Sergej Trifunović

Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Nedeljnik pre 1 dan
Foto Nedeljnik “Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju ‚’propalim narkomanom’, jer je očigledno da sam veoma uspešan narkoman”, ironično je za Danas prokomentarisao Sergej Trifunović naslovnice jučerašnjih tabloida koji su pisali o… »

Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

Danas pre 1 dan
Sergej Trifunović odgovara na napade tabloida da su mu posle saobraćajke našli narkotike u krvi Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju „propalim narkomanom“, jer je očigledno da sam veoma uspešan narkoman – ironično je za Danas… »

Trifunović zamalo izazvao veliku tragediju: Sergej je mogao nekog da ubije, kokain muti razum!

Kurir pre 1 dan
Analiza: Lider PSG nije smeo da upravlja vozilom pod uticajem narkotika, jer oni imaju isti uticaj kao i alkohol, menjaju motoriku vozača, tvrde sagovornici Kurira. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana, pronađen je kokain u krvi nakon… »

Prijava zbog udesa i osipanje u PSG: Sergej Trifunović trpi posledice zbog privatnih, ali i stranačkih poteza

Večernje novosti pre 1 dan
U krvi pronađeni tragovi opijata, članovi se ljute, jer odluke donosi uzak krug. PROTIV lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića biće podneta prekršajna prijava, jer se u ponedeljak, posle sudara sa autobusom GSP "Beograd", udaljio sa… »

Trifunović: Nema cepanja, PSG raste iz dana u dan

Danas pre 2 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović potvrdio je večeras da je PSG nedavno napustilo „manje od 100 članova“ ali je odbacio kao insinuacije navode o cepanju pokreta. Trifunović je u pisanoj izjavi poželeo bivšim… »

Vučića ponovo pitali o Sergeju Trifinovuću

B92 pre 2 dana
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i danas su novinari pitali o lideru PSG Sergeju Trifinoviću, koji je u ponedeljak načinio saobraćajni prekršaj. Nakon što su beogradski tabloidi objavili da su u krvi Trifunovića posle udesa pronađeni tragovi… »

Trifunović: Nema cepanja, PSG raste iz dana u dan

Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović potvrdio je večeras da je PSG nedavno napustilo "manje od 100 članova" ali je odbacio kao insinuacije navode o cepanju pokreta. Trifunović je u pisanoj izjavi poželeo bivšim članovima… »

"Mala grupa privatizovala PSG": Iz pokreta Sergeja Trifunovića otišlo više od 200 članova

Blic pre 2 dana
Više od 200 aktivnih članova PSG-a napustilo je ovaj pokret zbog, kako kažu, nedemokratskih odluka male grupe iz rukovodstva i brojnih kršenja statuta. S druge strane, lider stranke Sergej Trifunović ističe da PSG nastavlja dalje "jači i čistiji… »

On truje našu decu po Srbiji!

Alo pre 3 dana
Na temu Filipa Koraća, predsednik je rekao kako je moguće da svi znaju u državi ko je najveći distributer narkotika u državi, da znaju ko su ti koji organizuju ubistva, a da nikada nema presude... Ako je VMA potvrdio, onda nemam nikakve sumnje u to… »

Sergej Trifunović: "Smradikali" nas ne mogu pocepati

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović kaže da od kada je ušao u politiku sluša o "nekakvom cepanju PSG-a, unutrašnjim konfliktima i ostalim budalaštinama", tvrdeći da su ustanovili šablon po kom se cepaju političke organizacije… »

Vesti dana »