Ohrid

S.Makedonija sutra otvara aerodrome u Skoplju i Ohridu

Nova 30.06.2020
Severna Makedonija sutra otvara svoja dva aerodroma u Skoplju i Ohridu, a prvi avion poleteće u 6 časova ujutro, prenosi TV Telma. Putnici će prolaziti kroz stroge protokole. Moraju da budu na aerodrome tri sata pre leta, dok rodbina ne sme da ulazi na… »

Severna Makedonija sutra otvara aerodrome u Skoplju i Ohridu

Telegraf 30.06.2020
Prvi avion poleće u 6 sati ujutru. Severna Makedonija sutra otvara svoja dva aerodroma u Skoplju i Ohridu, a prvi avion poleteće u 6 časova ujutro, prenosi TV Telma. Putnici će prolaziti kroz stroge protokole. Moraju da budu na aerodrome tri sata pre… »

Bez struje sutra tri naselja i jedanaest sela

Jugmedia 29.06.2020
U utorak 30. juna od 9 do 13 sati bez struje će biti stanovnici u Ohridskom naselju u Leskovcu, na Vučjanskom putu i Rudaru. Bez struje sutra ostaju i meštani u Gornjem i Donjem Guberevcu, Gornjem i Donjem Bunibrodu, Žižavici, Velikoj i Maloj… »

U Severnoj Makedoniji novih 150 slučajeva korone, devet osoba preminulo

Blic 27.06.2020
Devet ljudi umrlo je u Severnoj Makedoniji od posledica virusa korona, a registrovano je još 150 novih slučajeva, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Preminulo je šest pacijenata iz Tetova i tri iz Skoplja. Najviše novozaraženih, njih 93, je u… »

Epidemija se širi regionom: Kod suseda se korona sad ubrzava

Večernje novosti 27.06.2020
Od 11 ugroženih država - tri komšijske. SEVERNA Makedonija se našla na listi SZO među 11 zemalja Evrope gde je registrovano ubrzano prenošenje zaraze virusa korona, ali na svim graničnim prelazima ove zemlje od petka je na snazi potpuno slobodan… »

U Severnu Makedoniju od danas bez PCR testa i karantina

Nova ekonomija 26.06.2020
Vlada u Skoplju odlučila je da se u Severnu Makedoniju od danas ulazi bez pi-si-ar (PCR) testa na kovid-19, prenosi list Danas. Sa tim prestaje i upućivanje u izolaciju ili sprovođenje u karantin, prenose mediji. Od srede, 1. jula biće otvoreni i… »

Prelazi Tabanovci i Prohor Pčinjski otvoren ponovo

OK radio 26.06.2020
Severna Makedonija otvorila je granične prelaze sa Srbijom. Za ulazak u ovu zemlju od petka nije potreban negativan PCR test, a ukinut je i obavezan karantin od 14 dana. U Makedoniju se iz Srbije može se ući preko prelaza Preševo-Tabanovci i Prohor… »

Granice Severne Makedonije od danas otvorene bez PCR testova

Vesti online 26.06.2020
Severna Makedonija danas otvara sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana. „Nakon odluke makedonske vlade da se otvore granice, svi domaći i strani državljani će moći da putuju i… »

Ulazak u Severnu Makedoniju od danas bez PCR testa i obaveznog karantina

Insajder 26.06.2020
Severna Makedonija danas otvara sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana. “Nakon odluke makedonske vlade da se otvore granice, svi domaći i strani državljani će moći da putuju i… »

U Severnu Makedoniju bez PCR testa i karantina

Slobodna Evropa 26.06.2020
U Severnu Makedoniju se od danas, 26. juna, ulazi bez PCR testa na korona virus. Prema odluci Vlade u Skoplju, ukidanjem obaveznog PCR testa prestaje i upućivanje u izolaciju ili sprovođenje u karantin. Od srede, 1. jula će biti otvoreni i međunarodni… »

Vesti dana »