Sergej Trifunović

Vladimir orlić (SNS): Sergej Trifunović je zabavljač s dna kace

Kurir 24.01.2020
Za ozbiljnu politiku, onu koja obezbeđuje nova radna mesta, veće plate i penzije, auto-puteve i kliničke centre, potrebni su mudrost, znanje, spremnost na naporan rad, kao i stvarna hrabrost. Postaje degutantno kad građanski guru Sergej Trifunović… »

Trifunović: Vučić pravi sebi opoziciju, sledeći parlament kao Mikijeva radionica

Danas 23.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da najavljeno spuštanje izbornog cenzusa na tri odsto „samo betonira“ prethodno donetu odluku o „neučestvovanju u toj vašarskoj zabavi“ i da na ljude iz opozicije gleda kao na… »

Orlić:Trifunović u svetu miševa, daleko od ozbiljne politike

Studio B 23.01.2020
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da „postaje degutantno“ kad „građanski guru“ Sergej Trifunović bilo šta pokušava da izgovori na temu politike, jer o parlamentu, demokratiji, izborima, cenzusu, kako kaže… »

Kćerka legendarnog Sinana Sakića: "Moj otac je punio hale, stadione, a Ljuba Aličić šabačku mahalu!"

Alo 23.01.2020
Posle Aličićeve izjave da je pokojni folker drogom uništio Džeja Ramadanovskog, reagovala Sinanova naslednica. Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube Aličića i ćerke pokojnog Sinana Sakića. Sve… »

Trifunović godinama divlja po drumovima: Opasnost: Sergej na putu!

Kurir 23.01.2020
Skandalozno: Izazivanje udesa, vožnja u pijanom stanju, bez dozvole, neregistrovano vozilo, prolazak na crveno, preticanje preko pune linije samo su neki od prekršaja u kojima je uhvaćen novopečeni političar, i to više puta. U pozorištu je glumac… »

Sinanova ćerka brani mrtvog oca: Ljuba Aličić je pedofil!

Kurir 23.01.2020
Fajt: Posle Aličićeve izjave da je pokojni folker drogom uništio Džeja Ramadanovskog, reagovala naslednica legendarnog pevača, koja mu je žestoko odgovorila. Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube… »

Tviter rat oko bojkota: Sergej: Neviđeno glupa odluka; "1 od 5 miliona": To su ona deca što su ti čestitala proglašenje…

Blic 22.01.2020
Najava da će pokret "1 od 5 miliona" izaći na parlamentarne izbore ukoliko te izbore ne budu bojkotovali Nova stranka i Stranka moderne Srbije izazvala, izazvao je pravu buru na tviteru. Ubrzo je, očekivano, došlo i do "okršaja" na relaciji… »

"Savez za Srbiju će se raspasti i to je dobro"

Alo 22.01.2020
Sergej Trifunović lider PSG najavio je propast Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i dodao da je dobro što će ova politička koalicija nestati. Trifunović je za novi broj nedeljnika NIN izjavio da je samo pirtanje vremena kada će se Savez za Srbiju… »

Sergej prozvao “1 od 5 miliona”, a oni mu odgovorili: “To su ona deca koju koristite za međustranačke rasprave”

Nedeljnik 22.01.2020
Foto Nedeljnik “To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot”, napisao je Trifunović komentarišući vest o saopštenju Pokreta. To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot… »

Tanjug: EU neće odgovoriti na Trifunovićev zahtev

B92 21.01.2020
Takozvani Pribe izveštaj o demokratiji i vladavini prava, kakav je lider PSG Sergej Trifunović zatražio ovih dana od Evropske unije o Srbiji, neće se raditi. Kako je rečeno, jer se ni ne radi za zemlje koje su već u procesu pristupnih pregovora… »

Vesti dana »