Pjongjang

Kim DžONG Un povukao nove poteze: Naredio nove egzekucije i uveo karantin, posebno uputstvo diplomatama zbog Bajdena

Večernje novosti 27.11.2020
PREDSEDNIK Severne Koreje Kim Džong Un naredio je egzekuciju najmanje dve osobe, a zabranio je i ribarenje na moru i stavio u karantin prestonicu Pjongjang u sklopu fanatičnih napora da zemlju sačuva od pandemije i njenih štetnih uticaja na ekonomiju… »

Kim diže uzbunu

B92 16.11.2020
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un naložio je pooštravanje državnih sistema za vanredne mere protiv koronavirusa zbog svetske pandemije, Nalog je izdat dok je predsedavao sastankom politbiroa vladajuće Radničke partije, javila je u… »

Zašto Pjongjang i dalje ćuti?

Vesti online 15.11.2020
Severnokorejski predsednik Kim Džong Un još nije čestitao izbronu pobedu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, pa se u vašingtonskim krugovima komentariše da „tišina iz Pjongjanga govori više od reči“. Bajden svakako nije… »

Crno mu se piše! Kim sprema rakete za Bajdena!

Pravda 13.11.2020
Bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Ban Ki Mun, izjavio je danas da bi Južna Koreja trebalo da pošalje Severnoj Koreji snažnu poruku da se uzdrži od provokacija, a povodom spekulacija da bi Pjongjang uskoro mogao da lansira rakete kako bi… »

Raketama na Bajdena: Svet strahuje od sledećeg poteza Kim Džong-una!

Kurir 13.11.2020
Bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Ban Ki Mun, izjavio je danas da bi Južna Koreja trebalo da pošalje Severnoj Koreji snažnu poruku da se uzdrži od provokacija, a povodom spekulacija da bi Pjongjang uskoro mogao da lansira rakete kako bi… »

Kim Džong-un sprema rakete za Bajdena

Alo 13.11.2020
Bajden je poznat po kritikama politike predsednika Donalda Trampa u vezi denuklearizacije Korejskog poluostrva. Bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Ban Ki Mun, izjavio je danas da bi Južna Koreja trebalo da pošalje Severnoj Koreji snažnu… »

Svet strahuje od nuklearki Severne Koreje: Hoće li Kim Džong Un uslišiti molbe?

Srbija danas 13.11.2020
Posle pobede Bajdena na američkim izborima strepi se od mogućih provokacija od strane lidera severne države na Korejskom poluostrvu. Bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Ban Ki Mun, izjavio je danas da bi Južna Koreja trebalo da pošalje… »

"Ništa neobično": Kim Džong Un nije viđen u javnosti 23 dana

Blic 12.11.2020
Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u javnosti po više od 20 dana i da oni ne… »

Gde je nestao Kim DžONG un: Severnokorejski predsednik nije viđen u javnosti 23 dana

Večernje novosti 12.11.2020
PREDSEDNIK Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u javnosti po više od 20 dana i da oni ne… »

Severnokorejski lider ponovo nestao iz javnosti: Kim poslednji put viđen pre 23 dana

Srbija danas 12.11.2020
Nije se pojavljivao po više od 20 dana. Predsednik Severne Koreje Kim Džong-un nije se pojavljivao u javnosti 23 dana, ali to nije ništa neobično, saopštilo je ministarstvo ujedinjenja. Zvaničnik je rekao da se Kim i ranije nije pojavljivao u… »

Vesti dana »