Ohrid

Tužan prizor: Još jedno omiljeno odmaralište Srba potpuno prazno

Mondo 22.07.2020
Ohridsko jezero, jedno od omiljenih destinacija velikog broja Srba, ostalo je bez posetilaca... Ohridsko jezero, jedno od omiljenih destinacija velikog broja Srba, ostalo je bez posetilaca... Ohrid trenutno prolazi kroz najslabiju turističku sezonu u… »

Tužno leto makedonsko: Ohrid nikad prazniji

Nova 21.07.2020
Ohrid trenutno prolazi kroz najslabiju turističku sezonu u poslednjih nekoliko decenija, prenela je severnomakedonska agencija MIA. Prema ranijim najavama, a na osnovu rezervisanih avionskih karata, ovo je trebalo da bude najjača turistička sezona… »

Najslabija turistička sezona na Ohridu decenijama unazad

Telegraf 21.07.2020
Ovo čak nije ni iznenađujući podatak. Ohrid trenutno prolazi kroz najslabiju turističku sezonu u poslednjih nekoliko decenija, prenela je severnomakedonska agencija MIA. Prema ranijim najavama, a na osnovu rezervisanih avionskih karata, ovo je trebalo… »

Želeo je da igra tenis, ali je reket zamenio gitarom

RTS 18.07.2020
Sa gitarom se druži od sedme godine, a prvi koncert održao je sa deset godina. Sačuvao je akord ravnice, a krasi ga epitet „Džentlmen sa gitarom". Sa 16 godina bio je najmlađi stipendista Univerziteta u Las Vegasu. Nastupao je za članove srpske i… »

Zvezda Granda i jedan od miljenika JK "izbacio" novu pesmu i spot - sada je jasno šta će se slušati ovog leta... (VIDEO)

Prva 15.07.2020
Zvezda Granda Martinijan Kirilovski uprkos pandemiji korona virusa obradovao je svoje fanove novom pesmom "Zlatokosa". Dok je kod mnogih njegovih kolega trenutno sve stalo, nekadašnji filnalista koji je bio miljenik Jelene Karleuše nije posustao ni u… »

Napustio metaloplastiku - Čagalj još jedan Srbin u Severnoj Makedoniji

Sportski žurnal 13.07.2020
Razgovori sa ljudima Ohrida traju poslednjih deset dana – kaže 26-godišnji igrač. Posle Momira Rnića, Nikole Potića (Metalurg), Marka Vujina (Vardar) i Igor Čagalj će od jeseni zaigrati u Severnoj Makedoniji. Snažni pivot je overio saradnju sa… »

Kako su Makedonci istisnuli Željka Joksimovića sa 60. Ohridskog leta

Radio 021 12.07.2020
Društvene mreže su inicirale sprečavanje koncerta srpskog zabavljača smatrajući da mu nije mesto na manifestaciji na kojoj su nastupali Enio Morikone i Hoze Kareras. Program "od Silvane do Nirvane" Makedonci ne smatraju da priliči ovom uglednom… »

Srpski rukometaš pojačao Ohrid

B92 11.07.2020
Srpski rukometaš Igor Čagalj novi je igrač Ohrida, objavio je makedonski prvoligaš. Kako se navodi, 26-godišnji Čagalj igra na poziciji pivotmena. U Ohrid dolazi iz Metaloplastike, gde je proveo proteklu sezonu. Rukometni klub iz Ohrida je ranije… »

Srpski rukometaš Igor Čagalj novi je igrač Ohrida

Novi magazin 11.07.2020
Srpski rukometaš Igor Čagalj novi je igrač Ohrida, objavio je danas makedonski prvoligaš. Kako se navodi, 26-godišnji Čagalj igra na poziciji pivotmena i u Ohrid dolazi iz Metaloplastike, gde je proveo proteklu sezonu. Rukometni klub iz Ohrida je… »

Zasijala ikona nad vratima hrama

Vesti online 10.07.2020
U proteklu subotu bilo je svečarski u Njukaslu, u Crkvi svetog Nauma Ohridskog, gde je obeležena hramovna slava. Tim povodom, episkop australijsko-novozelandski gospodin Siluan, služio je svetu arhijerejsku liturgiju, a sasluživali su mu protonamesnik… »

Vesti dana »