Sergej Trifunović

Trifunović: Vučić učestvovao u ubistvu Olivera, nema sumnje

Nova pre 12 dana
"Nemam nikavu sumnju da je Aleksandar Vučić učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića u smislu da je barem znao da će se to dogoditi, da je zažmurio, trepnuo, aminovao, možda čak i naručio bog te pita, otvoreno to tvrdim i neka me tuži", rekao je… »

Održana komemoracija Paskaljeviću: Gorane, hvala ti za dela

Nova pre 12 dana
Komemoracija povodom smrti velikog srpskog reditelja Gorana Paskaljevića održana je danas, u prisustvu njegove porodice i brojnih saradnika i prijatelja, u Jugoslovenskoj kinoteci. Komemoraciji su prisustvovali supruga Kristin, sinovi, članovi… »

Poslednje zbogom goranu paskaljeviću: Imao je još ideja, a život je ispao kratak

Mondo pre 12 dana
Porodica, prijatelji i kolege na komemoraciji proslavljenom filmskom reditelju. Porodica, prijatelji i kolege na komemoraciji proslavljenom filmskom reditelju Danas je u Jugoslovenskoj kinoteci održana komemoracija povodom smrti slavnog reditelja Goran… »

Potresan oproštaj Cece Bojković od Paskaljevića: "Goran nam je naglo otišao, još je toga imao da da"

Telegraf pre 12 dana
Komemoraciji prisustvuju Svetlana Bojković, Mira Banjac, Sergej Trifunović, Nebojša Bradić, Goran Marković... Kolege, umetnici i filmski radnici s kojima je Goran Paskaljević sarađivao tokom slavne karijere, oproštaju se od reditelja danas na… »

Sergej ispred RTS: Ovde je pao jarbol koji je udario devojku

Nova pre 21 dan
Nekadašnji predsednik Pokreta Slobodnih Građana (PSG) Sergej Trifunović objavio je na svom Instagram profilu snimak kako se trenutno nalazi ispred zgrade RTS, gde se zajedno sa građanima priseća Petog oktobra i dana kada je bio na demonstracijama… »

Sergej pokazao psa: “Ovo je Mile, ubica i koljač dece”

Nova pre 21 dan
Bivši predsednik Pokreta Slobodnih Građana Sergej Trifunović, ponovo se oglasio na društvenim mrežama nakon incidenta u kojem je njegov pas navodno napao jednog tinejdžera. Sergej je na Tviteru postavio fotografiju svog psa, na kojoj se vidi kako… »

Sergej, druga klapa: Trifunović opet o napadu njegovog vučjaka: Nije istina, neka dečko snimi povrede i pocepanu trenerku

Blic pre 21 dan
Vučjak Sergeja Trifunovića navodno je na košarkaškom terenu u dvorištu Osme beogradske gimnazije napao dečaka M.M. (17) i tom prilikom mu pocepao trenerku i zadao ogrebotine po koži. Bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, nakon što smo ga… »

“Nemojte me je**vati”: Sergej na vest o napadu njegovog psa

Nova pre 21 dan
Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je vučjak Sergeja Trifunovića navodno napao tinejdžera u dvorištu Osme beogradske gimnazije, reagovao je i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana. Kako piše “Blic”, Trifunović je o… »

Sergej Trifunović se oglasio nakon vesti da je njegov pas skočio na dete

Alo pre 21 dan
Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je vučjak Sergeja Trifunovića navodno napao tinejdžera u dvorištu Osme beogradske gimnazije, reagovao je i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana. Kada su ga pozvali trebalo mu je malo… »

"Nemojte me: Je**vati" Sergej Trifunović se oglasio nakon vesti da je njegov vučjak napao dečaka u školskom dvorištu

Blic pre 21 dan
Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je vučjak Sergeja Trifunovića navodno napao tinejdžera u dvorištu Osme beogradske gimnazije, reagovao je i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana. Kada smo ga pozvali trebalo mu je malo… »

Vesti dana »