Sergej Trifunović

Pavle Grbović će biti jedini kandidat za predsednika PSG

N1 Info 09.09.2020
Pokret slobodnih građana saopštio je da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji član Predsedništva Pavle Grbović. "Na Skupštini PSG, koja je zakazana za 27. septembar, Pavle Grbović će biti jedini kandidat za predsednika… »

Sergej želi da snima “Usta puna zemlje”, pisac se nećka

Nova 05.09.2020
Sergej Trifunović želi da snimi film po romanu "Usta puna zemlje" i pregovarao je sa piscem Branimirom Šćepanovićem (83) oko prava na ekranizaciju njegovog kultnog dela, potvrđeno je portalu Nova.rs. Matija Jovandić, Milojko Božović Problem je… »

Trka za lidera PSG: Sergej se premišlja, a Grbović kandiduje

Nova 02.09.2020
Izborna skupština Pokreta slobodnih građana, na kojoj će biti izabrani njegovi organi, trebalo bi da budu održana 19. septembra. Kako je potvrđeno za Nova.rs, kandidat za predsednika PSG biće Pavle Grbović, a izvori našeg portala navode da se… »

Sergej se ponovo bahati po Beogradu: Trifunović uhvaćen u saobraćajnom prekršaju (video)

Srbija danas 02.09.2020
Lider propalog "Pokreta slobodnih građana", Sergej Trifunović luksuznim automobilom u centru grada pravi saobraćajni prekršaj, ne mareći na taj način na ostale učesnike saobraćaja koje je mogao svojom bahatošću da dodvede u opasnost. Na snimku… »

Sergej Trifunović puni 48: Uživam i nemam problem s godinama

Nova 02.09.2020
"Sebi sam poželeo sve najlepše. Uživam u današnjem danu. I nemam problem sa godinama", rekao nam je glumac Sergej Trifunović, koga smo pozvali kako bismo mu čestitali 48. rođendan. Sergej je rođen u Mostaru u glumačkoj porodici, što je verovatno… »

Trifunović: Tužba ministra policije pritisak na Danas i priznanje krivice

Danas 22.08.2020
Lider PSG o tome što funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović traži sudsku zaštitu od izveštavanja medija Tužbu koju je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović podneo Višem sudu protiv lista Danas, zbog navoda u tekstu „Ko su desničari… »

Ekipa “Vremena zla” u kući staroj 136 godina kod Jagodine

Nova 22.08.2020
Posle Voždovca i Tare, iduće sedmice će biti nastavljeno snimanje "Vremena zla" po trilogiji Dobrice Ćosića u Gornjem Račniku kod Jagodine, a u ambijentu i kući čatmari Ace Kostića, koja je izgrađena pre 136 godina. Tu je, inače, snimana i… »

Sergej o potpisima: Ko se dogovarao sa Šapićem, biće kažnjen

Nova 13.08.2020
"Znam da sam potpise skupljao na ulici, kao i koliko sam i skupljao. Ako se utvrdi da je bilo ko iz Pokreta slobodnih građana napravio dogovor sa Šapićem, videćemo kako to sankcionisati. Ako je to ikakvo protivzakonito delo", rekao je za Nova.rs… »

Stojanović: Kako su SNS i Šapić overavali potpise za druge

Nova 12.08.2020
Već u martu se javnost zaintrigirala u vezi sa prikupljanjem i overom potpisa za izbore 2020. godine kroz priču o redovima za potpisivanje liste UDS u Lebanu. Drugi okidač je bila, sada već čuvena, emisija „Utiska nedelje“ u kojoj su gosti bili… »

Ajvar zatvorio festival na Braču, Sergej se poklonio publici

Nova 09.08.2020
Srpskim filmom "Ajvarom" u režiji Ane Marije Rossi zatvoren je sinoć Brač film festival, a Sergej Trifunović, koji igra jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju, poklonio se publici i dočekan je ovacijama. Film “Ajvar” sa Natašom Ninković i… »

Vesti dana »