Rojters

Endi Mari pozitivan na koronu, AO pod znakom pitanja

Nova pre 1 dan
Britanski teniser Endi Mari pozitivan na koronavirus, prenosi agencija Rojters. Kako se navodi, Mari se nalazi u samoizolaciji i oseća se dobro i još uvek se nada da će moći da se takmiči na prvom gren slemu sezone Australijan open, koji počinje 8… »

Loše vesti sa ostrva: Endi Marej pozitivan na koronu

Večernje novosti pre 1 dan
BRITANSKI teniser Endi Marej pozitivan na korona virus, prenosi danas agencija Rojters. Kako se navodi, Marej se nalazi u samoizolaciji i oseća se dobro i još uvek se nada da će moći da se takmiči na prvom gren slemu sezone Australijan open, koji… »

Stručnjaci SZO stigli u Vuhan, dvojica zadržana u Singapuru zbog testa

RTV pre 1 dan
VUHAN - Tim od 13 stručnjaka Svetske zdravstvene organizacije (SZO) doputovao je danas u Vuhan, da bi ispitao okolnosti izbijanja pandemije virusa korona u tom kineskom gradu krajem 2019. godine. Svetska zdravstvena organizacija saopštila je danas da su… »

Nafta skuplja

RTV pre 1 dan
SINGAPUR - Cene nafte su porasle danas na azijskom trgovanju podržane padom američkih zaliha petu nedelju zaredom i snažnim spoljnotrgovinskim podacima Kine, uprkos oprezu investitora zbog sve većeg broja novozaraženih koronavirusom širom sveta… »

Napad ajkule u reci u Australiji, prvi od 1969. godine

Radio 021 pre 1 dan
Napad ajkule dogodio se danas u reci Svon, u priobalnom pojasu kod grada Perta u Australiji, što je prvi put od 1969. godine. Nesrećnog plivača ajkula je ujela za gornji deo noge, a kako je opisao, u pitanju je bila bik ajkula, dugačka između dva i… »

Rast kineskog izvoza prevazišao očekivanja ekonomista

RTV pre 1 dan
PEKING - Kineski izvoz je porastao u decembru iznad svih očekivanja, prema podacima carine objavljenim danas, budući da su poremećaji u snabdevanju širom sveta izazvani pandemijom koronavirusa podstakli tražnju za kineskom robom, iako je jačanje… »

Istraživanje: Imunitet na kovid-19 traje najmanje pet meseci, postoje dokazi da osobe sa antitelima mogu da šire virus

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Osobe koje su preležale korona virus najverovatnije će bar pet meseci imati imunitet, ali postoje dokazi i da osobe sa antitelima mogu da imaju i šire virus, pokazala je najnovija studija britanskih naučnika. Istraživanje koje su objavili naučnici… »

Mikroorganizmi u telu čoveka utiču na težinu kovid simptoma

Vesti online pre 1 dan
Kineski naučnici sa Univerziteta u Hongkongu objavili su u naučnom časopisu Gut da neki mikroorganizmi u gastro-intestinalnom traktu (sistemu za varenje) čoveka, utiču na odgovor imunog sistema ljudi i težinu simptoma kod obolelih od Covid-19. –… »

SZO: Teško do kolektivnog imuniteta od korona virusa tokom 2021.

Nova ekonomija pre 1 dan
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je da masovna vakcinacija protiv novog koronavirusa neće dovesti do kolektivnog imuniteta u svetu tokom 2021. godine, javio je Glas Amerike. Vodeći naučnik SZO Sumja Svaminatan izjavila je da treba… »

Australija: Prvi put od 1969. napad ajkule u reci

RTV pre 1 dan
PERT - U priobalnom pojasu kod grada Perta u Australiji danas se dogodio napad ajkule u reci Svon, prvi od 1969. godine. Nesrećnog plivača ajkula je ujela za gornji deo noge, a kako je opisao, u pitanju je bila bik ajkula, dugačka između dva i tri… »

Vesti dana »