Sergej Trifunović

Baljak: Trifunović istrošio „probni period“ PSG

Danas 28.01.2020
Sagovornici Danasa o godinu dana političkog vođstva poznatog glumca Sergej Trifunović je uspeo da stabilizuje Pokret slobodnih građana i da tu organizaciju prema svim istraživanjima godinu dana konstantno drži oko cenzusa. To je relativno veliki… »

Film „Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Danas 27.01.2020
Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševio publiku u Beču i Cirihu. Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale… »

„Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

RTS 27.01.2020
Ostvarenje rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševilo publiku u Beču i Cirihu. Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisustvovao… »

Evropska publika oduševljena filmom "Ajvar"!

Srbija danas 27.01.2020
Aplauz na sve strane. Film "Ajvar" rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je prikazan u Beču i Cirihu. Premijeri u Austriji, koja je održana 24. januara, u tri rasprodate sale… »

Trifunović se opet nije pojavio na suđenju, Darko Glišić poručio: Sergej je plašljiva kukavica, rano mu je deset ujutru!

Kurir 27.01.2020
Za Triifunovića je nešto posle podne, oko dva, tri, kad čovek ustane, kad se razbudi, kad nahrani mačke - rekao je Glišić. Novo ročište po tužbi predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića održano… »

Film "Ajvar" oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Telegraf 27.01.2020
Ostvarenje, koje je prikazano u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike, i ovenčano brojnim festivalskim nagradama, biće prikazano i u drugim delovima sveta. Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem… »

Trifunović: Nisam se pokajao što sam ušao u politiku, više nema povratka

Danas 26.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas, povodom godinu dana od kada je na čelu tog pokreta, da se nije pokajao što je ušao u politiku i da više nema povratka u borbi za „Srbiju koja se smeje“ i „ponosi… »

Sergej pljuje narodnjake, a veseli se uz Dejana Matića

Alo 26.01.2020
Osvanuo snimak! Iako je predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) glumac Sergej Trifunović svojevremeno demonstrativno napuštao javne događaje kada na scenu stupe pevači narodne muzike, on i te kako ume da lumpuje uz narodnjake. Naime, Trifunović… »

Sergej Trifunović: Nisam se pokajao

Dnevnik 26.01.2020
BEOGRAD: Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović posle godinu dana od kada je postao predsednik tog pokreta nije se, kaže, pokajao što je ušao u politiku, jer politika, kako navodi, nije bauk kad se rukovodite istinom i znate šta vam… »

Trifunović piše Fajon i Bilčik zašto PSG ne ide na izbore

Dnevnik 24.01.2020
BEOGRAD: Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, uputio je pismo evroparlamentarcima koji su posredovali u dijalogu između vlasti i opozicije oko izbornih uslova u Srbiji, Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku, u kome im saopštava odluku… »

Vesti dana »