Sergej Trifunović

Ko je sve na listi Sergeja Trifunovića?

Danas pre 6 sati
Proglašena 14. lista za parlamentarne izbore Republička izborna komisija (RIK) proglasila je 14. izbornu listu pod nazivom Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana. Na listi je 158 kandidata za narodne poslanike, a nosilac liste je Sergej… »

Potvrđena izborna lista PSG

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas većinom glasova izbornu listu Grupe građana „Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana" za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna. Utvrđeno je da je od 14.017 potpisa podrške… »

RIK: Proglašena izborna lista 'Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana'

Novi magazin pre 16 sati
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas većinom glasova izbornu listu Grupe građana "Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana" za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna. Utvrđeno je da je od 14.017 potpisa podrške koji… »

Potvrđena izborna lista PSG

Beta pre 13 sati
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas većinom glasova izbornu listu Grupe gradjana "Sergej Trifunović Pokret slobodnih gradjana" za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna. Utvrdjeno je da je od 14.017 potpisa podrške koji… »

Sergej predao listu: "Šta više čekamo"

Večernje novosti pre 1 dan
Lista se zove "Grupa građana Sergej Trifunović - Pokret slobodnih građana", a njihov slogan u kampanji je "Šta više čekamo" PSG je juče predao Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za narodne poslanike za parlamentarne izbore, sa 14.017… »

Ko je sve na listi Sergeja Trifunovića?

Pravda pre 4 sata
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je 14. izbornu listu pod nazivom Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana. Na listi je 158 kandidata za narodne poslanike, a nosilac liste je Sergej Trifunović. Lista kandidata: 1. Sergej Trifunović… »

Ušli u politiku iz bunta: Glumci kao stroga opozicija

Nova pre 9 sati
Nakon prekida vanrednog stanja u Srbiji, uveliko se govori o predstojećim parlametarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 21. juna ove godine. Pored estrade i drugih javnih ličnosti koji su se aktivno uključili u kampanju vlasti ili opozicije… »

RIK proglasio listu PSG, na njoj dvoje iz Moravičkog okruga

Morava info pre 10 sati
ČAČAK – Republička izborna komisija (RIK) proglasila je listu “Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana“ za predstojeće republičke izbore 21. juna. Prvi na listi je glumac Sergej Trifunović, a drugi pravnik Pavle Grbović. Na listi se… »

Sergej o Đilasu: Može da se ljuti koliko hoće

Nova pre 11 sati
"Dragan Đilas može da se ljuti koliko hoće, ja ga nisam ni pomenuo", rekao je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović za Nova.rs odgovarajući na komentar lidera Saveza za Srbiju da je prekinuo svaki kontakt sa njim. Prekid komunikacije… »

“12.719 valjanih potpisa…”: Proglašena izborna lista “Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana”

Nedeljnik pre 16 sati
Foto Igor Pavicevic Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas većinom glasova izbornu listu Grupe gradjana “Sergej Trifunović Pokret slobodnih gradjana” za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna. Utvrdjeno je da je od… »

Vesti dana »