Ohrid

Kako je Karleuša postala Srpkinja o kojoj priča Holivud

Nova pre 24 dana
Reperka Kardi Bi objavila je na svom Instagram profilu snimak sa nastupa Jelene Karleuše, koji je pre nešto više od dve nedelje održala u Ohridu, i time je očigledno stavila do znanja da prati njen rad. Inače, poznato je da ove pevačice sa dve… »

Odmor uz Dunav: Toma Fila uživa u plodovima svoje bašte

Večernje novosti pre 25 dana
ADVOKAT i poslanik Socijalističke partije Srbije Toma Fila najviše vremena provodi u vikendici kod Smedereva, sa pogledom na Dunav. Kako nam je rekao, supruga Vesna i on uživaju u plodovima iz svoje bašte - svežoj paprici, paradajzu, grožđu i… »

Svetska zvezda šerovala snimak Jelene Karleuše: Vrtela guzom, pa se pohvalila na Instagramu - pogledajte klip! (video)

Mondo pre 27 dana
Pevačica Jelena Karleuša i minić boli glava! Pevačica Jelena Karleuša i minić boli glava! Jelena Karleuša na Instagramu američke reperke Cardi B! Pevačica je na Instagram storiju objavila snimak Jelene Karleuše na jednom nastupu, i to u trenutku… »

Kardi Bi objavila na Instagramu provokativan ples Jelene Karleuše

Telegraf pre 28 dana
Snimak nastupa JK u Ohridu videla je američka reperka. Jelena Karleuša je početkom septembra imala nastup u Ohridu. Kako bi najavila svoj nastup na beogradskom splavu "Port", koji je bio 16. septembra, JK je na Instagramu objavila snimak gde… »

Tajna veza Kardi Bi i JK: Reperka objavila Karleušin snimak

Nova pre 27 dana
Reperka Kardi Bi objavila je na svom Instagram profilu snimak sa nastupa Jelene Karleuše, koji je pre dve nedelje održala u Ohridu, i time je očigledno stavila do znanja da prati njen rad. Inače, poznato je da ove pevačice sa dve različite strane… »

Virus samoporicanja: Ovih nedelja kao iz osinjega gnezda sipaju otrove što se, eto, usred stonog Belog grada podiže spomenik…

Večernje novosti 22.09.2020
Na jeziku naučenom u ovim pitomim zabrežjima i doljama govorilo se na kućnom pragu, u Bradiću, odavde, preko Krsta, sat i po laganog `oda. Srećom pa i usudnim određenjem, boravilo se i zborilo ovim jezikom na književnim, predavačkim pa i… »

Prvi rođendan hrama: Velika svetkovina u manastiru Soko kod Ljubovije (foto)

Večernje novosti 13.09.2020
CRKVA posvećena Saboru Srba svetitelja, koja je replika one na Ohridskom jezeru, posvećene Svetom Jovanu Kaneu, u okviru Manastira Soko, koji je vladika šabački Lavrentije kizgradio u čast svetog vladike Nikolaja Velimirovića, obeležila je danas… »

U Severnoj Makedoniji obolelo još 121 osoba

Dnevnik 10.09.2020
SKOPLjE: U poslednja 24 sata u Severnoj Makedoniji od kovida-19 obolela je još 121 osoba, dok su tri osobe preminule, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja te zemlje. Najviše obolelih registrovano je u Skoplju, Ohridu, Krivoj Palanci i Kumanovu… »

Obolela još 121 osoba u Severnoj Makedoniji

B92 10.09.2020
U poslednja 24 sata u Severnoj Makedoniji od kovida 19 obolela je još 121 osoba, dok su tri osobe preminule, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja te zemlje. Najviše obolelih registrovano je u Skoplju, Ohridu, Krivoj Palanci i Kumanovu, prenosi MIA… »

Korona hara severnom makedonijom: Obolela još 121 osoba, ima preminulih

Srbija danas 10.09.2020
Najvise obolelih registrovano je u Skoplju, Ohridu, Krivoj Palanci i Kumanovu. U poslednja 24 sata u Severnoj Makedoniji od kovida-19 obolela je još 121 osoba, dok su tri osobe preminule, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja te zemlje. Najvise… »

Vesti dana »