Sergej Trifunović - vesti

Srbiji trebaju ideje i političari sa idejama

Danas pre 11 sati
Reagovanje povodom teksta Igora Besermenjija "Srbiji treba Sergej Trifunović" Govoreći o Sergeju Trifunoviću Igor Besermenji je na neki način podlegao uticaju narativa onog dela javnosti koji na društvenim mrežama posprdno zovu pristojnity.
On se prihvatio komentara o jeziku koji predsednik Pokreta slobodnih građana koristi u svojim javnim nastupima jer taj jezik često izaziva buru. Ipak, ako pažljivo razmotrimo neke od stvari koje je novopečeni političar u... »

Protest u Savamali

Politika pre 15 sati
Inicijativa „Ne davimo Beograd” organizovala je protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici.
Među okupljenim građanima, kod zgrade Geozavoda, bili su i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Nikola Jovanović, predsednik PSG Sergej Trifunović, doskorašnji poverenik za informacije od javnog... »

Morbidni Šešeljev tvit: Otvorena pretnja Sergeju Trifunoviću

Telegraf pre 22 sata
U svom tvitu Šešelj je pomenuo i Miru Marković Medvedi su ponos Srbije a i vi možete da ih gledate na Tari 1000 fotografija selfi deke u samo minut i po Atmosfera pred utakmicu polufinala Kupa Italije Milan - Lacio
Predsednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik Vojislav Šešelj ne prestaje da užasnim pretnjama i uvredama preko društvene mreže Tviter. U njegovom najnovijem tvitu, meta je lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej... »

Protest u Savamali inicijative Ne davimo Beograd

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Inicijativa Ne davimo Beograd organizovala je danas protest u Savamali, povodom godišnjice rušenja u Hercegovačkoj ulici.
Među okupljenim građanima, kod zgrade Geozavoda, bili su i lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Nikola Jovanović, predsednik PSG Sergej Trifunović, doskorašnji poverenik za informacije od javnog... »

Smajlovićeva odbrusila Sergeju: Trifunović je čovek klozetske metafore! On je agresivni prostak!

Kurir pre 2 dana
Trifunović je ostavio tri statusa na Tviteru u vezi sa Smajlovićevom, koja je bila gost u "Utisku nedelje"
Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvređao je novinarku Ljiljanu Smajlović napisavši na Tviteru da mu se "se*u žuti brabonjci od njenog glasa, osmeha i kompletne nje". Međutim, ni Smajlovićeva mu nije... »

Vesić osudio grafite na mađarskoj ambasadi u Beogradu

Studio B pre 2 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je grafite sa govorom mržnje i uvredama koji su ispisani na ambasadi Republike Mađarske u Beogradu.
Vesić je u ime Beograda najoštrije osudio grafite koji su osvanuli na zgradi mađarske ambasade, ističući da je Beograd uvek bio kosmoplitiski i antifašistički grad čijim stanovnicima je strana svaka mržnja prema ljudima bilo koje... »

Oskrnavljena zgrada Ambasade Mađarske u Beogradu

Politika pre 2 dana
Na Ambasadi Mađarske u Beogradu tokom noći, nepoznata lica nacrtala su uvredljive grafite, koji se od jutros uklanjaju.
Na tabli Ambasade, u Krunskoj ulici, s prednje strane zgrade zatečeni su jutros nacrtani kukasti krstovi, prenosi izveštač Tanjuga. Sa donje strane zgrade, na tablama i oglasnoj tabli ispisano je „Marš iz moje ulice” i „fašisti”,... »

Oskrnavljena zgrada Ambasade Mađarske u Beogradu

Studio B pre 2 dana
Na Ambasadi Mađarske u Beogradu tokom noći, nepoznata lica nacrtala su uvredljive grafite, koji se od jutros uklanjaju.
foto Tanjug Na tabli Ambasade, u Krunskoj ulici, s prednje strane zgrade zatečeni su jutros nacrtani kukasti krstovi, prenosi izveštač Tanjuga. Sa donje strane zgrade, na tablama i oglasnoj tabli ispisano je „Marš iz moje ulice“... »

"Naguraćemo te u saksiju, a može i šaka crva unutra": Šešelj opet divlja na Tviteru, na meti sada Sergej Trifunović

Blic pre 3 dana
Vojislav Šešelj, lider radikala, skandalizovao je javnost još jednim ispadom: ovaj put usmerenim ka Sergeju Trifunoviću, kome je putem Tvitera poručio da mu je poslao urnu u koju će ga nagurati i bez spaljivanja?! - U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire... »

Srbiji treba Sergej Trifunović

Danas pre 3 dana
Mišljenje Sa svakim novim gostovanjem, predsednik PSG Trifunović Sergej podigne još malo prašine u javnosti, na Tviteru, ali i među oponentima i saborcima. Sva je prilika, koliko god on truda bude uložio da tome stane na kraj, da se ta prašina nikada neće sleći.
„Što ti je to trebalo ?“, onako kako ga je to pitala Olja Bećković kada je, citiravši nekog klinca, izgovorio jedinu psovku u emisiji Utisak nedelje, verovatno ga često pitaju mnogi – zar to ne može sve da se kaže pristojnije,... »

©2019 Netmark d.o.o.