Ohrid

Zasijala ikona nad vratima hrama

Vesti online 10.07.2020
U proteklu subotu bilo je svečarski u Njukaslu, u Crkvi svetog Nauma Ohridskog, gde je obeležena hramovna slava. Tim povodom, episkop australijsko-novozelandski gospodin Siluan, služio je svetu arhijerejsku liturgiju, a sasluživali su mu protonamesnik… »

Požar na Vračaru: Goreo stan na šestom spratu, nema povređenih

Blic 09.07.2020
Komentari su potpuno anonimni i otvoreni. Svi komentari prolaze proveru od strane moderatora i izdavač zadržava pravo da ne objavi komentar ukoliko nije u skladu sa pravilima propisanim u uslovima korišćenja sajta. Pre slanja komentara, molimo vas da… »

Izbio požar kod Hrama Svetog Save, prolaznici beže od gustog dima koji kulja iz zgrade (foto, video)

Alo 09.07.2020
Vatrogasne ekipe su na terenu. U Ohridskoj ulici kod Hrama Svetog Save izbio je požar. Gust dim kulja iz jednog stana u ovoj ulici, a za sada nema informacija o povređenima. Vatrogasne ekipe su na terenu. Gašenje požara je u toku. Požar u Ohridskoj… »

Srbin koji je spasao devojčicu u Nemačkoj slavljen kao heroj: Dobio srebrnjak sa Karađorđevim likom

B92 07.07.2020
U hramu Vaskrsenja Hristova u Berlinu odata je počast Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju devojčicu od otmice. Protojerej stavrofor Dragan Sekulić je Živkoviću čestitao na hrabrosti i kao… »

Srbin koji je spasao devojčicu u Nemačkoj slavljen kao heroj: Dobio srebrnjak sa Karađorđevim likom

Sputnik 07.07.2020
U Hramu vaskrsenja Hristova u Berlinu odata je počast Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju devojčicu od otmice. Protojerej stavrofor Dragan Sekulić čestitao je Živkoviću na hrabrosti i uručio mu… »

Sećate se Zorana, srpskog heroja iz Berlina: Sprečio otmicu devojčice, a sad je i nagrađen! Božja ruka me dovela do nje

Kurir 07.07.2020
BERLIN - U Hramu Vaskrsenja Hristova u Berlinu odata je počast Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju devojčicu od otmice. Protojerej stavrofor Dragan Sekulić je Živkoviću čestitao na hrabrosti i… »

Svaka čast, čoveče: Ovako je zoran postao heroj Nemačke!

Mondo 07.07.2020
U hramu Vaskrsenja Hristova u Berlinu odato je priznanje Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju devojčicu od otmice. Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU. U hramu… »

Srpski heroj iz Berlina dobio srebrnjak sa likom Karađorđa: Zoran spasao devojčicu od otmice

Telegraf 07.07.2020
Srebrnjak je izradio sveštenik Vojislav Bilbija iz Roterdama povodom 200. godišnjice Prvog srpskog ustanka. U hramu Vaskrsenja Hristova u Berlinu odata je počast Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju… »

Spasiocu devojčice u Nemačkoj odata počast u hramu SPC

RTV 07.07.2020
BERLIN - U hramu Vaskrsenja Hristova u Berlinu odata je počast Zoranu Živkoviću, koji je slavljen kao heroj u Nemačkoj, pošto je spasao dvogodišnju devojčicu od otmice. Protojerej stavrofor Dragan Sekulić je Živkoviću čestitao na hrabrosti i… »

Italijanku zaključali u Ohridu da bi se udala iz računa

B92 06.07.2020
U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u jednom stanu držali zaključanu jednu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudili da se uda za jednog od njih, saopštilo je danas mesno tužilaštvo. Protiv te dvojica koji imaju 19 i 20 godina… »

Vesti dana »