Sarajevo - vesti

Džudo savez Srbije: Bez takmičanje sa nepriznatom državom Kosovo

B92 pre 7 sati
B92: Džudo savez Srbije: Bez takmičanje sa nepriznatom državom Kosovo
Džudo savez Srbije potvrdio da juniorskim reprezentativkama Anji Obradović i Marici Perišić nije dozvolio da se takmiče protiv rivalki iz tzv. Kosova.
Takođe, DŽSS pozvao je Vladu i Olimpijski komitet Srbije da pronađu model za postupanje u sličnim situacijama. "Povodom učešća reprezentativaca Srbije u džudou koji ovog vikenda učestvuju na Evropskom juniorskom kupu u Sarajevu,... »

Izetbegović: Vučić neće destabilizaciju, Dodik unosi nemir

Politika pre 7 sati
SARAJEVO – Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine i predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema nameru da izaziva destabilizaciju prilika u regionu, dok je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika nazvao... »

SAS uveo direktnu liniju Kopenhagen - Sarajevo

SEEbiz pre 5 sati
SARAJEVO - Avio kompanija SAS Scandinavian Airlines otpočela je uvela je letove na direktnoj liniji Kopenhagen - Sarajevo - Kopenhagen. Letovi će se obavljati od 24. marta do 29. septembra 2018. godine.
Nakon inauguralnog leta, SAS Scandinavian Airlines će za potrebe ove linije koristiti moderni zrakoplov Airbus A320 sa 168 mjesta, kao i Airbus A320neo sa 174 mjesta. Današnji let iz Kopenhagena prema Sarajevu, prvi na ovoj... »

Srbija povukla i džudistkinju sa turnira zbog borbe sa tzv. Kosovom

RTV pre 7 sati
RTV: Srbija povukla i džudistkinju sa turnira zbog borbe sa tzv. Kosovom
SARAJEVO - Džudo savez Srbije odlučio je povuče juniorku Anju Obradović sa duela protiv Laure Fazliju iz tzv. Kosova na Evropskom kupu u Sarajevu.
Kako javlja Blic, Obradovićeva je ispala sa turnira jer nije izašala na borbu, pa će Fazliju nastaviti pohod na jednu od medalja na turniru. DŽSS: Bez takmičenja sa nepriznatom državom Kosovo Džudo savez Srbije potvrdio je danas... »

Džudo savez Srbije: Bez takmičenja sa nepriznatom državom Kosovo

RTS pre 7 sati
RTS: Džudo savez Srbije: Bez takmičenja sa nepriznatom državom Kosovo
Džudo savez Srbije potvrdio je da juniorskim reprezentativkama Anji Obradović i Marici Perišić nije dozvolio da se takmiče protiv rivalki iz Kosova na Evropskom kupu Sarajevu i pozvao Vladu i Olimpijski komitet Srbije da pronađu model za postupanje u sličnim situacijama.
Voljom žreba na Evropskom juniorskom džudo kupu u Sarajevu, u prvom kolu u nedelju trebalo je da se sastane Anja Obradović sa takmičarkom nepriznate države Kosovo Laurom Fazliju, a Marica Perišić danas u polufinalu protiv Lohe... »

Povučena i džudistkinja zbog rivalke sa Kosova

RTS pre 9 sati
RTS: Povučena i džudistkinja zbog rivalke sa Kosova
Džudo savez Srbije odlučio je da povuče juniorku Anju Obradović iz duela protiv Laure Fazliju sa Kosova na Evropskom kupu u Sarajevu. Ostaje da se vidi da li će i kakve konsekvence snositi Džudo savez Srbije zbog ove odluke.
Na juniorskom Evropskom kupu u džudou u Sarajevu trebalo je da podele megdan takmičarka iz naše zemlje Anja Obradović i sa Kosova Laura Fazliju. Međutim, duel nije održan, pošto je naša zemlja odlučila da povuče takmičarku sa... »

Jedna knjiga za Bibliju i Kur'an

Slobodna Evropa pre 13 sati
Jedna knjiga za mir ( One Book For Peace), objavljena prije skoro godinu dana, potvrdila je svoj smisao – uporednim predstavljanjem stihova iz Biblije i ajeta iz Kur'ana, pokazala je koliko su učenja iz ovih svetih knjiga slična, te da na isti način govore o temeljnim vrijednostima ljudskog života.... »

Povučena i džudiskinja sa turnira zbog borbe sa tzv. Kosovom

Studio B pre 14 sati
Džudo savez Srbije odlučio je povuče juniorku Anju Obradović sa duela protiv Laure Fazliju iz tzv. Kosova na Evropskom kupu u Sarajevu.
Kako javlja Blic, Obradovićeva je ispala sa turnira jer nije izašala na borbu, pa će Fazliju nastaviti pohod na jednu od medalja na turniru. Sve se to dešava u trenutku kada je Vlada Srbije zabranila održavanje ženskog rukometnog... »

Domino efekat: Povučena i džudistkinja sa turnira zbog borbe sa tzv. Kosovom

Sputnik pre 14 sati
Džudo savez Srbije odlučio je povuče juniorku Anju Obradović sa duela protiv Laure Fazliju iz tzv. Kosova na Evropskom kupu u Sarajevu.
Kako javlja „Blic“, Obradovićeva je ispala sa turnira jer nije izašla na borbu, pa će Laura Fazliju da nastavi pohod na jednu od medalja na turniru. Sve se to dešava u trenutku kada je Vlada Srbije zabranila održavanje ženskog... »

Srbija povukla džudiskinju sa turnira jer joj JE rivalka iz tzv. Države Kosovo: Anja Obradović neće učestvovati na Evropskom kupu u Sarajevu!

Kurir pre 14 sati
Na juniorskom Evropskom kupu u džudou u Sarajevu trebalo je da se održi borba između naše takmičarke Anje Obradović i predstavnice nepriznate države Kosovo Laure Fazliju, međutim, duel nije održan, pošto je naša zemlja odlučila da povuče takmičarku sa nadmetanja.
Podsetimo, u petak je trebalo da dođe do duela ženskih juniorskih rukometnih selekcija Srbije i tzv. Kosova, ali je on otkazan zbog odluke Vlade iz bezbedonosnih razloga. Ostaje da se vidi kakve će konsekvence snositi Džudo savez... »

Sarajevo
nedelja

Delimično oblačno
-4 ˚C
ponedeljak
Sumaglica
Sumaglica
1˚ / 5˚
utorak
Slaba susnežica
Slaba susnežica
-1˚ / 5˚

Novi Grad: Prevrnuo se čamac, potraga za dečakom

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Na današnji dan, 25. mart

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Sramotno: Priština i Haradinaj: Hvala NATO

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.