Pjongjang

Pukli diplomatski kanali: Bajdenovu administraciju hvata nervoza

Pravda pre 28 dana
Od sredine februara novi stanari Bele kuće nisu mogli da kontaktiraju Pjongjang raznim diplomatskim kanalima, izveštavaju Rojters i Si-En-En pozivajući se na izvore u administraciji predsednika Bajdena. „Pokušali smo na različitim kanalima da… »

Rohani odbrusio amerima: Ispunićemo sporazum kad SAD prekinu sa politikom pretnji i pritiska

Pravda 07.03.2021
Predsednik Irana Hasan Rohani danas je rekao da je država spremna da krene u smeru ispunjavanja odredbi iz nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, čim SAD ukinu ekonomske sankcije Iranu, preneo je AP. Prilikom sastanka sa irskim ministrom spoljnih poslova… »

Neprijatelj pred vratima: Pjongjang na oprezu, dolazi velika opasnost!

Pravda 07.03.2021
Južna Koreja i SAD će izvesti vojne vežbe sledeće nedelje, ali će broj vojnika koji učestvuju biti znatno manji zbog pandemije koronavirusa, saopštio je danas zvanični Seul. Savezničke države će sutra početi devetodnevnu "kompjuterski… »

Neprijatelj pred vratima: Pjongjang na oprezu, dolazi velika opasnost

Srbija danas 07.03.2021
Severna Koreja smatra da komšije sa juga ponovo "zveckaju oružjem" Južna Koreja i SAD će izvesti vojne vežbe sledeće nedelje, ali će broj vojnika koji učestvuju biti znatno manji zbog pandemije koronavirusa, saopštio je danas zvanični Seul… »

Otkazan maraton u Pjongjangu zbog korone

Srbija danas 06.03.2021
Isto kao i prošle godine. Severna Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je… »

Drugu godinu zaredom: Otkazan maraton u Pjongjangu zbog pandemije korona virusa

Blic 06.03.2021
Severna Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije korona virusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je "Koryo Tours"… »

Otkazan maraton u Pjongjangu

B92 06.03.2021
Severna Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je "Koryo Tours" turistički… »

Još jedno veliko takmičenje otkazano zbog korona virusa!

Alo 06.03.2021
Vlasti su morale da reaguju. Severna Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija "Jonhap". Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila… »

Korona presudila: Otkazan maraton u Pjongjangu

Večernje novosti 06.03.2021
SEVERNA Koreja otkazala je godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je „Koryo Tours“… »

Otkazan maraton u Pjongjangu zbog koronavirusa

RTS 06.03.2021
Severna Koreja je otkazala godišnji maraton u Pjongjangu zbog pandemije koronavirusa, prenosi južnokorejska agencija Jonhap. Agencija navodi da je ova sportska manifestacija trebalo da bude održana od 5. do 11. aprila, ali je „Koryo Tours"… »

Vesti dana »