Ohrid

Zašto Tači nije otišao u Ohrid

Sputnik pre 7 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je odbio da prisustvuje Ohridskom samitu navodeći da tzv. Kosovo ne želi svoju evroatlantsku perspektivu da zameni bilo kojom regionalnom inicijativom. On je naveo i da je Srbija na prvom samitu… »

Tači dao sramno objašnjenje zašto nije otišao u Ohrid!

Alo pre 7 dana
Sramota teška! Takozvani kosovski predsednik Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je odbio da prisustvuje Ohridskom samitu navodeći da tzv. Kosovo ne želi svoju evroatlantsku perspektivu da zameni bilo kojom regionalnom inicijativom. On je naveo i da… »

O čemu se sinoć razgovaralo u Ohridu, policija podržala demonstrante u Boliviji, parlamentarni izbori u Španiji: Vaš…

Nedeljnik pre 7 dana
Foto Tanjug/Profimedia/Profimedia SASTANAK VUČIĆA, ZAEVA I RAME – Sinoć su se u Ohridu sastali predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama. Oni su „utvrdili deklaraciju sa spiskom… »

Šta su se Vučić, Rama i Zaev dogovorili na sastanku u Ohridu

Sputnik pre 7 dana
Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama su, prema Tanjugovim informacijama, postigli dogovor o konkretnim merama koje će doprineti razvoju i rastu Srbije, Makedonije i Albanije. Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez… »

Pao dogovor između Vučića, Rame i Zaeva!

Alo pre 7 dana
Konkretno! Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su sinoć, kako… »

Jutro - Nedelja, 10. novembar - Zašto su zbog nove internet igre "Spotted" zabrinuti roditelji?

Prva pre 8 dana
10. novembra u Jutru o sledećim temama: PRELISTAVANJE Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu Veljko Lalić, glavni i odgovorni urednik "Nedeljnika" i Aleksandar Apostolovski, novinar "Politike". TEMA NEDELJE Dok lideri regiona u… »

Vlada Severne Makedonije: Utvrđen spisak prioriteta regionalne saradnje

B92 pre 9 dana
Skoplje/ Ohrid -- Lideri Zapadnog Balkana uoči sastanka u nedelju u Ohridu "utvrdili su deklaraciju sa spiskom prioriteta i mera za unapređenje regionalne saradnje". To je saopštila Vlada Severne Makedonije nakon susreta premijera Severne Makedonije… »

Vučić, Zaev i Rama o „malom Šengenu” u Ohridu

Politika pre 9 dana
Ohrid - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre mesec dana… »

Ohrid "pod opsadom"

B92 pre 8 dana
Ohrid -- Glavna turistička destinacija u Severnoj Makedoniji, Ohrid, danas je pod “opsadom” zbog dolaska predsednika i premijera Srbije i Albanije. Domaćin Aleksandra Vučića i Edija Rame biće premijere Severne Makedonije Zoran Zaeva, koji će u… »

Šta je dogovoreno na sastanku u Ohridu

RTS pre 9 dana
Samo mesec dana od pokretanja inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su večeras, kako saznaje… »

Vesti dana »