Pjongjang

Kim Džong Un u suzama na paradi, izvinio se zbog „neuspeha"

Politika 12.10.2020
PJONGJANG – Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je izvinjenje građanima zbog, kako je rekao, neuspeha u vođenju zemlje tokom pandemije koronavirusa, a tom prilikom je i zaplakao. Obraćajući se prisutnima na vojnoj paradi priređenoj proteklog… »

Veliki vođa je skinuo naočare i počeo da plače VIDEO

B92 12.10.2020
Pjongjang -- Lider Severne Koreje uradio je nešto što retko čini. Uputio je izvinjenje građanima zbog, kako je izjavio, neuspeha u vođenju zemlje tokom pandemije. Tom prilikom je i zaplakao, pokazao je jedan od video snimaka objavljenh sa velikog… »

Kim Džong Un u suzama na paradi, izvinio se zbog "neuspeha"

RTV 12.10.2020
PJONGJANG - Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je izvinjenje građanima zbog, kako je rekao, neuspeha u vođenju zemlje tokom pandemije korona virusa, a tom prilikom je i zaplakao. Obraćajući se prisutnima na vojnoj paradi priređenoj proteklog… »

Pjongjang organizovao paradu, pohvalilo se novim oružjem

OK radio 12.10.2020
Severna Koreja organizovala je tokom vikena retku, noćnu vojnu paradu u čat 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. Sletu na stadionu u Pjongjangu prisustvovao je i severnokorejski lider Kim Džong Un, a na paradi su predstavljeni nikada… »

Pjongjang organizovao paradu, pohvalilo se novim oružjem

Nova 12.10.2020
Severna Koreja organizovala je tokom vikena retku, noćnu vojnu paradu u čat 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. Sletu na staduonu u Pjongjangu prisustvovao je i severnokorejski lider Kim Džong Un, a na paradi su predstavljene nikada… »

S. Koreja: Uprkos koroni

B92 12.10.2020
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong-un posmatrao je slet na stadionu u Pjongjangu održan u čast 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije. Masovni skup je održan uprkos masovnoj kampanji protiv koronavirusa koja se vodi u… »

Vlast Severne Koreje godišnjicu partije proslavila noćnom vojnom paradom

Danas 10.10.2020
Severna Koreja je održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Centralno mesto na višečasovnoj proslavi priređenoj u neobično vreme: u noći između petka i… »

Velika vojna parada u Pjongjangu povodom godišnjice osnivanja vladajuće partije

N1 Info 10.10.2020
Severna Koreja je održala veliku vojnu paradu i masovni skup u Pjongjangu, u znak proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće komunističke partije. Centralno mesto na višečasovnoj proslavi, priređenoj u neobično vreme - u noći između petka i… »

Kim na vojnoj paradi obećao jačanje odbrane; Pjongjang prikazao novu interkontinentalnu balističku raketu

RTV 10.10.2020
POJONGJANG - Severnokorejski lider Kim Džong Un obratio se na paradi održanoj noćas povodom proslave 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije, hvaleći vojsku zbog snažnog odgovora na prirodne katastrofe i sprečavanja širenja korona… »

Pjongjang prikazao novu interkontinentalnu balističku raketu

Dnevnik 10.10.2020
PJONGJANG: Severna Koreja priklazala je danas na vojnoj paradi povodom 75. godišnjice osnivanja vladajuće Radničke partije novu interkontinentalnu balističku raketu (ICBM) za koju analitičari kažu da još nije viđena, javljaju agencije. Kako navodi… »

Vesti dana »