Sarajevo

SDA: Reintegracija BiH programski cilj

Dnevnik pre 4 dana
SARAJEVO: U Sarajevu će sutra biti održan Sedmi kongres Stranke demokratske akcije BiH, Bakira Izetbegovića, na kojem će biti usvojena programska deklaracija, prema kojoj je primarni cilj te stranke Republika Bosna i Hercegovina sa administrativnim… »

Kako smo upisale Sarajevo u povijest LGBT+ pokreta

XXZ magazin pre 4 dana
Smjer samoprihvaćanja. Iako smo svjesne toga da se odgovorne organizatorice moraju pobrinuti za sigurnost svih sudionika/ca Povorke, sve smo s knedlom u grlu čitale rečenice „Preporučujemo da u satima nakon povorke izbjegavate Baščaršiju i… »

Izrešetali ga sa 24 hica: Sin Crnogorca likvidiranog u Novom Sadu i njegov saučesnik osuđeni na 37 godina robije

Blic pre 4 dana
Aleksandar Bulatović i Saša Vidović osuđeni su danas na 37 godina robije zbog ubistva Miroslava Lazarevića u oktobru 2016. godine u Istočnom Sarajevu. Okružni sud u Banjaluci osudio je Bulatovića na 18 godina, a njegovog saučesnika Vidovića… »

Uvoz polovnjaka: Primili 3.280 negativnih provera dokaza o poreklu iz EU

B92 pre 4 dana
Sarajevo -- Uprava za indirektno oporezivanje primila je 3.280 negativnih provera dokaza o poreklu iz EU prilikom uvoza polovnih putničkih motornih vozila u BiH. Uvozne takse naknadno su naplaćene zbog različitog postupanja carinskih službi zemalja… »

Mihajlović sa zamenikom ministra saobraćaja BiH o prelazu u Bratuncu i auto-putu Beograd-Sarajevo

Novi magazin pre 4 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je, na marginama otvaranja sedišta Transportne zajednice u Beogradu, razgovrala sa zamenikom ministra komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Sašom Dalipagićem o… »

Explosion of dangerous 500-kilo bombs caught by drone in Sarajevo (video)

Telegraf pre 4 dana
These were aerial bombs dropped during the Second World War, probably in November 1944, during the Allied bombing of Sarajevo. Members of the Federal Civil Defense Administration in Bosnia and Herzegovina destroyed the bombs today in separate controlled… »

Košarac: Samo SDS nema problem sa SDA

Blic pre 4 dana
Predsedavajući Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da jedino SDS nema problem sa SDA. On je naglasio da SNSD nikada nije dogovorio koalicioni nastup sa SDA, te da… »

"Sesti i plakati" Majka učenika iz Sarajeva podelila fotografiju domaćeg zadatka iz informatike, evo o čemu se radi (foto)

Večernje novosti pre 5 dana
Ona je izjavila kako je razočarana nastavnicima, uz konstataciju da se ponašaju "kao političari" Majka đaka iz Sarajeva Nikoleta Milašević-Dobrača na Fejsbuku je podelila fotografiju na kojoj prikazuje kakav je zadatak dobilo njeno dete iz predmeta… »

Ovo je samo da sedneš I plačeš: Majka videla domaći zadatak svog deteta pa pobesnela! Niko ne može da veruje da se to radi…

Kurir pre 5 dana
Jedna majka iz Sarajeva šokirala se kada je videla šta joj je dete dobilo za domaći zadatak. Fotografiju zadatka okačila je na Fejsbuk i izrazila nezadovoljstvo zbog onoga što decu uče u školi. - Sedmi razred javne osnovne škole. Predmet… »

Kurspahić: Dijalog 'stare' i 'nove Samante'

Slobodna Evropa pre 5 dana
Piše: Kemal Kurspahić (Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE) Kad je u julu 2015, na dvadesetu godišnjicu genocida u Srebrenici, Rusija stavila veto na predloženu rezoluciju u Savjetu bezbjednosti koja bi osudila genocid… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
11 ˚C
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
8˚ / 14˚
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
6˚ / 9˚

Vesti dana »