Pjongjang

Kimovi obaveštajci u našem komšiluku? EU prestonica je ključna za Severnu Koreju! (video)

Pravda 09.12.2020
Autor bestselera špijunskih romana Džon Le Kare često smešta svoje špijune u Beč. Kao i Kim Džong Un. Austrijska prestonica dugo je bila švercersko čvorište za visoko sankcionisani severnokorejski režim i kapija ka Evropi za mali broj špijuna… »

Kimovi obaveštajci u našem komšiluku: EU prestonica je ključna za Severnu Koreju, glavni posao njenih agenata nije…

Kurir 09.12.2020
Autor bestselera špijunskih romana Džon Le Kare često smešta svoje špijune u Beč. Kao i Kim Džong-un. Austrijska prestonica dugo je bila švercersko čvorište za visoko sankcionisani severnokorejski režim i kapija ka Evropi za mali broj špijuna… »

"Nećemo zaboraviti njene reči": Kimova sestra osula paljbu po ministarki iz Južne Koreje

Blic 09.12.2020
Kim Jo Džong, sestra lidera Severne Koreje Kim Džong Una, danas je oštro kritikovala ministarku spoljnih poslova Južne Koreje koja je posumnjala u izveštaje koje šalje Pjongjang, gde se navodi da nema nijednog slučaja korona virusa, a usput je… »

“Nećemo zaboraviti njene reči”: Opasne pretnje Kimove sestre

Nova 09.12.2020
Kim Jo Džong, sestra lidera Severne Koreje Kim Džong Una, danas je oštro kritikovala ministarku spoljnih poslova Južne Koreje koja je posumnjala u izveštaje koje šalje Pjongjang, gde se navodi da nema nijednog slučaja korona virusa, a usput je… »

Opasna situacija: "Nećemo joj zaboraviti i moraće da snosi posledice zbog toga"

Srbija danas 09.12.2020
Dodatno zategnuti odnosi. Kim Jo Džong, sestra lidera Severne Koreje Kim Džong Una, danas je oštro kritikovala ministarku spoljnih poslova Južne Koreje koja je posumnjala u izveštaje koje šalje Pjongjang, gde se navodi da nema nijednog slučaja… »

Oštre kritike prve sestre Severne Koreje: Kim Jo Džong odgovorila na optužbe južnokorejske ministarke

Večernje novosti 09.12.2020
KIM Jo Džong, sestra lidera Severne Koreje Kim Džong Una, danas je oštro kritikovala ministarku spoljnih poslova Južne Koreje koja je posumnjala u izveštaje koje šalje Pjongjang, gde se navodi da nema nijednog slučaja korona virusa, a usput je… »

Uradio je to obami i trampu: Amerikanci na oprezu - evo šta im Kim sprema na dan inauguracije Bajdena

Pravda 08.12.2020
Inauguraciju poslednja dva američka lidera, Baraka Obame i Donalda Trampa, Kim Džon Un je „pozdravio“ raketnim testiranjima. Džoa Bajdena očekuje nešto slično, smatra agencija "Blumberg". U roku od nekoliko nedelja od inauguracije, Severna… »

Kimov špijunski centar: Agenti Pjongjanga slobodno vršljaju u srcu Evrope, tu nabavljaju i delove za nuklearno oružje

Blic 07.12.2020
Autor bestselera špijunskih romana Džon Le Kare često smešta svoje špijune u Beč. Kao i Kim Džong Un. Austrijska prestonica dugo je bila švercersko središte za visoko sankcionisani severnokorejski režim i kapija ka Evropi za mali broj špijuna… »

SAD: Sjeverna Koreja se ne bavi razvojem naoružanja

Al Jazeera 07.12.2020
Pjongjang je zadržao samonametnuti moratorij na nuklearnu energiju i ispitivanja raketa velikog dometa od novembra 2017. godine. Sjeverna Koreja se trenutno ne bavi razvojem naoružanja ni na jednom značajnom nivou, izjavio je američki savjetnik za… »

Američki mediji: Hoće li Kim raketom čestitati Bajdenu ulazak u Belu kuću

Sputnik 06.12.2020
Inauguraciju poslednja dva američka lidera, Baraka Obame i Donalda Trampa, Kim Džon Un je „pozdravio“ raketnim testiranjima. Džoa Bajdena očekuje nešto slično, smatra agencija „Blumberg". U roku od nekoliko nedelja od inauguracije, Severna… »

Vesti dana »