Sarajevo

Dug u krvi plaćaju nedužni

Politika pre 2 dana
Mafijaška ubistva sa pečatom odmazde danas se najčešće vezuju za kriminalne grupe koje su sukobljene zbog poslova sa drogom. Ubistvo Željka Bulatovića (55) u ponedeljak u Novom Sadu, i pouzdane ali nezvanične priče o motivima tog zločina… »

Osama bin Laden se klanjao u Sarajevu, plan za napad na Ameriku je nastao u BiH! Galijašević otkrio nepoznate detalje…

Alo pre 1 dan
Osama bin Laden, šeik Halid Muhamed, Abu Musab al-Zarkavi (osnivač Islamske države), Muhamed Ata... Ovo su samo neki od terorista uz čija je imena na Interpolovim poternicama od najvećeg prioriteta stajao dopis da su bili državljani Bosne i… »

Deklaracija SDA je nova priča o islamskoj državi

Politika pre 1 dan
Milorad Dodik je rekao da SDA može da formira „Republiku BiH”, ali bez Republike Srpske, dok je Aleksandar Vučić naglasio da je deklaracija mnogo važnija nego što neko pokušava da predstavi. Od našeg dopisnika Sarajevo – Malo šta je u… »

Opasan plan Sarajeva mobiliše sve političke snage u Srpskoj

Sputnik pre 1 dan
Ako Programska deklaracija SDA može da ima ikakav pozitivan efekat, onda je to što će protiv sebe ujediniti sve srpske stranke, bilo da su na vlasti ili u opoziciji. Kao da kriza oko formiranja centralnih organa vlasti u Bosni i Hercegovini nije… »

Dva Srbina iz Foče uhapšena zbog sumnji da su počinili ratni zločin nad Bošnjacima

B92 pre 1 dan
Sarajevo -- Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su danas R. P. i S. O. iz Foče, koji su osumnjičeni da su 1992. godine počinili ratne zločine. Oni se sumnjiče da su počinili zločine nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti… »

Dvojica Afganistanaca iz BiH izručeni Srbiji

Slobodna Evropa pre 1 dan
Dvojica od petorice migranata iz Afganistana, koji su u februaru ove godine uhapšeni na području Sarajeva i Bihaća pod sumnjom da su povezani s međunarodnim terorizmom, izručeni su Srbiji, potvrdio je u telefonskom razgovoru za Radio Slobodna Evropa… »

Na smrt pretukao zatvorenika: Šerak zbog bezbednosti iz zeničkog zatvora prebačen u Sarajevo

Blic pre 1 dan
Adnan Šerak, koji je godinama punio stupce crne hronike, danas je iz KPZ Zenica prebačen u KPZ Miljacka u Sarajevu, zbog određenih bezbednosnih problema. Šerak je boravio u zeničkom zatvoru nakon što je osuđen na sedam godina zatvora jer je na smrt… »

(FOTO): Kraljica Elizabeta odgovorila na pismo devojčice (9) iz Sarajeva

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Profimedia Asja Isović, devetogodišnja umetnica iz Sarajeva, poslala je kraljici Velike Britanije razglednicu i pesmu. Neočekivano, dobila je odgovor. “Odgovor Njenog Visočanstva je stigao. Ne mogu da verujem da se to desilo. Ovo će biti… »

Kraljica Elizabeta odgovorila na pismo devojčici iz Sarajeva

N1 Info pre 1 dan
Asja Isović, devetogodišnja umetnica iz Sarajeva, poslala je kraljici Velike Britanije razglednicu i pesmu. Neočekivano, dobila je odgovor. "Odgovor Njenog Visočanstva je stigao. Ne mogu da verujem da se to desilo. Ovo će biti jedna od najlepših… »

Devojčica iz Sarajeva je poslala razglednicu i pesmu kraljici Velike Britanije, evo kakav je dobila Odgovor (foto)

Blic pre 1 dan
Asja Isović, devetogodišnja umetnica iz Sarajeva, poslala je kraljici Velike Britanije razglednicu i pesmu. Neočekivano, dobila je odgovor. "Odgovor Njenog Visočanstva je stigao. Ne mogu da verujem da se to desilo. Ovo će biti jedna od najlepših… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
11 ˚C
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
8˚ / 14˚
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
6˚ / 9˚

Vesti dana »