Sarajevo

Sjećanje na otete u Štrpcima

Sandžak press pre 2 dana
Ova NVO, koja ima kancelarije u Sarajevu i Beogradu, od 2008. godine organizuje posete ratnih veterana iz Hrvatske, Srbije i BiH mestima stradanja civila i vojnika tokom ratova devedesetih, komemoracijama koje organizuju vlasti i udruženja žrtava. U… »

Koronavirusa u BiH zvanično i dalje nema: “Nije pitanje hoće li doći, jer će sigurno doći…”

Nedeljnik pre 2 dana
Beta - Jin Yeon-soo/Yonhap via AP Koronavirusa u Bosni i Hercegovini i dalje zvanično nema, ali, kako tvrdi šef Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Rusmir Baljić, “nije pitanje hoće li korona doći u Bosnu… »

Godinu dana Užičke porodične kartice

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Užice - Užička porodična kartica, koju mogu dobiti majke sa troje i više dece sa prebivalištem na teritoriji grada Užica obeležila je godinu dana postojanja, piše na sajtu ove opštine. Do sada je potpisano 107 ugovora sa firmama i ustanovama… »

Tribina „Republika Srpska u svetlu novih činjenica o građanskom ratu u BiH“

Vesti online pre 2 dana
U četvrtak, 27. februara, u 11 sati u Pres centru Udruženja novinara Srbije, u organizaciji portala Sve o Srpskoj, Evroazijskog bezbednosnog foruma i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, biće održana tribina na temu „Republika Srpska u svetlu… »

Podrška Grada „Udruženju stvaralaca filma Novi Pazar“

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – Gradonačelnik Nihat Biševac sastao se sa predstavnicima Udruženja stvaralaca filma Novi Pazar, koji su prezentovali svoj aktuelni projekat i rezultate dosadašnjeg rada. Gradonačelnik Biševac je ovim povodom najavio punu podršku… »

Zatler: Moguće promene u radu Ustavnog suda BiH

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: Specijalni predstavnik EU u BiH Johan Zatler izjavio je da su izmene u radu Ustavnog suda BiH moguće, ali da je potrebno da se u skladu sa procedurama o tome dogovore političari. "Građani očekuju od političara da pronađu rešenje i to je… »

Osnovci iz Sarajeva bili u Italiji, nepregledani vraćeni kući

Dnevnik pre 2 dana
SARAJEVO: Grupa od 14 učenika, nastavnica i direktor Osnovne škole Grbavica II u Sarajevu, koji su prošle nedelje boravili u Italiji, prvobitno su po povratku u BiH otišli u školu, a potom su, posle preporuka Kriznog štaba Ministarstva zdravlja… »

Naspustili smeštaj: Hrvati na Jahorini na prevaru uzeli skije vredne 500 evra

Blic pre 2 dana
Dvojica Hrvata na prevaru su uzeli dva para skija iz ski rentala na Jahorini, potvrđeno je u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo. U PU su rekli da im je juče prijavljeno da su oni iznajmili skije vrednosti 500 evra, te iste nisu vratili, piše… »

Zaboravio si druženje s Ratkom i Radovanom

Alo pre 2 dana
O odnosu sa Đukanovićem kaže da oni nikada nisu bili posebni, te da je uvek uvažavao činjenicu da je on predsednik Crne Gore. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je povodom izjave Mila Đukanovića da je to što radi u Republici Srpskoj… »

Zatvorenici prebijani do smrti

Dojče vele pre 2 dana
Viši sud u Beogradu odbio je jemstvo za puštanje iz pritvora Huseina Mujanovića, optuženog da je kao upravnik vojnog pritvora u Hrasnici 1992. naređivao premlaćivanje 30 srpskih civila od kojih je 6 podleglo povredama. Husein Mujanović je optužen… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4 ˚C
petak
Moguć jak sneg
Moguć jak sneg
-3˚ / 2˚
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
-1˚ / 5˚

Vesti dana »