Sarajevo

Kako je bakir izgubio alijinu Bosnu: Kraj moćne porodice Izetbegović

Srbija danas pre 1 dan
Suprugu Bakira Izetbegovića Sebiju smatraju jednom od najmoćnijih žena Balkana. Za 30 godina svog postojanja i vladanja, SDA, najuticajnija bošnjačka politička stranka u BiH, verovatno nikada nije prolazila kroz turbulentnije razdoblje, piše… »

Kako i zašto treba "srušiti" Dejton - po Serveru

B92 pre 1 dan
Sarajevo -- Rekonstrukcija ili reforma Dejtonskog sporazuma sigurno će biti jedan od zadataka novoizabranog predsednika SAD Džoa Bajdena, kazao je za "Avaz" Danijel Server. Ovaj profesor "Johns Hopkins" univerziteta u Vašingtonu, jedan je od autora… »

Smanjiti boravak napolju: U ovim gradovima vazduh je vrlo nezdrav

Blic pre 1 dan
Vazduh je danas nezdrav u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Lukavcu, podaci su Eko akcije, prema merenjima jutros u osam ćasova. To znači da je moguća pojava pojačanih simptoma i intenziteta bolesti kod osoba s bolestima srca i disajnih organa, poput astme, a… »

Drama u porodici Izetbegović: Bakir zna, padne li Sebija, on je sledeći

Vesti online pre 1 dan
Tokom svog postojanja i vladanja, najjača bošnjačka politička stranka, SDA, verovatno nikada nije prolazila kroz teže razdoblje, piše Slobodna Dalmacija. Sve je kulminiralo gubitkom izbora u gotovo svim većim gradovima BiH, a naročito bolno bilo… »

Balkanskom ulicom gost Maja Nikolić – 16. Epizoda

Nova pre 1 dan
Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bila je voditeljka i novinarka Maja Nikolić. Maja Nikoli, nekada Maja Japundža, danas majka troje dece koja je iz Sarajeva došla u Beograd na dirljiv način ispričala je svoj… »

Jedno vozilo završilo Na krovu: Sudar tri automobila u centru Sarajeva (video)

Blic pre 2 dana
U ulici Obala Kulina Bana u Sarajevu večeras se dogodila saobraćajna nesreća. Iz još uvek iz neutvrđenih razloga, jedan od automobila je završio na krovu, prenosi Srpskainfo. – Na licu mesta je Hitna pomoć, a u nesreći su učestvovala tri… »

Draško Stanivuković o medijima: Zatvorena mi samo vrata televizije u mom gradu i mojoj Srpskoj

Večernje novosti pre 2 dana
NOVOIZABRANI gradonačelnik Banjaluke postao ovih je dana prava regionalna medijska zvezda, a na termine za intervju sa njim, čekaju i neki mediji iz Njemačke, Italije i Austrije. – Jedino sam na Radio televiziji Republike Srpske i dalje nepoželjan… »

Budžet Srbije za 2021: Od autoputa Beograd-Sarajevo, do izdataka za Kosovo

Slobodna Evropa pre 4 dana
Izgradnja auto-puta Beograd – Sarajevo, projekat mađarsko-srpske železnice, izgradnja nove luke u Beogradu, novog mosta preko Save u Beogradu, rekonstrukcija Kliničkog centra Srbije su među kapitalnim projektima za koje je predviđen novac u… »

"Srbija je Majka, kosmet je njen deo": Draško Stanivuković poručio da posete Sarajevu i Zagrebu voli, a Beogradu obožava

Mondo pre 3 dana
Gradonačelnik Banjaluke je ovo rekao u intervjuu na sarajevskoj televiziji. Gradonačelnik Banjaluke je ovo rekao u intervjuu na sarajevskoj televiziji. Izabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je njegova zemlja Republika… »

Bio u bekstvu od 2013. Godine: Uhapšen zbog pucnjave u kojoj je ranjeno sedam osoba

Srbija danas pre 3 dana
Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 24 časa. Sedam godina posle pucnjave u kafiću "Kuća" na Dobrinji u Sarajevu, Nikola Džamonja, za kojim je bila raspisana poternica zbog pokušaja ubistva, u subotu je uhapšen na graničnom prelazu Gorica… »

Vremenska prognoza »

Sarajevo »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
7 ˚C
petak
Jaka kiša
Jaka kiša
5˚ / 8˚
nedelja
Kiša
Kiša
-1˚ / 9˚

Vesti dana »