Sarajevo

Otvoreno pismo: Gospodine Izetbegoviću...

B92 pre 1 dan
Sarajevo -- Denis Bećirović, poslanik SDP BiH pozvao Bakira Izetbegovića, predsedavajućeg Doma naroda PS BiH, da u roku od sedam dana sazove sednicu. Bećirović je, u saopštenju dostavljenom medijima, podsetio je da je prošlo više od pola godine… »

Bakir je predsednik SDA, a Sebija član glavnog odbora

B92 pre 1 dan
Sarajevo -- Sebija Izetbegović, supruga bošnjačkog lidera i predsednika SDA, Bakira Izetbegovića, novi je član Glavnog odbor te stranke. Ona je za novog člana GO SDA izabrana na Sedmom kongresu stranke, u subotu. Portal Klix piše da je Sebija… »

Dunja Ilić je našla dečka! Ono što je napisala o njegovoj porodici će vas zgranuti! (foto)

Alo pre 1 dan
Upoznao je sa familijom! Dunja Ilić je na domaćoj estradi napravila pravi bum od trenutka kada se pojavila na javnoj ceni, posebno zbog tekstova svojih pesama, ali i provokativnih izdanja. Dunja je pričala kako je sa 12 godina počela da pije alkohol… »

Delegacija BNV-a na 7. Kongresu SDA u Sarajevu

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Delegacija Bošnjačkog nacionalnog vijeća učestvovala jena sedmom Kongresu Stranke demokratske akcije u Sarajevu. U svom obraćanju delegatima predsjednica BNV-a Jasmina Curić je rekla da Bošnjačko nacionalno vijeće pokušava da kroz institucije… »

Lajčak: Nijedan narod u BiH ne sme biti izbačen iz igre

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: Predsedavajući OEBS Miroslav Lajčak izjavio da BiH mora da zadrži princip da jedan narod ne može biti preglasan i izbačen iz igre, jer bi to bilo opasno za zemlju. Ako se želi sačuvati BiH jedan narod ne može biti preglasan i izbačen iz… »

Izetbegovićeva hanuma sa najviše glasova izabrana u GO SDA

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: Sebija Izetbegović, supruga bošnjačkog lidera i predsednika SDA, Bakira Izetbegovića, novi je član Glavnog odbor te stranke. Ona je za novog člana GO SDA izabrana na Sedmom kongresu stranke, u subotu. Portal Klidž piše da je Sebija… »

Mercator ponudio na prodaju TC u Novom Sadu - Rok za slanje pisma o namerama 4. oktobar

Ekapija pre 2 dana
Mercator Grupa je, u cilju sprovođenja strategije dezinvestiranja portfelja trgovačkih centara, objavila poziv zainteresovanim investitorima za kupovinu trgovačkih centara u Hrvatskoj, BiH i Srbiji. Pisma o namerama mogu se slati do 4. oktobra. Predmet… »

SDA uzalud udara na ime Srpske!

Večernje novosti pre 2 dana
Oštra reagovanja političara iz Banjaluke na poruke sa kongresa Stranke demokratske akcije. Špirić: Na sceni dobro maskiran puzajući šerijat pod velom ove deklaracije. SVI pokušaji SDA i Bakira Izetbegovića da promene ime Republika Srpska su… »

Pet mladića s protesta protiv Prajda privedeno nakon sukoba s policijom

N1 Info pre 2 dana
U centru Beograda, na uglu ulica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, održan je protest protiv Prajda na kome je došlo i do sukoba učesnika tog kontraskupa sa Žandarmerijom, nakon čega je pet mladića privedeno. Kako javlja reporterka N1, dok je… »

Programsku deklaraciju SDA osudio i Čovićev HNS

RTS pre 2 dana
Programska deklaracija bošnjačke Stranke demokratske akcije je osim negativne reakcije političara iz Republike Srpske izazvala i osudu predstavnika hrvatskog naroda iz Bosne i Hercegovine. Hrvatski narodni sabor u BiH, na čijem čelu se nalazi Dragan… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
11 ˚C
sreda
Kiša povremeno
Kiša povremeno
8˚ / 14˚
četvrtak
Slaba kiša
Slaba kiša
6˚ / 9˚

Vesti dana »