Ohrid

"Neću da se pravdam EU", „Kada sam bio mali, sviđala mi se jedna glumica"

Mondo pre 4 dana
„Kada sam bio mali, sviđala mi se jedna glumica iz Holivuda i mislio sam da dođem do nje, a ona nije ni znala za mene. Ono što tražimo od EU je da kaže šta hoće sa nama", poručuje sa Ohrida Aleksandar Vučić. „Kada sam bio mali, sviđala mi… »

Bregu: Hitno raditi na odlučnom uklanjanju barijera u našem regionu

N1 Info pre 4 dana
Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu izjavila je u Ohridu da ta organizacija podržava sve inicijative koje doprinose stvaranju jedinstvenog tržišta u regionu Zapadnog Balkana, po uzoru na tržište Evropske unije… »

Srbi u Ohridu banerom poželeli dobrodošlicu Vučiću

Studio B pre 4 dana
Predstavnici Srba u Severnoj Makedoniji razgovarali su u Ohridu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i izrazili zadovoljstvo sve tešnjim odnosima dve zemlje, što će, veruju, doprineti i daljem zbližavanju dva naroda. foto Tanjug Povodom posete… »

Vučić: „Mali Šengen“ je ogromna stvar

Sputnik pre 4 dana
Uradili smo veliku, ogromnu stvar, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka u Ohridu posvećenog inicijativi za uspostavljanje „Malog Šengena“, i istakao da je izuzetno važno da se u regionu napravi ambijent normalnosti, a… »

Očekujem da ulazimo na teritoriju Albanije samo sa ličnom kartom! (video)

Alo pre 4 dana
Obraćanje nakon sastanka! * Lideri Zapadnog Balkana se dogovorili o malom Šengenu * Prisutnima se obratio Aleksandar Vučić * Istakao je da smo uradili ogromnu stvar Lideri Zapadnog Balkana, Aleksandar Vučić, Edi Rama i Zoran Zaev obratili su se… »

Budale jedne! Oni meni prebacuju?!

Alo pre 4 dana
Edi Rama ih vratio na svoje mesto! Nakon sastanka u Ohridu, obratili su se lideri Zapadnog Balkana, Aleksandar Vučić, Edi Rama i Zoran Zaev kojima su se pridružili predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, dok Crnu Goru predstavlja… »

U Albaniju samo sa ličnom kartom i to do Nove godine: Šta je to “mali balkanski Šengen”…

Nedeljnik pre 4 dana
Foto Tanjug/Predsedništvo Srbije Sporazum koji su juče u Ohridu postigli lideri Srbije, Severne Makedonije i Albanije u medijima je dobio nadimak “mali Šengen”. Odnosi ove tri države, u ekonomskom smislu, trebalo bi da se urede nalik onim odnosima… »

Vučić nakon razgovora sa Ramom i Zaevim: Sa ličnom kartom u Severnu Makedoniju i Albaniju, lakši prolaz preko graničnog…

Insajder pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su razgovori sa predsednikom Vlade Severne Makedonije Zoranom Zaevim i premijerom Albanije Edijem Ramom bili "veoma dobri" i da će prvi vidljivi dogovor biti lakši prolaz preko graničnog prelaza… »

Zašto Tači nije otišao u Ohrid

Sputnik pre 5 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je odbio da prisustvuje Ohridskom samitu navodeći da tzv. Kosovo ne želi svoju evroatlantsku perspektivu da zameni bilo kojom regionalnom inicijativom. On je naveo i da je Srbija na prvom samitu… »

Tači dao sramno objašnjenje zašto nije otišao u Ohrid!

Alo pre 5 dana
Sramota teška! Takozvani kosovski predsednik Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je odbio da prisustvuje Ohridskom samitu navodeći da tzv. Kosovo ne želi svoju evroatlantsku perspektivu da zameni bilo kojom regionalnom inicijativom. On je naveo i da… »

Vesti dana »