Sarajevo

Dolazi u Beograd: Sergej Lavrov stiže u Srbiju, evo kada je poseta

Večernje novosti pre 1 dan
ŠEF diplomatije Ruske Federacije Sergej Lavrov dolazi u posetu Beogradu 15. decembra. Lavrov je trebalo 28. i 29. oktobra da poseti Sarajevo i Beograd, ali je njegova poseta tada iznenada odložena jer je morao u izolaciju posle kontakta sa zaraženim od… »

Džaferović: Sledi pravna reakcija BiH zbog centrala na Drini

RTV pre 23 sata
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović rekao je večeras da je u pripremi "pravna reakcija BiH" na dogovor Srbije i RS o gradnji hidrocentrala na reci Drini. On je za N1 Sarajevo ocenio da je potpisivanje zajedničke izjave o… »

Džaferović: Biće pravna reakcija BiH zbog centrala na Drini

Dnevnik pre 23 sata
SARAJEVO: Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović rekao je večeras da je u pripremi "pravna reakcija BiH" na dogovor Srbije i RS o gradnji hidrocentrala na reci Drini. On je za N1 Sarajevo ocenio da je potpisivanje zajedničke izjave o… »

Džaferović: Biće pravna reakcija BiH zbog centrala na Drini

Politika pre 23 sata
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović rekao je da je u pripremi „pravna reakcija BiH” na dogovor Srbije i RS o gradnji hidrocentrala na reci Drini. On je za N1 Sarajevo ocenio da je potpisivanje zajedničke izjave o… »

Žena koje se i Bakir plaši: Snaga i moć Sebije Izetbegović

Nova pre 1 dan
Supruga, majka, lekarka, profesorka, direktorka, poslanica ... Sve to u jednom je Sebija Izetbegović, sigurno najmoćnija žena Balkana. Supruga lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića, snaja Alije Izetbegovića rođena je u… »

Lavrov uskoro u poseti Srbiji: Poznato kada će šef ruske diplomatije doći u Beograd

Blic pre 1 dan
Šef diplomatije Ruske Federacije Sergej Lavrov dolazi u posetu Beogradu 15. decembra. Lavrov je trebalo 28. i 29. oktobra da poseti Sarajevo i Beograd, ali je njegova poseta tada iznenada odložena jer je morao u izolaciju posle kontakta sa zaraženim od… »

Stefan Karić osudio pojedine zadrugare, otkrio ko je misteriozna Sabina, pa bez cenzure progovorio o svojoj potenciji!

Vesti online pre 1 dan
Bivši zadrugar Stefan Karić je otkrio da je zaljubljen do ušiju u Sabinu iz Sarajeva i da upravo zbog nje ne bi za sad ušao u rijaliti. Svi oko njega oduševljeni su novom devojkom, a on je odlučio da je odmah predstavi javnosti kako bi na samom… »

Lavrov u poseti Srbiji! Poznato kada će šef ruske diplomatije doći u Beograd

Pravda pre 1 dan
Šef diplomatije Ruske Federacije Sergej Lavrov dolazi u posetu Beogradu 15. decembra. Lavrov je trebalo 28. i 29. oktobra da poseti Sarajevo i Beograd, ali je njegova poseta tada iznenada odložena jer je morao u izolaciju posle kontakta sa zaraženim od… »

Stefan Karić osudio pojedine zadrugare, otkrio ko je misteriozna Sabina, pa bez cenzure progovorio o svojoj potenciji…

Alo pre 1 dan
Bez dlake na jeziku! Bivši zadrugar Stefan Karić za Alo! je otkrio da je zaljubljen do ušiju u Sabinu iz Sarajeva i da upravo zbog nje ne bi za sad ušao u rijaliti. Svi oko njega oduševljeni su novom devojkom, a on je odlučio da je odmah predstavi… »

Lavrov stiže u Srbiju! Šef ruske diplomatije uskoro u poseti Beogradu

Srbija danas pre 1 dan
Planirano je da se Lavrov tokom posete Beogradu sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Šef diplomatije Ruske Federacije Sergej Lavrov dolazi u posetu Beogradu 15. decembra. Podsetimo, Lavrov je trebalo 28. i 29. oktobra da poseti Sarajevo… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7 ˚C
petak
Jaka kiša
Jaka kiša
5˚ / 8˚
nedelja
Kiša
Kiša
-1˚ / 9˚

Vesti dana »