Ohrid

Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, hitno izveden iz zatvora!

Svet plus 09.09.2020
Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, hitno je izveden iz zatvora zbog lošeg zdravstvenog stanja! naime imao je teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude operisan. Mediji su javili da mu se lekari bore za život. Bojan Jovanovski… »

Iz zatvora u bolnicu: Boki 13 hitno operisan - lekari mu se bore za život

Mondo 09.09.2020
Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, jutros je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, jutros je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Makedonski šoumen… »

Boki 13 hitno prebačen iz zatvora i operisan u bolnici

N1 Info 09.09.2020
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan u jednoj bolnici u Skoplju, objavili su lokalni mediji. Kako navode, Boki 13 je u utorak uveče iz zatvora prebačen u Univezitetsku kliniku za hirurške bolesti "Sveti Naum… »

Boki 13 hitno operisan! Iz zatvora pravo na hirurgiju zbog komplikacije sa želucem!

Kurir 09.09.2020
Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, ujutrus je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, imao teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude operisan. Dok su trajala… »

Iz zatvora prebačen u bolnicu: Hitno operisan Boki 13

Blic 09.09.2020
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, jutrus je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski", pišu makedonski mediji. Boki 13, koji je optužen u aferi Reket na deved godina zatvora, imao je teško zapaljenje želuca zbog čega… »

Boki 13 iz zatvora hitno prebačen na hirurgiju

Nova 09.09.2020
Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, jutrus je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski", navode makedonski mediji. Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, imao teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude… »

Boki 13 hitno operisan Iz zatvora pravo na hirurgiju

Večernje novosti 09.09.2020
BOJAN Jovanovski, poznat kao Boki 13, jutros je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, imao je teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude operisan. Dok su trajala… »

Boki 13 hitno operisan

Telegraf 09.09.2020
Iz zatvora je odveden na hirurgiju. Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan jutros na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Boki 13, koji je optužen u aferi Reket, imao teško zapaljenje želuca zbog čega je morao da bude… »

Jelena Karleuša: Imam psihološki pritisak zbog novog albuma

Nova 08.09.2020
Pevačica Jelena Karleuša vratila se poslovnim obavezama, te je ovog vikenda nastupala u Ohridu, a počelo je i snimanje novih emisija "Zvezde Granda" gde je član stručnog žirija. Jelenina publika već neko vreme čeka njen novi album, a ona je sada… »

(FOTO) Preplanula Karleuša stigla na snimanje Zvezda Granda

Nova 06.09.2020
Pop zvezda Jelena Karleuša, stigla je na prvi snimajući dan nastavka emisije "Zvezde Granda", obučena u zlatnu, uzanu haljinu i vidno preplanula - s obzirom na to da se nedavno vratila sa letovanja u Turskoj. Karleuša je, vidno raspoložena… »

Vesti dana »