Sergej Trifunović

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni: Predstava prekinuta, gledaoci napustili salu

Blic pre 15 dana
Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave "Utopljena duša" u Beogradskom dramskom pozorištu, a usled toga gledaoci su morali da napuste salu, saznaje "Blic". Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u… »

Sergeju Trifunoviću pozlilo: Gledaoci šokirani prizorom, napustili salu na pola predstave

Kurir pre 15 dana
Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave "Utopljena duša" u Beogradskom dramskom pozorištu, posle čega je predstava prekinuta, a gosti su napustili salu. Predstava, u režiji Bobana Skerlića, trebalo je da bude održana u Beogradskom dramskom… »

Samo sam čudom ostao živ kada me je Sergej udario Srđan tvrdi: Sada mi preti, vređa me! A mene čeka i operacija

Kurir pre 15 dana
Samo sam čudom ostao kada se Sergej Trifunović u nedelju ujutro svojim džipom u punoj brzini zakucao u moj fijat! Neposredno posle udesa on se jako čudno ponašao, alkotest je pokazao da nije bio pijan, ali kažem vam, čudno je izgledao, sumnjam da… »

"Neko vreme sam na bajsu": Sergej Trifunović nakon udesa: "Gospodina sam otpratio do ambulante u Novim Banovcima, nadam se da…

Blic pre 16 dana
Nakon udesa, koji se dogodio preksinoć na novosadskom autoputu, i čiji je glavni učesnik bio lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, oglasio se i on sam, koji je poručio da će ubuduće, neko vreme biti na "bajsu". On je to naveo na… »

Nakon što je razlupao kola u bahatoj vožnji, Sergej tera novu "besnu mašinu" (foto)

Alo pre 17 dana
Dan nakon nove saobraćajke koju je skrivio, Trifunović se oglasio na Tviteru i priznao da vozi bahato, ne mareći za tuđe živote. Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović priznao je krivicu nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću… »

Srđan prestravljen posle Trifunovićeve ludačke vožnje: Zakucao se u mene sa 150 na sat po mrklom mraku

Alo pre 17 dana
Srećan što nije bio sa porodicom u automobilu. Vučić doneo epohalnu odluku 12.02.2020. 09:48 Lider PSG, Sergej Trifunović priznao je da je izazvao nesreću na auto-putu Beograd-Novi Sad, kada je zbog neprilagođene brzine udario u automobil koji se… »

"Sergej mi je delovo drogiran, jedva sam živu glavu izvukao!" Ispovest žrtve bahate vožnje lidera PSG!

Srbija danas pre 16 dana
Posle udesa, lider PSG vređao čoveka na kog je naleteo. Samo sam čudom ostao živ kada se se Sergej Trifunović u punoj brzini zakucao u moj "fijat stilo"! Čudno se ponašao, pokazalo se da nije bio pijan, ali sumnjam da je bio drogiran, kaže Srđan… »

Nastavljaju se Trifunovićeva "divljaštva": Poznati detalji saobraćajke koju je izazvao! Testiran na drogu!

Srbija danas pre 16 dana
Trifunović se juče ujutro na auto-putu za Novi Sad džipom "audi Q2" zakucao u "fijat stilo" Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izazvao je saobraćajnu nesreću juče rano ujutro na auto-putu Beograd-Novi Sad. Trifunović se… »

Ovaj čovek će ubiti nekoga! Trifunović ponovo izazvao nesreću: Umalo ubio čoveka! Zakucao se u njega, smrskao mu auto!

Kurir pre 17 dana
Opasnost na putu Lider PSG, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, svojim „audijem Q2“ udario u „fijat“,kojim je upravljao S. S. (41) iz Beograda. Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, divljajući na auto-putu ka Novom Sadu u… »

Sergej imao saobraćajnu nesreću!

Alo pre 18 dana
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes prošle noći na novosadskom auto-putu. Trifunović se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2", zakucao u "fijat", koji je išao ispred njega. Na lice mesta… »

Vesti dana »