Sarajevo

Princ Čarls dolazi u martu u BiH

Večernje novosti pre 2 dana
Princ od Velsa Čarls posetiće Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta. Princ od Velsa Čarls posetiće Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta, saopštila je Ambasada Velike Britanije u Sarajevu. "Poseta princa od Velsa Bosni i Hercegovini je pokazatelj sve… »

Incko: Državni zvaničnici nisu predstavnici entiteta nego države BiH

Danas pre 2 dana
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko reagovao je danas na politički skup u Istočnom Sarajevu na kojem je predsednik SNSD Milorad Dodik delio instrukciju o blokiranju odlučivanja u institucijama BiH, navodeći da je prisustvo na tom sastanku je… »

Američke pretnje ili briselska diplomatija: Različite reakcije na novu političku krizu u BiH

Blic pre 2 dana
I Evropa, i Amerika stale su uz Ustavni sud i teritorijalnu celovitost BiH, ali direktne pretnje Miloradu Dodiku i ostalim zvaničnima Srpske koji mu se pridruže u priči o „Rsexitu“ stigle su samo od američkih diplomata. Kriza izazvana odlukom… »

BiH: Učenici iz Gračanice koji su bili u Italiji u izolaciji

Danas pre 2 dana
Veća grupa učenika i nastavnika iz Gračanice te jedan muškarac iz Tuzle nalaze se u kućnoj izolaciji jer su u proteklih sedam dana boravili u Italiji u kojoj je potvrđeno prisustvo korona virusa. Vozač iz jedne turističke agencije iz Tuzle danas… »

Stigli rezultati od kojih strepi cela zemlja: Evo da li je koronavirus stigao u Bosnu i Hercegovinu!

Srbija danas pre 2 dana
Tri državljanina Kine koja su danas dovedena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu nisu zaražena koronavirusom. Rezultati testiranja na koronavirus, pokazali su da kineski državljani smješteni na KCUS-u nisu zaraženi. Iz KCUS-a napominju da… »

Direktor škole u Sarajevu: Djeca bez simptoma korona virusa

Slobodna Evropa pre 2 dana
Učenici Osnovne škole „Grbavica II“ iz Sarajeva, koji su protekle sedmice boravili u Milanu, su dobro i nemaju simptome korona virusa, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa direktor ove škole Sabahudin Dino Bakal. Djeca su bila u posjeti Milanu i u… »

Princ Čarls u martu dolazi u BiH, posetiće Sarajevo i Srebrenicu

Novi magazin pre 2 dana
Princ Čarls posetiće Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta 2020. godine, saopšteno je iz Ambasade Velike Britanije u BiH. "Poseta princa Čarlsa je pokazatelj sve veće posvećenosti Ujedinjenog Kraljevstva Bosni i Hercegovini i regionu zapadnog Balkana… »

Gradovi Balkana u petak zajedno zahtevaju čist vazduh

Novi magazin pre 2 dana
U petak 28. februara u 18 časova, održaće se istovremeni javni događaj u devet gradova regiona koji staju zajedno u borbi za čist vazduh i zdravu životnu sredinu, navodi se u saopštenju incijative Ne davimo Beograd. "Iz Sarajeva, Beograda… »

Princ Čarls dolazi u martu u BiH

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: Princ od Velsa Čarls posetiće Bosnu i Hercegovinu 17. i 18. marta, saopštila je Ambasada Velike Britanije u Sarajevu. "Poseta princa od Velsa Bosni i Hercegovini je pokazatelj sve veće posvećenosti Velike Britanije BiH i regionu zapadnog… »

Troje Kineza hospitalizovano u Sarajevu zbog sumnje na koronavirus, stigli rezultati

Telegraf pre 3 dana
Troje turista iz Kine hospitalizovano u Sarajevu. Zbog sumnje na koronavirus tri pacijenta su smeštena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), potvrdila je Sebija Izetbegović, generalni direktor ovog centra. Ipak, njihovi nalazi su… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4 ˚C
petak
Moguć jak sneg
Moguć jak sneg
-3˚ / 2˚
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
-1˚ / 5˚

Vesti dana »