Sergej Trifunović

Sinanova ćerka brani mrtvog oca: Ljuba Aličić je pedofil!

Kurir 23.01.2020
Fajt: Posle Aličićeve izjave da je pokojni folker drogom uništio Džeja Ramadanovskog, reagovala naslednica legendarnog pevača, koja mu je žestoko odgovorila. Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube… »

Tviter rat oko bojkota: Sergej: Neviđeno glupa odluka; "1 od 5 miliona": To su ona deca što su ti čestitala proglašenje…

Blic 22.01.2020
Najava da će pokret "1 od 5 miliona" izaći na parlamentarne izbore ukoliko te izbore ne budu bojkotovali Nova stranka i Stranka moderne Srbije izazvala, izazvao je pravu buru na tviteru. Ubrzo je, očekivano, došlo i do "okršaja" na relaciji… »

"Savez za Srbiju će se raspasti i to je dobro"

Alo 22.01.2020
Sergej Trifunović lider PSG najavio je propast Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i dodao da je dobro što će ova politička koalicija nestati. Trifunović je za novi broj nedeljnika NIN izjavio da je samo pirtanje vremena kada će se Savez za Srbiju… »

Sergej prozvao “1 od 5 miliona”, a oni mu odgovorili: “To su ona deca koju koristite za međustranačke rasprave”

Nedeljnik 22.01.2020
Foto Nedeljnik “To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot”, napisao je Trifunović komentarišući vest o saopštenju Pokreta. To su ona deca što su nas prozivala pre 5 dana što nismo proglasili bojkot… »

EU neće odgovoriti na Trifunovićev zahtev za izveštaje

RTV 21.01.2020
BRISEL - Takozvani Pribe izveštaj o demokratiji i vladavini prava, kakav je lider PSG Sergej Trifunović zatražio ovih dana od Evropske unije o Srbiji, neće se raditi, jer se ni ne radi za zemlje koje su već u procesu pristupnih pregovora, saznaje… »

Trifunović: Izjava Boška Obradovića o Dragoljubu Mićunoviću sramna!

Morava info 21.01.2020
ČAČAK – Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović osudio je uvrede koje je na račun bivšeg predsednika Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića izneo lider Dveri Boško Obradović. On je nagllasio da je Obradovićeva izjava… »

PSG traži razdvajanje nacionalnih i lokalnih izbora, inače bojkot i u Nišu

Južne vesti 21.01.2020
Sergej Trifunović proglasio je bojkot predstojećih izbora u ime Pokreta slobodnih građana, a u niškom odboru ove organizacije kažu da će najverovatnije bojkotovati i lokalne izbore jer nisu razdvojeni od parlamentarnih. Tvrde da su pojedinačno… »

Trifunović: Digni ti, majstore, na 10 odsto (cenzus) ali nam daj poštene uslove

Danas 20.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović kaže da ono što je „betoniralo“ prethodno donetu odluku pokreta o bojkotu je probni balon koji je vlast pustila o eventualnom spuštanju cenzusa na tri osto. Zavikati bojkot u avgustu je… »

Pokret slobodnih građana bojkotuje izbore: "Digni cenzus na 10 odsto, ali nam daj poštene uslove"

Radio 021 20.01.2020
Pokret slobodnih građana bojkotovaće predstojeće izbore, a predsednik Sergej Trifunović kaže da ono što je "betoniralo" prethodno donetu odluku pokreta o bojkotu je probni balon koji je vlast pustila o eventualnom spuštanju cenzusa na tri osto… »

Nezvanično potvrđeno sa VMA: Sergej Trifunović definitivno imao kokain u krvi!

Kurir 20.01.2020
Da li će biti reakcije nadležnih državnih organa imajući u vidu da je ugrozio sigurnost i bezbednost građana jer je vozio pod dejstvom kokaina i izazvao udes. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), definitivno je pronađen… »

Vesti dana »