Ohrid

Tači na Fejsbuku o tome zašto nije otišao u Ohrid

Večernje novosti pre 7 dana
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači naveo da je Srbija na prvom samitu ove nove regionalne inicijative "namerno previdela Kosovo" Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je odbio da prisustvuje Ohridskom samitu navodeći da tzv… »

Vučić:Nema ovde nikakve Jugoslavije,već samo boljeg života

IndeksOnline pre 7 dana
OHRID – Uradi smo veliku, ogromnu stvar, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka u Ohridu, posvećenog inicijativi za uspostavljanje “malog šengena”, i istakao da je izuzetno važno da se u regionu napravi ambijent… »

Dobrodošli predsedniče Aleksandre Vučiću: Srbi iz Severne Makedonije ovako pokazali oduševeljenje zbog dolaska srpskog…

Kurir pre 7 dana
Predstavnici Srba u Severnoj Makedoniji razgovarali su u Ohridu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i izrazili zadovoljstvo sve tešnjim odnosima dve zemlje, što će, veruju, doprineti i daljem zbližavanju dva naroda. Povodom posete predsednika… »

Zvizdić: Evroatlantske integracije nemaju alternativu

N1 Info pre 7 dana
Predsedavajući Saveta ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić izjavio je u Ohridu da su za tu zemlju najvažniji prioriteti dugoročna stabilnost, mir i ekonomski prosperitet. "Zato evroatlantske integracije nemaju alternativu ali ostajemo snažno… »

Zaev: Zaslužujemo evrointegracije, region nema alternativu za članstvo u EU

Novi magazin pre 7 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u Ohridu da njegova zemlja i ceo region Zapadnog Balkana nemaju alternativu za članstvo u Evropskoj uniji. "Pre nekoliko dana svi smo bili na sastanku u Ženevi i imali smo mogućnost da od… »

Dragica Sekulić: Crna Gora će analizirati inicijativu o malom Šengenu

Novi magazin pre 7 dana
Ministarka ekonomije Crne Gore Dragica Sekulić izjavila je u Ohridu posle sastanka čelnika Zapadnog Balkana, da će Crna Gora razmotriti inicijativu o takozvanom "malom Šengenu" odnosno koliko takav potez može da donese dobra toj državi. "Svaka… »

Vučić, Zaev i Rama inicirali „mali šengen“: Kroz region samo sa ličnom kartom

BizLife pre 7 dana
Foto: Predsedništvo Lideri Zapadnog Balkana na sastanku u Ohridu pokrenuli regionalnu inicijativu o „mini šengenu“, koja podrazumeva lakši protok ljudi, robe i kapitala među zemljama regiona. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji… »

(Video) Ohrid: Dogovorene četiri mjere u okviru inicijative ‘mali Schengen’

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Predsjednik Srbije izjavio je da će dogovorene mjere značajno unaprediti investicioni ambijent u zemljama koje budu uključene u inicijativu. Među mjerama koje su sinoć u okviru ideje „mali Schengen“ u Ohridu dogovorili predsjednik Srbije… »

Novine: "'Mali šengen' nije i nova Jugoslavija", "Smrt genija"

B92 pre 6 dana
Na naslovnim stranama dnevne štampe od ponedeljka sledeće teme: susret lidera regiona na Ohridu, smrt srpskog genija, nabavka najmodernijeg naoružanja. Na naslovnoj strani "Večernjih novosti" tragična smrt genija iz Beograda. "Alo" o najvećoj pobedi… »

Abdiđiku: Mini Šengen kojeg promoviše Rama protiv postojanja Kosova kao države

Novi magazin pre 6 dana
Bivši i novo izabrani poslanik Demokratskog saveza Kosova(DSK) Ljumir Abdiđiku je izjavio da je ideja o mini Šengenu koju promoviše albanski premijer Edi Rama uperena protiv postojanja Kosova kao nezavisne i suverene države. U odgovoru na kritike… »

Vesti dana »