Ohrid

Deseta međunarodna naučna konferencija "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo"

Pravda pre 3 dana
Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo organizuje od 21. do 23. oktobra, u Beogradu, Desetu međunarodnu naučnu konferenciju pod nazivom "Zapošljavanje, obrazovanje i preduzetništvo" . Konferencija se organizuje u saradnji sa Visokom… »

Slab zemljotres noćas u Severnoj Makedoniji

RTV pre 4 dana
SKOPLJE - Zemljotres jačine 3,1 stepeni Rihterove skale osetio se noćas u Ohridu i Strugi, saopštila je Seizmološla opservatorija Prirordno-matematičkog fakulteta u Skoplju. Potres se dogodio u 03.25, prenosi MIA. Epicentar potresa bio na 125… »

Leskovčanka pronašla u hlebu nešto što liči na parče uglja?

B92 pre 5 dana
Leskovčanka iz Ohridskog naselja pronašla je u hlebu nešto što liči na parče uglja, a proizvod je kupila u jednoj od lokalnih prodavnica. Vlasniku tog objekta se nije obraćala znajući da on prodaje samo ono što dobije kao gotov proizvod, ali ni… »

Najava isključenja vode za utorak 19. oktobar

Glas Šumadije pre 6 dana
Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Putnika u utorak, 19. oktobra u vremenskom periodu od 10:00 do 15:00 ćasova bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: deo Vojvode Putnika od Potporučnika Govedarice do Ohridske, Ohridska i… »

Leskovčanka pronašla u hlebu nešto što liči na parče uglja

Jugmedia pre 6 dana
Leskovčanka iz Ohridskog naselja pronašla je u hlebu nešto što liči na parče uglja, kojeg je kupila u jednoj od lokalnih prodavnica. Vlasniku tog objekta se nije obraćala znajući da on prodaje samo ono što dobije kao gotov proizvod, ali ni… »

Šok u Leskovcu: Žena kupila hleb i krenula da ga seče, a unutra je zateklo ovo! (foto)

Srbija danas pre 6 dana
Leskovčanka iz Ohridskog naselja pronašla je u hlebu nešto što liči na parče uglja, kojeg je kupila u jednoj od lokalnih prodavnica. Vlasniku tog objekta se nije obraćala znajući da on prodaje samo ono što dobije kao gotov proizvod, ali ni… »

VMRO-DPMNE proglasila pobedu u 18 opština

Danas pre 6 dana
Za VMRO-DPMNE su većinski glasali građani opština Aerodrom, Veles, Butel, Vinica, Pehčevo, Gazi Baba, Gradsko, Zelnikovo, Zrnovci, Karbinci, Kratovo, Mogili, Novaci, Petrovac, Prilep, Sopište, Sveti Nikola i Štip. Prema rečima potpredsednika… »

Makedonija, VMRO-DPMNE proglasila pobedu u 18 opština

RTS pre 7 dana
U prvom krugu lokalnih izbora u Makedoniji stranka VMRO-DPMNE proglasila pobedu u 18 opština. Za VMRO-DPMNE su većinski glasali građani opština Aerodrom, Veles, Butel, Vinica, Pehčevo, Gazi Baba, Gradsko, Zelnikovo, Zrnovci, Karbinci, Kratovo… »

Makedonija: VMRO-DPMNE proglasila pobedu u 18 opština

B92 pre 7 dana
Skoplje -- U prvom krugu lokalnih izbora u Makedoniji stranka VMRO-DPMNE proglasila pobedu u 18 opština. Za VMRO-DPMNE su većinski glasali građani opština Aerodrom, Veles, Butel, Vinica, Pehčevo, Gazi Baba, Gradsko, Zelnikovo, Zrnovci, Karbinci… »

Opziciona VMRO DPME optužuje vlast za kupovinu glasova na lokalnim izborima u S. Makedoniji

Danas pre 7 dana
Najveća opoziciona partija u Severnoj Makedoniji VMRO DPMNE večeras je optužila vlast za kupovinu glasova na loklanim izborima i brojne nepravilnosti, ali je istakla da i pored toga očekuje dobre rezultate. „Imamo otvorene sumnje za kupovinu glasova… »

Vesti dana »