Pjongjang

Tramp je pre 2 godine imao neobičnu ponudu za lidera Severne Koreje: Kim Džong Un ju je odbio

Telegraf 22.02.2021
Do sada nepoznat detalj sa drugog samita dvojice lidera u Hanoju. Susreti bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom su događaji koji su privukli najviše pažnje tokom njegovog predsednikovanja, a sada su u javnost… »

BBC: Tramp 2019. ponudio Kim Džong Unu da se američkim predsedničkim avionom vrati u Pjongjang

Novi magazin 22.02.2021
Bivši predsednik SAD Donald Tramp predložio je severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da se američkim predsedničkim avionom vrati u Pjongjang sa samita u Hanoju 2019. godine. U dokumentarnom filmu Bi-Bi-Sija (BBC) "Trump Takes on the World" navodi se… »

Supruga Kim Džong Una u javnosti posle godinu dana

Politika 17.02.2021
PJONGJANG – Ri Sol Džu, supruga severnokorejskog lidera Kim Džong Una, pojavila se u javnosti prvi put nakon godinu dana, objavili su državni mediji. Ona je sinoć bila u društvu supruga na koncertu povodom obeležavanja rođendana oca Kim Džong… »

Severna Koreja sajber napadima pokušala da ukrade podatke o Fajzer vakcini

Luftika 17.02.2021
Hakeri Severne Koreje pokušali su da upadnu na sajt kompanije „Fajzer“ kako bi došli do podataka na koji način je stvorena vakcina protiv koronavirusa, saopštile su obaveštajne strukture Južne Koreje. Zvaničnici južnokorejske Nacionalne… »

Severna Koreja hakovala Fajzer da bi ukrala podatke o vakcini

Radio 021 16.02.2021
Severna Koreja izvršila je sajber napad na američku farmaceutsku kompaniju "Fajzer" da bi ukrala njene podatke o vakcini protiv Kovida 19, prema informacijama obaveštajne agencije Južne Koreje. Zvaničnici južnokorejske Nacionalne obaveštajne… »

Severna Koreja hakovala Fajzer, tvrdi Seul

Glas Amerike 16.02.2021
SEUL — Severna Koreja izvršila je sajber napad na američku farmaceutsku kompaniju "Fajzer" da bi ukrala njene podatke o vakcini protiv Kovida 19, prema informacijama obaveštajne agencije Južne Koreje. Zvaničnici južnokorejske Nacionalne… »

Kim ljut na saradnike, smenio ministra ekonomije

RTV 12.02.2021
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca, i kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, izvestili su u petak… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet

Politika 12.02.2021
PJONGJANG – Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i „pametnih strategija” u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su danas državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila… »

Kim ljut, smenio novog ministra ekonomije

B92 12.02.2021
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un smenio je ministra ekonomije Kim Tu Ila, koji je tek imenovan prošlog meseca. Na snimcima državne televizije videlo se kako besni Kim viče, upirući prstom i udarajući po govornici dok se obraćao… »

Kim Džong Un kritikovao svoj kabinet zbog nedostatka inovacija

RTV 12.02.2021
PJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un osudio je svoj kabinet zbog nedostatka inovacija i "pametnih strategija" u izradi ciljeva za novi petogodišnji ekonomski plan, preneli su danas državni mediji. Vladajuća Radnička stranka završila je… »

Vesti dana »

NVO: 10.000 potpisa Zagorki Dolovac za slučaj Jagodina

Nova pre 46 minutajoš 34 povezane

Uhapšen vođa kavačkog klana

Danas pre 4 satijoš 57 povezanih