrži! "Novak se pojavio u nezgodno vreme za Srbiju, u Londonu i Njujorku mu zvižde jer je…

Blic sport pre 2 dana
Otac jednog od najboljih srpskih sportista ikada rešio je otvoreno govori o slučaju koji se desio u Londonu na završnom Mastersu, ali ne i prvi put. U razgovoru za Radio televiziju Srbije je poručio kako je Novak popravio srpski ugled u svetu koji je… »

Tom Henks zbog žene prešao u pravoslavlje, a letuje gde i mnogi Srbi! Toliko su zaljubljeni da ćete se istopiti! (Foto)

Kurir pre 2 dana
Tom Henks i Rita Vilson su u braku od 1988. godine, a glumac kojeg je publika 2018. godine proglasila najboljim u svojoj profesiji na planeti zbog svoje žene je prešao u pravoslavlje. Par je prisustvovao premijeri filma "A Beautiful Day In The… »

Dvorski dragulji, povelje i vredne slike u muzeju „Metropoliten“

RTS pre 2 dana
Između 1550. i 1750. godine, gotovo svaka kraljevska porodica u Evropi posedovala je ogromne kolekcije vrednih i neobičnih predmeta. Trošenje novca na takve predmete i njihovo javno prikazivanje, smatrani su izvorom moći. Muzej „Metropoliten“ u… »

Zašto Amerika kupuje sve više dizela iz Rusije?

Sputnik pre 2 dana
Poslednjih meseci, dizel je postao sirovina koja se najviše izvozi iz Rusije u Ameriku. Šta je doprinelo da ovaj nusproizvod dobijen u ruskim rafinerijama nafte postane toliko važan za SAD. Uvoz dizela iz Rusije i bivših sovjetskih republika u SAD… »

Vesti dana »