Pjongjang

"Ništa neobično": Kim Džong Un nije viđen u javnosti 23 dana

Blic 12.11.2020
Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u javnosti po više od 20 dana i da oni ne… »

Gde je nestao Kim DžONG un: Severnokorejski predsednik nije viđen u javnosti 23 dana

Večernje novosti 12.11.2020
PREDSEDNIK Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u javnosti po više od 20 dana i da oni ne… »

Severnokorejski lider ponovo nestao iz javnosti: Kim poslednji put viđen pre 23 dana

Srbija danas 12.11.2020
Nije se pojavljivao po više od 20 dana. Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u… »

Kim Džong-un ponovo nestao: Niko ga nije video 23 dana

Telegraf 12.11.2020
U Ministarstvu kažu da ovo nije ništa neobično. Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije… »

Pobedom Bajdena menja se odnos SAD prema Bliskom istoku, Pjongjangu, Evropi

Novi magazin 09.11.2020
Pobeda kandidata demokrata Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD trebalo bi da dovede do promene američke politike prema Bliskom istoku, Korejskom poluostrvu i saveznicima u Evropi, možda i prema Rusiji i Kini. Tokom četiri godine… »

Građani Severne Koreje još uvek ne znaju rezultate izbora u Americi

Alo 09.11.2020
Severnokorejski mediji, uključujući i Rodong Sinmun i agenciju KCNA i danas su nemi. Severna Koreja još se nije oglasila o pobedi Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Kako se navodi, Pjongjang i… »

Građani Severne Koreje još ne znaju rezultate američkih izbora: Pjongjang se ne oglašava o Bajdenovoj pobedi

Kurir 09.11.2020
Severna Koreja još se nije oglasila o pobedi Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Kako se navodi, Pjongjang i dalje oprezno prati dešavanja bez komentara i dodaje da lider Severne Koreje Kim Džong… »

Pobedom Bajdena menja se odnos SAD prema Bliskom istoku, Pjongjangu, Evropi

Danas 09.11.2020
Pobeda kandidata demokrata Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD trebalo bi da dovede do promene američke politike prema Bliskom istoku, Korejskom poluostrvu i saveznicima u Evropi, možda i prema Rusiji i Kini. Tokom četiri godine… »

Severna Koreja strepi od kineske prašine

Danas 24.10.2020
Pjongjang apelovao na građane da ne izlaze iz kuća zbog opasnosti od zaraze Severna Koreja je upozorila svoje građane da ne izlaze napolje zbog straha da bi „žuta prašina“ koja vetrovi nanose iz Kine mogla sa sobom da donese i virus korone. Kako… »

Ulice Severne Koreje prazne zbog straha od "žute prašine"

B92 23.10.2020
Pjongjang -- Severna Koreja je upozorila svoje građane da ostanu u zatvorenom prostoru zbog straha da bi žuta prašina koja duva iz Kine mogla da donese i koronavirus. Ulice glavnog grada Pjongjanga juče su bile praktično prazne nakon upozorenja… »

Vesti dana »