Sergej Trifunović

Lečić i Trifunović emotivno o Paskaljeviću

Dnevnik pre 30 dana
Zaista veliki gubitak za domaću kinematografiju, čovek je ostavio trajni pečat u kulturi naše zemlje, izjavio je glumac Branislav Lečić za Tanjug povodom iznenadne smrti reditelja Gorana Paskaljevića. BEOGRAD: Zaista veliki gubitak za domaću… »

"Ko zna kako bi se odvijao moj put da mi ti nisi dao ulogu": Kolege i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od…

Blic pre 30 dana
Proslavljeni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu. Od njega se dirljivim porukama na društvenim mrežama opraštaju njegove kolege i prijatelji. - Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put, da… »

Ko zna kakav bi bio moj put da mi nisi dao ulogu: Kolege i prijatelji se opraštaju od velikog Gorana Paskaljevića

Večernje novosti pre 30 dana
PROSLAVLjENI srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu, a kolege i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njega. - Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put, da mi nisi dao moju prvu… »

"Imao je osobine koje niko od nas nije posedovao"

B92 pre 31 dan
Filmski svet večeras je ostao bez Gorana Paskaljevića. Kolege, prijatelji i poštovaoci njegovog stvaralaštva opraštaju se uz poruke, koje nam otkrivaju još mnoge lepe i važne detalje o režiseru. "Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački… »

Trifunović dirljivo o Paskaljeviću: Zahvalan sam ti onoliko

Nova pre 30 dana
Čuveni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu. Od Paskaljevića se na društvenoj mreži Tviter dirljivim rečima oprostio glumac Sergej Trifunović. “Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put… »

Ko zna kako bi se odvijao moj put da mi ti nisi dao ulogu: Kolege i prijatelji se opraštaju od Gorana, njihove reči kidaju…

Kurir pre 30 dana
Proslavljeni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu, a kolege i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njega. "Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put, da mi nisi dao moju prvu… »

Zvezdara teatar nakon pola godine podiže zavesu: “Voz“ otvara sezonu

Večernje novosti 22.09.2020
POSLE šestomesečne pauze u Zvezdara teatru spremili su se za susret s publikom:gotov je oktobarski repertoar, a prva predstava koja će otvoriti vrata pozorišta na je programu 10. oktobra – „Voz“ Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića. U… »

Ponovo zajedno u teatru pod zvezdama!

Telegraf 22.09.2020
- Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka - poručili su iz Zvezdara teatra. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija… »

Ponovo zajedno u teatru pod zvezdama

BizLife 22.09.2020
Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj… »

Ponovo zajedno u Zvezdara teatru

Ekapija 21.09.2020
Posle šestomesečne pauze Zvezdara tetar ponovo otvara vrata za svoju publiku. Oktobarski repertoar je spreman a prva predstava koju možete pogledati 10.oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igradu Sergej Trifunović i… »

Vesti dana »