Rojters

Tesla obustavlja proizvodnju Modela 3 u Kaliforniji

B92 pre 2 dana
Kompanija Tesla rekla je zaposlenima da će privremeno obustaviti proizvodnju svog automobila na montažnoj traci fabrike u Kaliforniji, piše agencija Blumberg. Radnicima na proizvodnoj liniji Modela 3 u Frimontu je rečeno da će prekid trajati od 22… »

Vazdušni napadi SAD u istočnoj Siriji, poginulo najmanje 17 osoba

RTS pre 2 dana
U američkim vazdušnim udarima u istočnoj Siriji poginulo je najmanje 17 osoba, saopštili su sirijski izvori. S druge strane, pripadnik proiranske milicije rekao je za AP da je nastradao jedan njihov član a da je nekoliko ranjeno. Pentagon je… »

Bilans napada u Siriji: Poginulo najmanje 17 osoba

Večernje novosti pre 2 dana
U AMERIČKIM vazdušnim udarima u istočnoj Siriji poginulo je najmanje 17 osoba, saopštili su danas sirijski izvori. S druge strane, pripadnik proiranske milicije rekao je za AP da je nastradao jedan njihov član a da je nekoliko ranjeno. Pentagon je… »

Poginulo najmanje sedamnaest osoba

Alo pre 2 dana
U američkim vazdušnim udarima u istočnoj Siriji poginulo je najmanje 17 osoba, saopštili su danas sirijski izvori. S druge strane, pripadnik proiranske milicije rekao je za AP da je nastradao jedan njihov član a da je nekoliko ranjeno. Pentagon je… »

UN: U ponedeljak o rezultatima istrage u slučaju Navaljni

RTV pre 2 dana
ŽENEVA - Ujedinjene nacije saopštile su danas da će njihovi istražitelji objaviti u ponedeljak svoja saznanja o slučaju ruskog opozicionara Andreja Navaljnog, prenosi Rojters. Agencija navodi da je najavljeno će SpecijalnI izvestilac UN za pitanja… »

Škole u Tokiju traže potvrde učenicima da im je kosa prirodna

RTV pre 2 dana
TOKIO - Gotovo polovina tokijskih srednjih škola traži od učenika sa talasastom kosom ili kosom koja nije crne boje da dostave potvrde da njihova kosa nije veštački menjana, prenosi Rojters na osnovu izveštavanja japanskih medija. Agencija navodi da… »

Sajber banda na delu Britanski list: Hakovana laboratorija Oksforda koja istražuje kovid

Kurir pre 2 dana
Sajber banda hakovala je biološku laboratoriju Univerziteta Oksford koja istražuje kovid-19, objavio je juče ''Telegraf''. Prema pisanju londonskog lista, do hakovanja je došlo u Odeljenju za strukturnu biologiju, poznatom kao ''Strubi'', koje je… »

Jedna država izgubila ceo grad zbog korone: U godinu dana od kovida umrlo 250.000 ljudi!

Srbija danas pre 2 dana
U Brazilu je za godinu dana 250.000 ljudi umrlo od korone. Godinu dana od pojave prvog slučaja korona virusa u Brazilu, ova najveća latinoamerička zemlja registrovala je više od 250.000 preminulih od posledica kovid-19, a virus se i dalje širi zbog… »

U Južnoj Koreji počela imunizacija: Prve vakcine za staračke domove i zdravstvene radnike

Blic pre 2 dana
Južna Koreja je počela danas svoju kampanju imunizacije protiv kovid-19, a prve vakcine dobiće korisnici i radnici u oko 200 staračkih domova i zdravstveni radnici u crvenim zonama kovid bolnica. Planom vakcinacije u Južnoj Koreji predviđeno je da… »

Britanski list: Hakovana laboratorija Oksforda koja istražuje kovid

Blic pre 2 dana
Sajber banda hakovala je biološku laboratoriju Univerziteta Oksford koja istražuje kovid-19, objavio je juče ''Telegraf''. Prema pisanju londonskog lista, do hakovanja je došlo u Odeljenju za strukturnu biologiju, poznatom kao ''Strubi'', koje je… »

Vesti dana »