Ohrid

Vučić razgovarao sa Fabricijem o evropskim integracijama, dijalogu sa Prištinom i životnoj sredini

Beta pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šefom Delegacije Evropske unije ambasadorom Semom Fabricijem sa kojim je razgovarao o evropskim integracijama i nastavku dijaloga sa Prištinom pod okriljem EU. Kako se navodi u saopštenju, Vučić… »

Mali Šengen“ dobra „proba“ za EU tržište

Dnevnik pre 9 dana
ZAGREB: Uoči nastavka razgovora u Ohridu o "malom Šengenu", inicijativi za ukidanje prepreka za slobodno kretanje robe, ljudi i usluga između Srbije, Severne Makedonije i Albanije, predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović poručuje da… »

Vučić sa Fabricijem o dijalogu sa Prištinom i životnoj sredini

Politika pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šefom Delegacije Evropske unije ambasadorom Semom Fabricijem sa kojim je razgovarao o evropskim integracijama i nastavku dijaloga sa Prištinom pod okriljem EU. Kako se navodi u saopštenju, Vučić je… »

Vučić sa Fabricijem o evropskom putu Srbije i dijalogu

Studio B pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem o evropskom putu Srbije i mogućnosti obnavljanja dijaloga Beograda i Prištine. foto Tanjug Vučić sastao se u Beogradu sa šefom delegacije Evropske… »

Petrič: Balkanski "Šengen" potreba da zemlje regiona počnu da ozbiljno sarađuju

N1 Info pre 9 dana
Postoji jasna potreba da zemlje regiona počnu da ozbiljno međusobno sarađuju, kaže austrijski diplomata i bivši visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Volfgang Petrič posle najave da će u Ohridu u subotu biti predstavljen akcioni plan za… »

Vučić razgovarao sa Zaevom i Ramom o drugom sastanku za "mali Šengen"

N1 Info pre 10 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom o drugom trojnom sastanku na Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju "malog Šengena" između… »

Vučić razgovarao sa Ramom i Zaevom uoči samita u Ohridu

Telegraf pre 10 dana
Predsednik Srbije razgovarao je telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu… »

Evo kako je bilo na slavi u Manastiru Prohor Pčinjski FOTO

Vranje news pre 10 dana
Proslava Prepodobnog Prohora Pčinjskog, u istoimenom manastiru, počela je u navečerje praznika, 31. oktobra 2019. godine svenoćnim bdenijem koje je služio episkop vranjski Pahomije, uz sasluženje sveštenoslužitelja Eparhije vranjske i gostiju iz… »

Sprema se obeležavanje 950 godina manastira svetog prohora

OK radio pre 10 dana
Na dan hramovne slave u manastiru Prohor Pčinjski održana je sednica Organizacionog odbora za obeležavanje 950 godina od osnivanja manastira i 700 godina od obnove ove svetinje. Na sednici je konstituisan Organizacioni odbor za obeležavanje koji broji… »

Još jedan snažan zemljotres u Albaniji: Potres od 5,2 stepena uznemirio građane! Zidovi samo pucali, a nisu se još…

Kurir pre 13 dana
Zemljotres jačine 5,2 stepena pogodio je Albaniju. Institut za geonauku, energiju, vodu i životnu sredinu Albanije naveo je da je epicentar zabeležen na području sela Mirasa. Registrovan je na dubini od 25 kilometara. Zemljotres se osetio i na… »

Vesti dana »