Sergej Trifunović

“Posle 29 godina svih vučića i dačića koji nam se smeju u lice, trebalo je jahati u susret svom strahu”: Sergej…

Nedeljnik pre 29 dana
Foto Nedeljnik Lider Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović rekao je da nema slobode tamo gde ima straha, nema građanina tamo gde nema dostojanstva, nema pokreta tamo gde izbegavaš da učiniš nešto što možeš. “Najmanje želim da moja… »

Tviter svađa oko bojkota (2): Sergej: "Izađite na izbore kao Koalicija Tužni Skup"; "1 od 5 miliona": "Dobra ideja"

Blic pre 28 dana
Odluka Pokreta "1 od 5 miliona" da izađe na izbore izazvala je brojne reakcije - najmanje one koje su u pokretu očekivali. Očekivano, o tome je svoje mišljenje imao i lider PSG Sergej Trifunović, koji je ušao u raspravu sa Teom Vukadin, jednom od… »

Baljak: Trifunović istrošio „probni period“ PSG

Danas pre 28 dana
Sagovornici Danasa o godinu dana političkog vođstva poznatog glumca Sergej Trifunović je uspeo da stabilizuje Pokret slobodnih građana i da tu organizaciju prema svim istraživanjima godinu dana konstantno drži oko cenzusa. To je relativno veliki… »

„Ajvar” isprećen ovacijama u Beču i Cirihu

Politika pre 30 dana
Film „Ajvar” rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je prikazan u Beču i Cirihu. Premijeri u Austriji, koja je održana 24. januara, u tri rasprodate sale, prisustvovao je deo autorske… »

„Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

RTS pre 29 dana
Ostvarenje rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševilo publiku u Beču i Cirihu. Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisustvovao… »

Evropska publika oduševljena filmom "Ajvar"!

Srbija danas pre 29 dana
Aplauz na sve strane. Film "Ajvar" rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je prikazan u Beču i Cirihu. Premijeri u Austriji, koja je održana 24. januara, u tri rasprodate sale… »

Trifunović se opet nije pojavio na suđenju, Darko Glišić poručio: Sergej je plašljiva kukavica, rano mu je deset ujutru!

Kurir pre 29 dana
Za Triifunovića je nešto posle podne, oko dva, tri, kad čovek ustane, kad se razbudi, kad nahrani mačke - rekao je Glišić. Novo ročište po tužbi predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića protiv predsednika PSG Sergeja Trifunovića održano… »

Film "Ajvar" oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Telegraf pre 29 dana
Ostvarenje, koje je prikazano u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike, i ovenčano brojnim festivalskim nagradama, biće prikazano i u drugim delovima sveta. Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem… »

Trifunović: Nisam se pokajao što sam ušao u politiku, više nema povratka

Danas pre 30 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas, povodom godinu dana od kada je na čelu tog pokreta, da se nije pokajao što je ušao u politiku i da više nema povratka u borbi za „Srbiju koja se smeje“ i „ponosi… »

Sergej pljuje narodnjake, a veseli se uz Dejana Matića

Alo pre 31 dan
Osvanuo snimak! Iako je predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) glumac Sergej Trifunović svojevremeno demonstrativno napuštao javne događaje kada na scenu stupe pevači narodne muzike, on i te kako ume da lumpuje uz narodnjake. Naime, Trifunović… »

Vesti dana »