Ohrid

Pao dogovor između Vučića, Rame i Zaeva!

Alo pre 10 dana
Konkretno! Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su sinoć, kako… »

Jutro - Nedelja, 10. novembar - Zašto su zbog nove internet igre "Spotted" zabrinuti roditelji?

Prva pre 11 dana
10. novembra u Jutru o sledećim temama: PRELISTAVANJE Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu Veljko Lalić, glavni i odgovorni urednik "Nedeljnika" i Aleksandar Apostolovski, novinar "Politike". TEMA NEDELJE Dok lideri regiona u… »

Trilateralni sastanak u Ohridu

Dnevnik pre 11 dana
OHRID: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavio je da se večeras u Ohridu sastao sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevom i Edijem Ramom. "Trilateralni sastanak predsednika Republike Srbije… »

Sastanak Zaeva s Ramom i Vučićem u Ohridu

Novi magazin pre 11 dana
Večeras su se u Ohridu sastali predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama. Vučić je na Instagramu objavio fotografije s tog sastanka. Za večeras nisu bile predviđene njihove izjave, već se… »

Ohrid "pod opsadom"

B92 pre 11 dana
Ohrid -- Glavna turistička destinacija u Severnoj Makedoniji, Ohrid, danas je pod “opsadom” zbog dolaska predsednika i premijera Srbije i Albanije. Domaćin Aleksandra Vučića i Edija Rame biće premijere Severne Makedonije Zoran Zaeva, koji će u… »

Šta je dogovoreno na sastanku u Ohridu

RTS pre 12 dana
Samo mesec dana od pokretanja inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala između Srbije, Severne Makedonije i Albanije naziru se prvi konkretni koraci u tom smeru, koje su večeras, kako saznaje… »

Šta je dogovoreno na sastanku u Ohridu?

B92 pre 12 dana
Ohrid -- Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama su, prema Tanjugovim informacijama, postigli dogovor o konkretnim merama koje će doprineti razvoju i rastu tri zemlje. Samo mesec dana od pokretanje inicijative za uspostavljenje regiona bez barijera za… »

Trilateralni sastanak predsednika Srbije sa premijerima Severne Makedonije i Albanije!

Alo pre 11 dana
Objavio fotografije susreta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavio je da se večeras u Ohridu sastao sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevom i Edijem Ramom. "Trilateralni sastanak… »

Makedonci vole da piju i voze: U redovnoj kontroli zbog alkohola isključeno 214 vozača

Kurir pre 11 dana
U Severnoj Makedoniji policija je prošle noći iz saobraćaja isključila 214 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Ministarstrvo unutrašnjih poslova je danas saopštilo da su od 193 uhvaćena alkoholisana vozača oduzete vozačke dozvole tokom… »

Sve oči Balkana uprte u trojicu lidera!

Alo pre 11 dana
Trilateralni sastanak. * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu * Pre mesec dana dogovorena je konkretizacija incijative koja treba da ojača privrede tri… »

Vesti dana »