Ohrid

Lideri EU pozdravili dogovor Beograda i Prištine: Sastavni deo puta ka Evropi

N1 Info pre 45 minuta
Šefovi država i vlada zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji su lideri Srbije i Kosova postigli 18. marta u Ohridu. Savet EU pozdravlja Sporazum o putu normalizacije odnosa između Kosova i Srbije i Aneks o implementaciji, koji je… »

Lideri zemalja članica EU pozdravili dogovor postignut u Ohridu

Politika pre 27 minuta
Lideri zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji je postignut 18. marta u Ohridu. U zaključcima koji su usvojeni na kraju prvog dana samita u Briselu i objavljeni na sajtu EU, lideri zemalja članica pozivaju obe strane da… »

Lideri EU pozdravili dogovor iz Ohrida i pozvali obe strane da "ekspeditivno i u dobroj nameri" sprovode obaveze

Insajder pre 45 minuta
Lideri zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji su lideri Srbije i Kosova postigli 18. marta u Ohridu. U zaključcima koji su usvojeni na kraju prvog dana samita u Briselu i objavljeni na sajtu EU, lideri zemalja članica pozivaju obe… »

Zdravko Ponoš: Ko je za Srbiju ne može biti za Vučića

Glas Šumadije pre 1 sat
Lider Srbija Centar, gostujući na tribini u Pančevu, na pitanje o perspektivi učlanjenja Srbije u EU rekao je da evropska budućnost Srbije i Vučić na vlasti nisu spojivi. Mislim da ne možeš da budeš za Evropu ako si za Vučića, ne možeš da… »

Lideri članica Evropske unije pozdravili dogovor postignut u Ohridu

Danas pre 1 sat
Šefovi država i vlada zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji su lideri Srbije i Kosova postigli 18. marta u Ohridu. Savet EU pozdravlja Sporazum o putu normalizacije odnosa između Kosova i Srbije i Aneks o implementaciji, koji je… »

Evropski savet usvojio zaključak o dijalogu Beograda i Prištine

RTV pre 9 sati
BRISEL - Lideri zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji su lideri Srbije i tzv. Kosova postigli 18. marta u Ohridu. U zaključcima koji su usvojeni na kraju prvog dana samita u Briselu i objavljeni na sajtu EU, lideri zemalja članica… »

Lideri zemalja članica EU pozdravili dogovor postignut u Ohridu

Blic pre 9 sati
Lideri zemalja članica Evropske unije pozdravili su dogovor koji je postignut 18. marta u Ohridu. U zaključcima koji su usvojeni na kraju prvog dana samita u Briselu i objavljeni na sajtu EU, lideri zemalja članica pozivaju obe strane da "ekspeditivno… »

Zlatna medalja za Vučića u veslanju trotoarima

Danas pre 9 sati
Implementacija evropskog mirovnog rešenja za Kosovo počela je u Srbiji i pre čina saglasnosti Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, u Ohridu. Najpre su danima pre tog sastanka, na trotoarima, građani Srbije mogli da gaze po, odjednom, izrazito… »

Šole zahvalio predsedniku Vučiću: Čestitka za konstruktivan angažmanu u Ohridu

Večernje novosti pre 10 sati
SPECIJALNI savetnik u američkom Stejt Departmentu Derek Šole danas je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na konstruktivnom angažmanu u Ohridu. Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav -Važno je preduzeti odmah korake za implementaciju… »

Šole zahvalio Vučiću na konstruktivnom angažmanu u Ohridu

Blic pre 12 sati
Specijalni savetnik američkog Stejt departmenta Derek Šole zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na konstruktivnom angažmanu u Ohridu. - Važno je preduzeti hitne korake za sprovođenje i postavljanje čvrstog puta ka normalizaciji i… »

Vesti dana »