Sergej Trifunović

Trifunović: Poverenje u demokratiju je na najnižem nivou od uvođenja vičestranačja

Beta video 20.01.2020
BEOGRAD - ``Čak 31 odsto mladih smatra da demokratiju treba zameniti nekim drugim oblikom vladavine``, izneo je predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović.… »

Trifunović: Obradovićev tvit sraman, SzS će se raspasti i mimo toga

Dnevnik 20.01.2020
BEOGRAD: Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je "pomalo sraman" komentar lidera Dveri Boška Obradovića na račun Dragoljuba Mićunovića i, ocenjuje da će se Savez za Srbiju, i mimo ovog slučaja, svejedno… »

Trifunović: PSG neće izaći na izbore

Insajder 20.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da taj pokret neće izaći na predstojeće izbore, javlja N1. „PSG je doneo odluku da će izaći na izbore, ali onda kada bude uslova za njihovo održavanje. Sada možemo samo sa… »

Konferencija za novinare PSG-a o izlasku na izbore

Beta video 20.01.2020
BEOGRAD - U prostorijama Pokreta slobodnih gradjana održana je konferencija za novinare na kojoj je lider PSG-a Sergej Trifunović saopštio zvaničnu odluku po pitanju izlaska tog pokreta na predstojeće izbore. (pokrivelice)… »

Trifunović: Potpisivanjem Sporazuma sa narodom obavezali smo se na borbu

Beta video 20.01.2020
``Potpisivanjem Sporazuma sa narodom obavezali smo se na borbu. Ona nije bila ni najmanje prijatna. Znamo da smo tu borbu vodili na račun sopstvenog rejtinga i smatram da je mnogo važnije da Srbija dobije poštene izbore nego mi dva ili tri odsto``… »

Trifunović: Zašto nisu ispunili ono na šta su se obavezali moraće da objasne medjunarodnoj zajednici

Beta video 20.01.2020
``Ne treba da gube vreme da nama objašnjavaju zašto nisu ispunili ono na šta su se obavezali, ali to će morati da objasne toj istoj medjunarodnoj zajednici. Moraće da im objasne zašto do kraja decembra nije izabrano pet novih članova REM-a, zašto… »

I PSG Sergeja Trifunovića bojkotuje izbore

Morava info 20.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da taj pokret neće izaći na predstojeće izbore, jer za njihovo održavanje ne postoje ni minimalni uslovi. – PSG je doneo odluku da će izaći na izbore, ali onda kada bude uslova za… »

Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Nedeljnik 16.01.2020
Foto Nedeljnik “Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju ‚’propalim narkomanom’, jer je očigledno da sam veoma uspešan narkoman”, ironično je za Danas prokomentarisao Sergej Trifunović naslovnice jučerašnjih tabloida koji su pisali o… »

Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Danas 16.01.2020
Sergej Trifunović odgovara na napade tabloida da su mu posle saobraćajke našli narkotike u krvi Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju „propalim narkomanom“, jer je očigledno da sam veoma uspešan narkoman – ironično je za Danas… »

Trifunović zamalo izazvao veliku tragediju: Sergej je mogao nekog da ubije, kokain muti razum!

Kurir 16.01.2020
Analiza: Lider PSG nije smeo da upravlja vozilom pod uticajem narkotika, jer oni imaju isti uticaj kao i alkohol, menjaju motoriku vozača, tvrde sagovornici Kurira. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana, pronađen je kokain u krvi nakon… »

Vesti dana »