Sarajevo

Za bakira su ubice Srba ugledni komandanti: Za Izetbegovića Orić i Dudaković prolaze pravosudnu golgotu (video)

Kurir pre 3 dana
Predsednik bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA) BiH Bakir Izetbegović rekao je na današnjem Sedmom kongresu te stranke u Sarajevu, na kome je ponovo izabran na tu funkciju, da su Atif Dudaković i Sakib Mahmuljin, kojima se sudi za zločine nad… »

Bakir Izetbegović ponovo predsednik SDA BiH

Politika pre 3 dana
SARAJEVO – Bakir Izetbegović je ponovo je danas izabran za predsednika bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA) BiH u naredne četiri godine. Glasanje je, voljom delegata Sedmog kongresa SDA, obavljeno javno. Izetbegović u drugi mandat ulazi s… »

Prijepoljac uhapšen u Sarajevu zbog narkotika

IndeksOnline pre 4 dana
PRIJEPOLJE – U okviru akcije “Labos II”, policijski službenici PS Ilidža uhapsili su Sameda Aljovića (1972) iz Prijepolja kod kojeg su kontrolom pronašli pet kesica s belom praškastom materijom koja asocira na drogu, pet mobilnih telefona… »

Bakir Izetbegović jednoglasno ponovo izabran za predsednika SDA

IndeksOnline pre 3 dana
SARAJEVO – Na Kongresu Stranke demokratske akcije (SDA) delegati su danas jednoglasno ponovo izabrali Bakira Izetbegovića za predsednika SDA. Njegov mandat na poziciji lidera SDA trajaće naredne četiri godine. Izetbegović u drugi mandat ulazi sa… »

SDA usvojila deklaraciju: Primarni cilj Republika Bosna i Hercegovina

Sputnik pre 4 dana
Delegati Kongresa Stranke demokratske akcije BiH usvojili su novi statut, devet rezolucija, kao i Programsku deklaraciju, kojom definišu političku poziciju i politiku SDA u narednom periodu, prenosi portal „Kliks“. „Naš primarni i dugoročni cilj… »

SDA usvojila sporne rezolucije: Cilj BiH republika, Sarajevo sa celom predratnom teritorijom

B92 pre 3 dana
Delegati Kongresa SDA usvojili su večeras sve predložene deklaracije odnosno rezolucije, koje su bile predviđene dnevnim redom. Primarni cilj je Republika BiH. Delegati Kongresa Stranke demokratske akcije BiH usvojili su novi statut, devet rezolucija… »

SDA usvojila rezolucije: BiH kao republika, Sarajevo sa cijelom prijeratnom teritorijom

Sandžak press pre 3 dana
Delegati Kongresa SDA usvojili su večeras sve predložene deklaracije odnosno rezolucije, koje su bile predviđene dnevnim redom. Među njima je i programska deklaracija kojom definiraju političku poziciju i politiku SDA u narednom periodu.“Naš… »

Uhapšen Sandžaklija, organizator grupe koja je uzgajala marihuanu, prodavala drogu i imala oružje

Sandžak press pre 3 dana
Na metalnoj spravi pronađeni su tragovi droge. Kako je saopćeno iz MUP-a KS, o navedenom su upoznali dežurnog tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo i protiv uhapšenog će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu posjedovanja i… »

Ovo je vila Prijepoljca u kojoj su pronađeni droga i oružje

Sandžak press pre 3 dana
Samed Aljović je okarakterisan kao vođa kriminalne grupe uhapšene u okviru akcije Labos, a u luksuznoj kući, koja se nalazi u ulici Bistrički put uzgajali su kanabis. Aljović se, zajedno sa uhapšenima Elvisom Brajlovićem i Adisom Poturkovićem… »

SDA usvojila deklaraciju: Primarni cilj Republika Bosna i Hercegovina

RTS pre 3 dana
Delegati Kongresa Stranke demokratske akcije BiH usvojili su novi statut, devet rezolucija, kao i Programsku deklaraciju kojom definišu političku poziciju i politiku SDA u narednom periodu. "Naš primarni i dugoročni cilj je usvajanje ustava kojim bi… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
11 ˚C
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
8˚ / 14˚
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
6˚ / 9˚

Vesti dana »