Pjongjang

Lavrov: Rusija za sada ne vidi problematične poteze Severne Koreje

Blic pre 4 dana
Pjongjang do sada nije povukao poteze koji bi mogli eskalirati napetosti na Korejskom poluostrvu, rekao je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov. „Mnogi su obratili pažnju na vojnu paradu kojom se obeležava jos jedna godišnjica u… »

Lavrov: Rusija za sada ne vidi problematične poteze Severne Koreje

RTV pre 4 dana
MOSKVA - Pjongjang do sada nije povukao poteze koji bi mogli eskalirati napetosti na Korejskom poluostrvu, rekao je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov. „Mnogi su obratili pažnju na vojnu paradu kojom se obeležava jos jedna… »

Vojna parada na Korejskom poluostrvu: Oglasio se Sergej Lavrov nakon demonstracije sile Pjongjanga

Srbija danas pre 4 dana
Ranije je državna severnokorejska novinska agencija KCNA izvestila da je u četvrtak u Pjongjangu održana vojna parada. Pjongjang do sada nije povukao poteze koji bi mogli eskalirati napetosti na Korejskom poluostrvu, rekao je danas ministar spoljnih… »

SNSD žestoko o stanivukoviću: Ovako nešto možete možda videti samo u Severnoj Koreji, od Banjaluke pokušava da napravi…

Večernje novosti pre 7 dana
KOALICIJA u Gradu Banjaluka okupljena oko SNSD-a traži da gradonačelnik Draško Stanivuković povuče predlog sistematizacije jer kažu njime se krši zakon. - Šokirani smo i zaprepašteni najavljenom sistematizacijom radnih mesta gradonačelnika… »

Kim Džong Un na vojnoj paradi predstavio “najmoćnije oružje”

Nova pre 7 dana
Severna Koreja održala je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu vojnu paradu u centru Pjongjanga, uz prisustvo lidera Kim Džong Una, čime je proslavljen završetak kongresa vladajuće Radničke partije, javili su severnokorejski državni mediji… »

"Bajden je naš najveći neprijatelj"; predstavili "najmoćnije oružje na svetu" VIDEO/FOTO

B92 pre 7 dana
Pjongjang -- Severna Koreja je na vojnoj paradi održanoj u centru Pjongjanga predstavila novi tip balističke rakete ua lansiranje s podmornice. Povod za veliku vojnu paradu bio je završetek osmodnevnog kongresa Radničke partije koja je na vlasti… »

"Slika naše apsolutne moći": Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu" (foto)

Blic pre 7 dana
Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung nakon što je Pjongjang… »

„Najmoćnije oružje na svetu“: Vojna parada u Severnoj Koreji, pokazane nove balističke rakete /foto/

Sputnik pre 7 dana
Severna Koreja održala je vojnu paradu na kojoj je Pjongjang predstavio novi tip balističke rakete koja se lansira sa podmornice, kao i novu raketu kratkog dometa. Paradi je prisustvovao i severnokorejski lider Kim Džong Un, a državni mediji su… »

Nasmejani Kim na vojnoj paradi u Pjongjangu: Severna Koreja predstavila "najmoćnije oružje na svetu" (foto, video)

Kurir pre 7 dana
Čini se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il-sung nakon što je Pjongjang… »

Kim predstavio najmoćnije oružje na svetu: Šta je sve prikazano na vojnoj paradi u Pjongjangu (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
ČINI se da je Severna Koreja predstavila novi tip balističkih raketa lansiranih podmornicom (SLBM) tokom nedavne vojne parade održane u Pjongjangu, ocenjuju stručnjaci. Parada je održana u četvrtak uveče na trgu Kim Il Sung nakon što je Pjongjang… »

Vesti dana »