Sergej Trifunović

Sergej prozvao “1 od 5 miliona”, a oni mu odgovorili: “To su ona deca koju koristite za međustranačke rasprave”

Nedeljnik 22.01.2020
Foto Nedeljnik “To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot”, napisao je Trifunović komentarišući vest o saopštenju Pokreta. To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot… »

EU neće odgovoriti na Trifunovićev zahtev za izveštaje

RTV 21.01.2020
BRISEL - Takozvani Pribe izveštaj o demokratiji i vladavini prava, kakav je lider PSG Sergej Trifunović zatražio ovih dana od Evropske unije o Srbiji, neće se raditi, jer se ni ne radi za zemlje koje su već u procesu pristupnih pregovora, saznaje… »

Trifunović: Izjava Boška Obradovića o Dragoljubu Mićunoviću sramna!

Morava info 21.01.2020
ČAČAK – Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović osudio je uvrede koje je na račun bivšeg predsednika Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića izneo lider Dveri Boško Obradović. On je nagllasio da je Obradovićeva izjava… »

PSG traži razdvajanje nacionalnih i lokalnih izbora, inače bojkot i u Nišu

Južne vesti 21.01.2020
Sergej Trifunović proglasio je bojkot predstojećih izbora u ime Pokreta slobodnih građana, a u niškom odboru ove organizacije kažu da će najverovatnije bojkotovati i lokalne izbore jer nisu razdvojeni od parlamentarnih. Tvrde da su pojedinačno… »

Trifunović: Digni ti, majstore, na 10 odsto (cenzus) ali nam daj poštene uslove

Danas 20.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović kaže da ono što je „betoniralo“ prethodno donetu odluku pokreta o bojkotu je probni balon koji je vlast pustila o eventualnom spuštanju cenzusa na tri osto. Zavikati bojkot u avgustu je… »

Pokret slobodnih građana neće učestvovati na predstojećim izborima

Beta 20.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da PSG neće učestvovati na predstojećim izborima za koje kako je ocenio, nisu obezbedjeni fer uslovi. "Pokret slobodnih gradjana će izaći na izbore, ali kada za njih bude… »

Nezvanično potvrđeno sa VMA: Sergej Trifunović definitivno imao kokain u krvi!

Kurir 20.01.2020
Da li će biti reakcije nadležnih državnih organa imajući u vidu da je ugrozio sigurnost i bezbednost građana jer je vozio pod dejstvom kokaina i izazvao udes. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), definitivno je pronađen… »

Sergej Trifunović doneo neopozivu odluku

Alo 20.01.2020
Predsednik pokreta, glumac Sergej Trifunović u više je navrata govorio da je njegov stav da se izbori bojkotuju. Pokret slobodnih građana bojkotovaće predstojeće parlamentarne izbore, saopšteno je danas sa konferencije za novinare ovog pokreta u… »

Sergej Trifunović: PSG će bojkotovati izbore

Nedeljnik 20.01.2020
Foto: Nedeljnik Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da će taj pokret bojkotovati predstojeće izbore, javio je N1. “PSG je doneo odluku da će izaći na izbore ali onda kada bude uslova za njihovo održavanje”, rekao… »

Vučić o Sergeju Trifunoviću: Važno je da najavi bojkot vožnje automobilom!

Mondo 20.01.2020
Ovako je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prokomentarisao vest o tome da će Pokret slobodnih građana, na čijem je čelu glumac Sergej Trifunović, bojkotovati predstojeće izbore. Ovako je lider Srpske napredne stranke Aleksandar… »

Vesti dana »