Ohrid

Nova Srbija: Potpisivanjem “Malog Šengena“ Vučić pravi veliku Albaniju

Morava info pre 5 dana
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je potpisivanje „Malog Šengena“ sa Albanijom i Severnom Makedonijom velika prevara Aleksandra Vučića prema srpskom narodu. – Taj “Mali Šengen“, koji je Vučić potpisao u Ohridu… »

Vučić opoziciji: Šta vam tačno smeta?Brza traka?Izvoz keksa..

Studio B pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je kritike dela javnosti i opozicije na icijativu „mali šengen“, navodeći da Srbija ima suficit u trgovini sa svim zemljama u okruženju, osim sa Mađarskom, i da su otvorena tržišta potrebna, kako bi srpska… »

"Transport i logistika: Brže, dalje i efikasnije po zemlji, vodi i vazduhu" - Novo izdanje Tematskog biltena 26. novembra na…

Ekapija pre 5 dana
Prethodnog vikenda u Srbiji je otvorena i poslednja deonica Koridora 10 i to je samo jedan u nizu infrastrukturnih projekata koji će značajno uticati na poslovanje špediterskih i logističkih kompanija u Srbiji. Takođe, u Ohridu je između Srbije… »

Pastor: Srbija vodi dobrosusedsku politiku

RTV pre 5 dana
SUBOTICA - Lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor poručio je danas da su otvaranje istočnog kraka Koridora 10, dogovor u Ohridu, kao i trgovački samit u Budimpešti, pokazatelji politike dobrosusedskih odnosa Srbije. Na sastanku u Ohridu… »

„Ne može biti nove Jugoslavije“

Vesti online pre 5 dana
Bivši predsednik Kosova Fatmir Sejdiu izjavio je danas da ne može biti nove Jugoslavije i da Kosovo niko ne može naterati da pristupi u određene formacije koje bi bile uvod u pretapanje kosovskog međunarodnog subjektiviteta. – Ako neko ima ideju da… »

Rama: Ako neko govori o Velikoj Albaniji, ja pričam o brisanju granica sa Kosovom

Jug press pre 5 dana
OHRID Premijer Albanije Edi Rama je rekao , posle sastanka u Ohridu , da “predstavnici zapadnobalkanske šestorke treba da ojačaju proces priznavanja Kosova”, kao i da je rešenje u miru i regionalnoj saradnji . On je najavio da će sledeći sastanak… »

Šta Vučić očekuje od Makrona

B92 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu prisustvuje večeri koju priređuje francuski predsednik i domaćin Drugog pariskog foruma o miru, Emanuel Makron. Vučića u utorak s Makronom očekuje razgovor, možda nikada važniji, kako je sam rekao… »

Kurti "predlaže": Reciprocitet umesto "mini Šengen"

Večernje novosti pre 6 dana
Kandidat za kosovskog premijera Aljbin Kurti smatra da je reciprocitet bolji model za odnose u regionu od inicijative nazvane "mini šengen" Kandidat za kosovskog premijera Aljbin Kurti smatra da je reciprocitet bolji model za odnose u regionu od… »

Srbija mora da izmeni Zakon o zapošljavanju stranaca: Preslikaćemo iskustvo EU

Radio 021 pre 6 dana
Dogovor Srbije, Severne Makedonije i Albanije u delu koji se odnosi na zajedničke radne dozvole podrazumeva izmenu zakona. Konkretno Srbija mora da izmeni Zakon o zapošljavanju stranaca i Zakon o strancima. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i… »

Mali Šengen: Šta podrazumeva, koga uključuje i kad je sledeći sastanak

Telegraf pre 6 dana
"Mali Šengen" podrazumeva više konkretnih mera, koje će unutar postora tri zemlje regiona obezbediti punu slobodu kretanja robe, ljudi, usluga i kapitala, što je jedna od temeljnih vrednosti Evropske unije. Mesec dana posle pokretanja inicijative za "… »

Vesti dana »

U Srbiji sutra olujni vetar, temperatura do 20 stepeni

Večernje novosti pre 9 satijoš 4 povezane

Tramp pozvao Kima na dogovor

Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Moskva i Rijad razmatraju isporuke sistema S-400

Blic pre 7 satijoš 1 povezana