Sergej Trifunović

Prostak Sergej i nevaspitanje Danasa

Danas pre 22 sata
Sergej Trifunović je na odvratan, prostački i mizogeni način izvređao novinarku RTS Olju Jovićević. Sud godinu i po dana ne reaguje na njenu tužbu, a Danas, umesto da se solidariše sa koleginicom, daje prostor verbalnom silovatelju kako bi ovaj… »

Trifunović: Olja, izdržite zbog Vučića, Šešelja…

Nova pre 1 dan
Olja, molim vas izdržite! Pravda jeste spora, ali dostižna. U naprednoj zemlji, koja nezadrživo stremi ka najboljem za svoje građane, kako to neumorno svedoči vaš omiljeni gost, treba samo imati strpljenja, poručuje Sergej Trifunović, glumac i… »

Trifunović: Olja, izdržite zbog Vučića, Šešelja…

Cenzolovka pre 1 dan
Olja, molim vas izdržite! Pravda jeste spora, ali dostižna. U naprednoj zemlji, koja nezadrživo stremi ka najboljem za svoje građane, kako to neumorno svedoči vaš omiljeni gost, treba samo imati strpljenja, poručuje za Danas Sergej Trifunović… »

„Kakva je to žurka bez riba?“ Sergej Trifunović prokomentarisao povučenu tužbu novinarke RTS-a

Luftika pre 2 dana
Sergej Trifunović, nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana, poručio je danas Oliveri Jovićević da ima strpljenja za sporo pravosuđe, jer je „zlatno doba tek počelo“. On je ovo izjavio komentarišući njeno saopštenje kojim ona… »

Trifunović: Olja, izdržite zbog Vučića, Šešelja…

Danas pre 2 dana
Glumac i član Predsedništva PSG za Danas o objavi novinarke RTS Olivere Jovićević da "u znak protesta" povlači tužbe protiv njega Olja, molim vas izdržite! Pravda jeste spora, ali dostižna. U naprednoj zemlji, koja nezadrživo stremi ka najboljem… »

Olivera Jovićević povlači tužbu protiv Sergeja Trifunovića, "Nema veće nepravde nego kada pravda zakasni"

B92 pre 2 dana
Voditeljka Olivera Jovićević u znak protesta povlači tužbu protiv Sergeja Trifunovića, koji je na Tviteru njen rad uporedio sa radom prostitutke. Sergej Trifunović je pre 15 meseci na Tviteru uvredio voditeljku RTS-a napisavši da "Emisija koju vodi… »

"Pre petnaest meseci sam tužila Sergeja Trifunovića" Olivera Jovićević: U znak protesta povlačim tužbe protiv njega

Srbija danas pre 2 dana
Sergej Trifunović pre par meseci rad autorke emisije Olivere Jovićević uporedio sa radom prostituteke. Sergej Trifunović zabeležio je pre par meseci ozbiljan ispad na društvenim mrežama, kada je rad autorke emisije Olivere Jovićević uporedio sa… »

Nagrađivana melodrama „Ajvar“ večeras premijerno na RTS-u

RTS pre 5 dana
Film koji je pobrao veliki broj festivalskih nagrada, izazvao ogromno bioskopsko interesovanje i oduševio publiku, ostvarenje „Ajvar“ imaće svoju televizijsku premijeru na RTS-u večeras u 21 čas na Prvom programu RTS-a. Moćna melodrama o ljubavi… »

Trifunović: Silovatelj poput Mike sedi s Vučićem i nikom ništa

Luftika pre 7 dana
“Ono što bi sada, kad se lavina već pokrenula, bilo najučinkovitije, jeste da ove hrabre mlade žene motivišu i druge devojke koje su zloupotrebljene i koje ćute zbog moći, imena i položaja svojih zlostavljača. Jer, ima među njima još Iva i… »

Trifunović: Silovatelj poput Mike sedi s Vučićem i svi ćute

Pravda pre 7 dana
Glumac Sergej Trifunović pružio je podršku mladoj glumici Mileni Radulović i ostalim koleginicama koje su optužile profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad njima. On smatra da su devojke ohrabrile i druge… »

Vesti dana »