Sarajevo

Sebija Izetbegović: U KCUS smešteno troje kineskih turista

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: U sarajevski Klinički centar danas su smeštena tri državljanina Kine, koji imaju simptome prehlade, potvrdila je direktora KCUS, Sebija Izetbegović. Povodom dezinformacija da su u toj medicinskoj ustanovi smešteni pacijenti s… »

Dodik odbrusio milu: Zaboravio si druženje s Ratkom i Radovanom!

Pravda pre 3 dana
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je povodom izjave Mila Đukanovića da je to što radi u Republici Srpskoj opasnije od onog što se događa u Srbiji i Crnoj Gori izjavio da će šef crnogorske države biti žrtva osporavanja srpskog… »

Oživljeno delo čuvenog BiH i SFRJ funkcionera i revolucionara Avde Huma: Mikulić pretio Beogradu

Večernje novosti pre 3 dana
Branko Mikulić pretio Beogradu da će, ako budu dozvolili štampanje "Moje generacije" Avde Huma, Sarajevo "štampati Koču Popovića" Branko Mikulić pretio Beogradu da će, ako budu dozvolili štampanje "Moje generacije" Avde Huma, Sarajevo "štampati… »

"Zaboravio si druženje s Ratkom i Radovanom, radiš protiv Srba" Dodik sasuo Milu istinu koju poriče!

Srbija danas pre 3 dana
Niko, ističe Dodik, Đukanoviću ne brani da pravi svoju crkvu, ali ne mora da otima od SPC. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je povodom izjave Mila Đukanovića da je to što radi u Republici Srpskoj opasnije od onog što se događa u… »

Porodila se naša ministarka! A evo koje ime je bebi izabrala!

Srbija danas pre 3 dana
Čestitamo! Mediji prenose lepu vest! Naime, u 20.14 porodila se ministarka pravde Nela Kuburović. Prema informacijama koje mediji prenose, Nela je rodila devojčicu Mašu! Nela Kuburović je rođena u Sarajevu 7. aprila 1982. godine. Ona je srpska… »

Višković: Neustavna odluka Ustavnog suda BiH zbog gasovoda

RTV pre 2 dana
DOBOJ - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je odluka Ustavnog suda BiH politička, jer predstavlja strah u Federaciji BiH da će prihodi po osnovu gradnje gasovoda Bijeljina-Banjaluka ići u budžet Srpske, a ne BiH… »

Porodila se ministarka!

Alo pre 2 dana
Čestitamo! U našu redakciju je u 20.15 sati danas uveče stigla lepa vest. Porodila se ministarka pravde Nela Kuburović. Prema informacijama koje smo dobili, Nela je rodila devojčicu Mašu! Čestitamo Nela! Ko je Nela Kuburović? Nela Kuburović je… »

Oštra reakcija incka: "Državni zvaničnici nisu predstavnici entiteta"

Blic pre 2 dana
Valentin Incko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, očitovao se o skupu kojeg je organizovao Milorad Dodik u administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, a poručio je da je neprihvatljivo prisustvo na tom sastanku jer… »

Napad koronavirusa: Evo šta se dešava sa našim telom

Srbija danas pre 2 dana
Disajni putevi su najugroženiji! Koronavirus sve je bliže našoj zemlji. Virus je stigao u region, a prema poslednjim informacijama troje ljudi u Sarajevu hospitalizovano je zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom. Nešto ranije danas hrvatski… »

Devet balkanskih gradova ujedinjeni u borbi za čist vazduh: Beograd, Sarajevo, Priština, Skoplje, Podgorica…

Nedeljnik pre 2 dana
Foto Profimedia Stanovnici devet gradova Balkana će u petak, 28. februara istovremenim skupom poslati poruku da su ujedinjeni u borbi za čist vazduh i zdravu životnu sredinu, najavila je danas Inicijativa Ne davimo Beograd. Skup će početi u 18… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3 ˚C
petak
Moguć jak sneg
Moguć jak sneg
-3˚ / 2˚
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
-1˚ / 5˚

Vesti dana »