Rojters

Fajzer isporučuje duplo manje vakcina, Evropa nezadovoljna

Dnevnik pre 1 dan
BUKUREŠT: Kompanija Fajzer ove nedelje isporučuje duplo manju količinu vakcina protiv kovida 19 nekim članicama EU nego što je dogovoreno, zbog čega raste nezadovoljstvo u Uniji. Rumunija će tako dobiti 50 odsto planiranih količina ove nedelje, a… »

Evropski sud: Rusija odgovorna za torturu nakon rata sa Gruzijom 2008. godine

N1 Info pre 1 dan
Evropski sud za ljudska prava presudio je da je Rusija odgovorna za ono što su sudije nazvale aktima torture i okrutno postupanje koji su usledili u danima posle rata između Rusije i Gruzije u avgustu 2008. godine, prenosi Rojters. Tokom pet dana borbi… »

Fajzer isporučuje duplo manje vakcina, Evropa nezadovoljna

RTV pre 1 dan
BUKUREŠT - Kompanija Fajzer ove nedelje isporučuje duplo manju količinu vakcina protiv kovida 19 nekim članicama EU nego što je dogovoreno, zbog čega raste nezadovoljstvo u Uniji. Rumunija će tako dobiti 50 odsto planiranih količina ove nedelje, a… »

Preti novčana kazna za Folksvagen: "Minimalno trocifren milionski iznos“

B92 pre 1 dan
Berlin -- Folksvagenu preti novčana kazna veća od 100 miliona evra jer njegovi putnički automobili nisu u 2020. ispunili ciljeve EU vezane za emisiju ugljen-dioksida. Kompanija je smanjila prosečnu emisiju CO2 u svojoj floti u Evropskoj uniji za oko… »

Maštom protiv poliijskog časa: Holanđani na kreativan način hoće da izbegnu zabranu kretanja zbog korone

Kurir pre 1 dan
Rasprava o uvođenju policijskog časa u Holandiji naterala su Holanđane da pribegnu kreativnom razmišljanju kako da ga izbegnu, pa se tako ljudi masovno prijavljuju za šetanje pasa i naručuju uniforme kompanija koje vrše dostavu. Holandski parlament… »

U Velikoj Britaniji 38.000 novozaraženih, ali imunizacija je u toku!

Alo pre 1 dan
U poslednja 24 sata u Velikoj Britaniji registrovana su 37.892 nova slučaja korona virusa, a preminulo je 1.290 osoba. Prema zvaničnim podacima, prvu dozu vakcine primilo je 4,97 miliona Britanaca, prenosi Rojters. Da li planirate da primite vakcinu… »

Dramatičan porast novozaraženih u Italiji

Alo pre 1 dan
U Italiji je u protekla 24 časa od koronavirusa preminula 521 osoba, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo zdravlja. To je gotovo identičan broj u odnosu na prethodni dan kada je umrlo 524 osoba, preneo je Rojters. Od koronavirusa u Italiji su… »

Loše brojke u Italiji: Od korone za 24 časa preminulo više od 500 osoba

Večernje novosti pre 1 dan
U ITALIJI je u protekla 24 časa od korona virusa preminula 521 osoba, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo zdravlja. To je gotovo identičan broj u odnosu na prethodni dan kada je umrlo 524 osoba, preneo je Rojters. Od korona virusa u Italiji su… »

Članice EU nezadovoljne, tvrde da nije ispoštovan dogovor

Alo pre 1 dan
Kompanija Fajzer ove nedelje isporučuje duplo manju količinu vakcina protiv kovida 19 nekim članicama EU nego što je dogovoreno, zbog čega raste nezadovoljstvo u Uniji. Rumunija će tako dobiti 50 odsto planiranih količina ove nedelje, a isporuka… »

Britanci i dalje u ozbiljnom problemu: Skoro 38 hiljada novozaraženih, vakcinisano skoro 5 miliona

Večernje novosti pre 1 dan
U POSLEDNjA 24 sata u Velikoj Britaniji registrovana su 37.892 nova slučaja korona virusa, a preminulo je 1.290 osoba. Prema zvaničnim podacima, prvu dozu vakcine primilo je 4,97 miliona Britanaca, prenosi Rojters. Samo u poslednja 24 sata vakcinisano… »

Vesti dana »