Sarajevo

Brojna svedočanstva o seksualnom zlostavljanju na fakultetima u BiH, prijave i u Hrvatskoj

Radio 021 pre 3 sata
Nakon što je glumica Milena Radulović sa još nekoliko devojaka prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, bivše studentkinje Akademije scenskih umetnosti u Sarajevu napravile su Fejsbuk stranicu, koja je u samo šest dana okupila… »

Dodik: EU treba da prihvati deo migranata, a drugi deo da vrati u zemlje iz kojih su došli

Sputnik pre 3 sata
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorima EU akreditovanim u BiH da nikakvi kampovi za migrante neće biti otvarani u Republici Srpskoj i neka takve odluke od nje ne očekuju. Dodik je… »

Dodik: Migrantsku krizu u BiH treba da reši EU

Vesti online pre 3 sata
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorima EU akreditovanim u BiH da nikakvi kampovi za migrante neće biti otvarani u Republici Srpskoj i da takve odluke od nje ne očekuju. Dodik je… »

Dodik: Nikakvi kampovi za migrante neće biti otvarani u Republici Srpskoj

N1 Info pre 3 sata
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik poručio je na sastanku sa ambasadorima Evropske unije u BiH da nikakvi kampovi za migrante neće biti otvarani u Republici Srpskoj i neka takve odluke od nje ne očekuju. Dodik je… »

Dodik: Migrantsku krizu u BiH da reši EU

RTV pre 5 sati
BANJALUKA - Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorima EU akreditovanim u BiH da nikakvi kampovi za migrante neće biti otvarani u Republici Srpskoj i neka takve odluke od nje ne očekuju… »

Ivailo Petev novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

WDR pre 4 sati
Amir Sužanj, Sarajevo Ivailo Petev, 45-godišnji bugarski fudbalski stručnjak, novi je selektor Fudbalske reprezentacije BiH. Izabran je nakon gotovo tri mjeseca podjela i neslaganja u krovnoj kući bh-fudbala. Predstoji mu težak zadatak, vratiti ekipu… »

Nova godina ista priča

WDR pre 4 sati
Zoran Ćatić, Sarajevo Nova godina, bar sudeći prema samom početku neće se mnogo razlikovati od one prethodne, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se dobro pazimo, poštujemo mjere i svakako ne zaboravimo na mentalno zdravlje. A šta nam u tome… »

Dodik: Migrantsku krizu u BiH da reši EU

Nova pre 4 sati
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorima EU, akreditovanim u BiH, da nikakvi kampovi za migrane neće biti otvarani u Republici Srpskoj i neka takve odluke od nje ne očekuju. Dodik je… »

Dodik o migrantskoj krizi: EU je i ohrabrila te ljude da krenu na ovaj daleki put od svojih kuća!

Kurir pre 4 sati
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorima EU akreditovanim u BiH da nikakvi kampovi za migrane neće biti otvarani u Republici Srpskoj i neka takve odluke od nje ne očekuju. Dodik je… »

Migrant napadnut nožem na ulici u Ilijašu

RTS pre 5 sati
U Ilijašu je napadnut migrant koji je povređen i ukazana mu je pomoć, potvrđeno je za portal Kliks iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo. Policijskoj stanici Ilijaš prijavljeno je da je povređen migrant koji je napadnut oštrim predmetom… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
10 ˚C
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
-2˚ / 4˚
ponedeljak
Moguć umeren sneg
Moguć umeren sneg
-6˚ / 1˚

Vesti dana »