Sergej Trifunović

Sergej opet "divljao" u saobraćaju: Policija zaustavila Trifunovića jer je vozio 200 na sat!

Srbija danas 02.08.2020
Ovo nije prvi put da je počinio prekršaj. Policija je danas kod Dobanovaca oko 17 sati zaustavila automobil “BMW” koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, opet zbog divljanja u saobraćaju. Naime, Trifunović je zaustavljen… »

Trifunović: Insinuira se da oni koji nisu u SzS nisu opozicija

RTV 26.07.2020
BEOGRAD - Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je da taj pokret ni pre izbora nije bio deo Saveza za Srbiju i da se tu ništa nije promenilo, kao i da ne vidi da se nešto promenilo time što se umesto SzS sada pominje ujedinjena… »

"Treba nam hrabar i lud da izađe Vučiću na crtu": Sergej Trifunović o izborima, vlasti, opoziciji, ali i optužbama da je…

Pravda 26.07.2020
Vučić je istorijska greška koja je došla na vrh kada smo sistem vrednosti okrenuli naopačke. Želim da menjam svest ljudi, da ih ubedim da nisu nemoćni i da ne treba da budu statisti dok neko odlučuje o njihovim životima, kaže Sergej Trifunović… »

"Insinuira se da ko nije deo SZS nije opozicija; Sarađivao bih sa onim čija politička prošlost nije teret"

B92 26.07.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Tirfunović rekao je da Pokret nastavlja da funkcioniše kao i do sada jer nije osnovan samo zbog izbora. "Mlada smo organizacija, izašli smo na prvi veći ispit, pali smo, nešto smo i naučili, sigurno nas je sve… »

"Treba nam hrabar i lud da izađe Vučiću na crtu": Sergej Trifunović o izborima, vlasti, opoziciji, ali i optužbama da je…

Blic 26.07.2020
Vučić je istorijska greška koja je došla na vrh kada smo sistem vrednosti okrenuli naopačke. Želim da menjam svest ljudi, da ih ubedim da nisu nemoćni i da ne treba da budu statisti dok neko odlučuje o njihovim životima, kaže u razgovoru za… »

Bane Trifunović: Sergej i ja smo i dalje na različitim stranama iste strane

N1 Info 24.07.2020
Glumac Branislav Trifunović koji je jedno vreme predvodio građanske proteste "1 od 5 miliona", izjavio je za letnji dvobroj Nedeljnika, da mu je žao što je njegov brat Sergej Trifunović sa svojim Pokretom slobodnih građana sam izašao na izbore… »

Isplivao snimak Đilasa iz Kikinde, ono što je uradio je više nego sramotno (video)

Alo 24.07.2020
Tako su se na meti Đilasa danas našli Sergej Trifunović i Saša Radulović. Lider Saveza za Srbiju koristi svaku priliku da nastupajući u javnosti napadne druge opozicionare koji ne pristaju da im on bude vođa. Tako su se na meti Đilasa danas našli… »

“Sergej i ja smo i dalje na različitim stranama iste strane, i to je cela tragedija”: Branislav Trifunović za novi…

Nedeljnik 24.07.2020
Foto Nedeljnik U velikom intervjuu Branislava Trifunovića za letnji dvobroj Nedeljnika – o ovim današniim protestima i onim protestima koje je on predvodio, o opoziciji i izborila, o našoj političkoj i društvenoj stvarnosti – neizostavna tema je… »

Grigorije -kandidatura, koketiranje s politikom ili manevar?

Večernje novosti 18.07.2020
VLADIKA Grigorije poslednjih dana u delu javnosti je promovisan kao potencijalni kandidat na narednim predsedničkim izborima, deo političara opozicije nije baš dobro reagovao na tu ideju, a analitičari ukazuju da bi to mogao biti samo manevar vladike… »

Sergeju Trifunoviću reč ništa ne znači

Danas 18.07.2020
Sagovornici Danasa o nastupu poznatog glumca i predsednika PSG na lokalnoj KTV Lider Pokreta slobodnih građana i poznati glumac Sergej Trifunović svojim gostovanjem na zrenjaninskoj KTV u emisiji Bez ustručavanja, u kojoj je najveći deo vremena… »

Vesti dana »